Jak vymenit chladic CPU pro Intel?
Moderátor: morke
- Zero
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Jak vymenit chladic CPU pro Intel?
Na procesor davam vzdy teplovodivou pastu a pak kdyz chci oddelat vetrak vyrvu ho i s procesorem z patice
. Starsi typy uchyceni to nedelaly, dalo se s tim trochu pohnout a vetrak se odlepil, ale u P4 je to pro me neprekonatelny problem. Jak to resite vy? Diky
QDI Advance 10E(VIA Apollo Pro 133A),VIA Cyrix III 600Mhz,256Mb 133 Sdr VIA we connect...aby Vas kompl sqele hell...
- Slezman
- Středně pokročilý

1. vytáhnout i za cenu vytažení z patice
2. ppřed vytažením trošku otáčet (ukroutit spoj pasty) - tohle bych ale radši nedělal
Myslím, že vytažení z patice není žádná prohroma, když se to udělá opatrně. Jak jinak bys to chtěl dělat?
2. ppřed vytažením trošku otáčet (ukroutit spoj pasty) - tohle bych ale radši nedělal
Myslím, že vytažení z patice není žádná prohroma, když se to udělá opatrně. Jak jinak bys to chtěl dělat?
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Když jsem sundaval chladič z bráchovo třígigový P4 , tak jsem taky koukal, jak silikonová pasta rozetřená po celým heatspreaderu najednou lepí...
Ale dělal jsem to dostatečně něžně, takže procesor v patici zůstal...
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

- Zero
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Jednou jsem tim tak trochu zrusil Celera 2,5 - zlomil se mu jeden pin. Ale stesti stalo pri mne, porad jede
Ale o to nejde, neni nejaky jiny trik? Ja mam svyho P4 rad a nerad bych mu ublizil...
QDI Advance 10E(VIA Apollo Pro 133A),VIA Cyrix III 600Mhz,256Mb 133 Sdr VIA we connect...aby Vas kompl sqele hell...
- Krevety
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ja sem to "vytahal" , musis nechat pc jet at je tam co nejvetsi teplota a hned jakho vypnes tak vyndavat dokud je to teply ... a krouzivymi pohyby sem to vyndal bez toho
akorat sem mel pak druhej problem , nesel mi vyndat cpu samotne z patice a kde nepomuze hruba sila pomuze hrubsi ... tak sem se na to raci vysral
akorat sem mel pak druhej problem , nesel mi vyndat cpu samotne z patice a kde nepomuze hruba sila pomuze hrubsi ... tak sem se na to raci vysral
NB: ---
PC: AMD Ryzen 7 5700X3D, AMD Radeon RX 6800, ASUS TUF GAMING X570-PLUS, 32GB DDR4-3600, Samsung 990 PRO 4TB, Samsung 960 PRO 2TB, Win10 x64 Pro
PC: AMD Ryzen 7 5700X3D, AMD Radeon RX 6800, ASUS TUF GAMING X570-PLUS, 32GB DDR4-3600, Samsung 990 PRO 4TB, Samsung 960 PRO 2TB, Win10 x64 Pro
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Cože ? Tohle nějak nechápu. Jak může u ZIF (zero inserting force) socketů nejít vyndat, nebo zandat CPU do patice ??YELNATS-STANLEY píše:nesel mi vyndat cpu samotne z patice a kde nepomuze hruba sila pomuze hrubsi...
The problem has been eaten.

- Krevety
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Krevety
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: