http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/di ... 00e_8.html
P4 uplne pozadu
Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee

revize E přinese instrukce SSE3 a myslím že i nějaký zmenšení energetickejch nároků, + lepší OC. lepší výrobní proces - SSDOI(90nm), a ještě upravenej pamětovej řadič.robocop píše:Co je to ta revize E? a co má za výhodySmith píše:no ty výsledky jsou teda hodně pěkný![]()
ale když je to revize E, tak by mohla jít ještě výš, ne ?

To aj pre semprona? Nie len pre A64?SHOCK_WAWE píše:revize E přinese instrukce SSE3

no tak se podívej na ten odkaz, je tam screenshot z CPU-Z a je tam jasně napsané SSE3Marian píše:To aj pre semprona? Nie len pre A64?SHOCK_WAWE píše:revize E přinese instrukce SSE3
To sa mi nejak nezda

Jediny rozdiel medzi Sempron/Athlon je zablokovanie 64b instrukcii ( teda ak nepocitam menej L2 cache )..... ostatne instrukcie nikdy neplanovalo AMD blokovat ( neviem aj preco... ) ....Marian píše:To aj pre semprona? Nie len pre A64?
To sa mi nejak nezda

Snad by měl být i Sempron s 64-bit instrukcema (reakce AMD na připravovaná 64-bit Celery)random píše:Jediny rozdiel medzi Sempron/Athlon je zablokovanie 64b instrukcii ( teda ak nepocitam menej L2 cache )..... ostatne instrukcie nikdy neplanovalo AMD blokovat ( neviem aj preco... ) ....Marian píše:To aj pre semprona? Nie len pre A64?
To sa mi nejak nezda