Sekání se PC
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- swypper
- Nováček

-
Sekání se PC
Nevíte někdo, kde by mohla být chyba? Koupil jsem jsem novou desku Asus P5VDC-X, paměti Kingston 5300 CL5 512MB, procesor Intel P4 641, k tomu mám ze starého počítače grafickou kartu ATi Radeon 9550 Gigybyte model GV-R955128D. Nic není a ani nebylo taktované. Problémy začali hned po nainstalovaní Windows XP, kdy při zapojené ZIP 100 mechanice se počítač sekal při přehrávání hudby a občas se i kousl. Po odpojení zipky už hudbu přehrává, je i rychlejší než dříve,ale stejně se každý den několikrát sekne. Už jsem zkoušel snad všechno, instalovat nové ovladače, upgratovat Bios atd, ale bez úspěchu. Nesetkali jste se někdo s tímto problémem? Moc dík
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- MemphisM
- Začátečník

-
- swypper
- Nováček

-
- swypper
- Nováček

-
Myslím, že mám všechno dobře zapojené, odjakživa si skládám počáky sám, ale s tímto jsem se ještě nesetkal. Přeinstalovával jsem to několikrát, protože se to s tou ZIPkou ani dobře nenainstalovalo. Fakt už mě nic nenapadá. Snad jen paměti, v manuálu je, že zvládá jen 533 MHz, ale jak v biosu je položka 667MHz, tak i ve skutečnosti jedou na 667, kdyz je nastavené AUTO.MemphisM píše:Dělal si nějaký testy HW? Máš vše dobře zapojený a nastavený? Windows si přeinstalovával? Jinak se ZIPkou sem taky míval problémy, ani mi nenaběhla instalace Windows
- Godzzila
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- swypper
- Nováček

-
- MemphisM
- Začátečník

-
- swypper
- Nováček

-
Ahoj, nevim kde dělám chybu, ale nedaří se mi ten program Gold memory spustit. Mám systém souboru NTFS a nechce se mi to spustit a přes systemovou disketu s dosem se mi zas nenamapuje disk...MemphisM píše:Určitě je otestuj, někdy se stane, že si s deskou prostě nesednou. Používám na to Gold Memory, ostatní programy nemám vyzkoušený.swypper píše:... Zkusím ještě ty paměti a uvidím.
- MemphisM
- Začátečník

-
No ten program musí nabootovat a ne se spouštět přes nějakej systém. Já sem si vypálil na rw ten iso soubor, co tam je a bootuju to normálně z cd, tu disketu sem nezkoušel.swypper píše:Ahoj, nevim kde dělám chybu, ale nedaří se mi ten program Gold memory spustit. Mám systém souboru NTFS a nechce se mi to spustit a přes systemovou disketu s dosem se mi zas nenamapuje disk...