teplomer na multimeter

Nevizuální úpravy HW, elektronika - Voltage-mody, regulace otáček, schémata... nejde o přetaktovávání.
Odpovědět
keno 10
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

teplomer na multimeter

Příspěvek od keno 10 »

chcel by som si nieco take spravit. nasiel som jednu schemu ktora je dost stara a ta suciastka tam neni nejako dobre oznacena lebo ona ma aj poddruh. a ci nieje nejaka novsia alebo lepsia schema ;) http://www.pokusy.chytrak.cz/schemata/LM35.htm
Oneeye_IO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oneeye_IO »

Já mám doma takovej homemade teploměr s TMP35 tuším, to je levnější náhrada tady tohohle. Kdybys chtěl kupovat to LM35 tak asi nejlepší je LM35DZ, protože ty ostatní jsou sice s většími rozsahy teplot, ale jsou i o dost dražší. Stačí si najít datasheety a porovnat :wink: . To schéma je podle mě v pohodě a bude to fungovat bez problému.
PC: AMD Athlon II X4 640 :: Gelid Tranquillo :: Gigabyte GA-870A-UD3 rev. 2.1 :: Kingston DDR3 4GB :: Powercolor HD5750 SCS3 :: ESI Maya 44 :: Chieftec APS-500S :: Antec Three Hundred :: W7 x64
Lenovo X61: 1,8GHz :: 2GB
Miranda IM | Opera | Gimp | Inkscape | WWFSMD? I want to believe
keno 10
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od keno 10 »

tak sme to spravli a vyzera to byt good :D dali sme do vriacej vody a ukazovalo 100 stupnov takze vyzeralo celkom presne nie ? rovnych 100
Mahel
Nováček
Nováček

Příspěvek od Mahel »

A AKO SA VOLA TA SUCIASTKA VIZERA TO AKO TRANZISTOR. 8-)
Oneeye_IO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oneeye_IO »

Mahel píše:A AKO SA VOLA TA SUCIASTKA VIZERA TO AKO TRANZISTOR. 8-)
Žádné speciální jméno to nemá, je to lineární převodník teplota -> napětí. Vypadá to jako tranzistor, protože je to ve stejném pouzdru TO92.
PC: AMD Athlon II X4 640 :: Gelid Tranquillo :: Gigabyte GA-870A-UD3 rev. 2.1 :: Kingston DDR3 4GB :: Powercolor HD5750 SCS3 :: ESI Maya 44 :: Chieftec APS-500S :: Antec Three Hundred :: W7 x64
Lenovo X61: 1,8GHz :: 2GB
Miranda IM | Opera | Gimp | Inkscape | WWFSMD? I want to believe
Odpovědět

Zpět na „Modifikace hardware“