DELL inspiron 6400?
Moderátor: Don
- Pudas
- Nováček
-
DELL inspiron 6400?
Chci se zeptat na tento notes, celkově si myslím že DELL je vynikající značka, ale nevím jaké mají notebooky. Mohl by mi někdo sdělit svůj názor na tento typ? Díky za všechny reakce. moje osobní konfigurace je tato DELL inspiron 6400
- 1maty1
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- malidian
- Mírně pokročilý
-
- koza
- Začátečník
- Pudas
- Nováček
-
- Agaga
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- JanHavlicek
- Středně pokročilý
Vypadá celkem dobře, ale třeba design asusů nebo pracovní design HP se mi zkrátka líbí víc
//edit: co se týče zkušeností, tak absolutní spokojenost, notebook je spolehlivý a poměrně výkonný, jenom bacha na klávesnici, za chvilku se hodně "sjede", je zřejmě vyrobena z hodně nekvalitního plastu
//edit: co se týče zkušeností, tak absolutní spokojenost, notebook je spolehlivý a poměrně výkonný, jenom bacha na klávesnici, za chvilku se hodně "sjede", je zřejmě vyrobena z hodně nekvalitního plastu
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
- Agaga
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- nikl
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Agaga
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- nikl
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Ja bych vzal asi bez truelife, ale je to celkem jedno. Ja mam inspirona s truelife a stolni lcd ma matny display, z pohledu kvality obrazu je to podle me na jedno brdo. Driv se za truelife priplacelo jen 100, ted uz je to 800 coz se mi zda moc, navic truelife se znadneji poskrabe a je na nem vic videt prach. Chce to si nekde leskly display prohlidnout, takhle se to tezko popisuje a kazdy preferuje neco jinyho.
- Agaga
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele: