TAKZE ZApnul jsem to do site a pocitac nabehl
prvni uspech. Vetracky se toci vsechny az na vetracek u procesoru ten se pohne a stoji a neroztoci se .... je to normalni???
Moderátoři: Walker1134, PKBO

A nemáš ho nastavéný, že při nizkých teplotách se vypíná?qwertown píše:TAKZE ZApnul jsem to do site a pocitac nabehl![]()
![]()
prvni uspech. Vetracky se toci vsechny az na vetracek u procesoru ten se pohne a stoji a neroztoci se .... je to normalni???

to ja nevim jak to zjistim?? zatim nemam pripojeny monitor, to ted nejak resim...Mr. Dirk píše:A nemáš ho nastavéný, že při nizkých teplotách se vypíná?qwertown píše:TAKZE ZApnul jsem to do site a pocitac nabehl![]()
![]()

diky jdu do biosu ....Palec123 píše:Monitor pripoj a zapni... Mrkni do manualu, ja mylsim, ze tam budou i obrazky, takze to nebude vubec problem..
Na to nastaveni se musis podivat do biosu, a to udelas tak ze pri startu pc stisknes klavesu "Delele"

Nemáš za co.qwertown píše:Takze chlapi velke DIKY VAM, a zvlaste Dirkovi, ten si zaslouzi metal z ironu![]()