nový repro a jeho zapojení

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Boeing
Nováček
Nováček

nový repro a jeho zapojení

Příspěvek od Boeing »

chci koupit http://www.alza.cz/repro-genius-home-theater-sw-5-1 -5000-visen-dark-brown-75w-sub-4x-15w-sat-15w-cent - do-drevene-d60088.htm ,jsou nějaké překážky, které by mohly ohrozit plnou funkčnost tohoto systému? Které parametry a informace mám sledovat?

mám:MB - Asus P5GPL-X SE
CPU - Celeron 3.06GHz
RAM - 512MB DDR-SDRAM
GPU - NVIDIA GeForce 7300 GS
HDD - Western Digital 160GB SATA2
DVDRW - ASUS DRW-1608P3S
OS - Windows XP Pro SP2

Dále bych se chtěl zeptat: předpokládám že tato repro soustava bude dodávána s krátkými kabely k samotnym reprakum (v nabidce není uvedeno), tudíž budu muset koupit i nějakej "prodlužovák". Jenže já nemám ponětí co je to za kabel (typ kabelu, typ konektoru), vim že je to nejakej dvojlink, tot vše. Kdyby mi někdo hodil přímej link na patřičný kablik s patřičným konektorem, kterej bude mezi subwofrem a bednama, tak bych se vubec nezlobil :roll:

Děkuji za rady a případné tipy na jiné sestavy
Smysl života se změnil na smysl žít snadno :-)
adyk
Nováček
Nováček

Příspěvek od adyk »

Za Ty penize to neni spatna sestava.
Ja mam redstar RS-502. Zvazoval jsem ale i koupi geniusu. Nakonec mne ale uchvatila vetsi masivnost redstaru. Sice sem si priplatil ale nelituji
Tady je srovnavacka:
http://www.zive.cz/h/Uzivatel/AR.asp?AR ... 2&CAI=2104

myslim ze se tam zminujou trosku i o kabelech...
ŠO POL, nigga!
Boeing
Nováček
Nováček

Příspěvek od Boeing »

Díky za reakci :) Jsem na 99,9% rozhodnut, že vezmu Geniuse, je fakt, že readstar je dost kvalitní a nadupaná soustava, ale při přehodnocení meho názoru už hraje hlavní roli prakticky jenom cena, takže zustanu u Geniuse. Jediny co musim dořešit jsou ty kabliky.

Ještě taková drobnost, musim k tomu mít šesti kanálovou zvukovku?( proste se šesti dirama)? ponevač tu nemám :o
yupee
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yupee »

Tady máš odkaz na jednu recenzi, měli by tam být všechny odpovědi na tvoje otázky.
:)
PC1:Intel Celeron D 2,8GHz ;Kingston 1024MB 533MHz CL4 DDR2 ; HIS X1600Pro Turbo DDR3 128MB ; 160GB Seagate SATA2 ; M-Audio Revolution 5.1 ; Gigabyte GA-8I945GZME-RH
PC2:Intel Celeron 2,4GHz ; 256MB 333MHz DDR ; Canyon nVidia GeForce MX400 64MB ; 80GB WD PATA ; Asus P4S8X-X
---> --- <---
Boeing
Nováček
Nováček

Příspěvek od Boeing »

toto mi naskočí po kliknutí na tvůj odkaz:

Chyba: class java.net.ConnectException: Connection refused
Server: oxy-app1.pater.local
Client: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.0.3705; .NET CLR 1.1.4322; Media Center PC 4.0)
URL: index.jsp
Referer: http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=92004
Datum a čas: 2.4.2007 7:17:51
Log ID: 606944

[/b]
PdK
Nováček
Nováček

Příspěvek od PdK »

Boeing píše:..
SHW.cz má výpadek
Romča
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Romča »

2Boeing:
Tak tyhle repro mam, a nejsou opravdu špatný. Dřevo je prostě dřevo.
Jinak tvoje integrovná zvukovka zvládá 6-ti kanálové HD Audio, takže pro tyhle bedny akorat. Jinak přesné zapojení (Subwoofer, centr, ..) konzultuj s manualem k desce.
A pokud vím, tak repro se připojuje dvojlinkou, odizoluješ konce a zastrčíš tam kam to patří. Hlídej si ale + a minus !!!!! Konektorů netřeba. Délka dodávaných kabelů je do asi pěti metrů (nevím přesně, celé jsem je nepoužil)
Asus CrossHair+AMD Athlon 64 X2 5600+, GF 7900GTX 512MB DDR3, A-Data Vitesta 2x1GB DDR2 800MHz, HDD cca 1TB, Gigabyte Hybrid TV Card, DVD LG SuperMulti,Creative X-Fi, Genius 5.1 Home Theater, 20" LCD NEC 20WGX2, FSC Loox T830, Suzuki Jimny 1.3 16V 4x4, KM Dynax 5D + Sigma 28-300, Sony A100 + sigma 28-70/f4 a navigace SmartMaps 3
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

Co musíš sledovat je to, jestli máš 5.1 zvukovku na desce..., což máš. Jinak žádné další překážky nejsou. Určitě by pomohla i trochu lepší zvukovka - SB Live! a lepší.
Co se týče kabelů... od subu jdou k reprákům normální dvojlinkou, takže pokud nebude stačit ta délka, tak stačí zajít do nějakého elektra a koupit delší. Odkaz na kabely: http://www.hifishop.cz/DetailPage.asp?DPG=30368 , ale to není problém sehnat v podstatě kdekoliv.
Boeing
Nováček
Nováček

Příspěvek od Boeing »

Děkuji všem za reakce:-)
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“