Command & Conquer 3 - a je to tady!

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
BananaYoe
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BananaYoe »

Za NOD je to aspoň nějaká výzva ale jedotky GDI to je exibice mamoth tanků, to nemá s bojem nic společnýho.
EfineSS
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od EfineSS »

Zatim posledni patch 1.2 by mel upravovat pomer sil jednotlivych "ras", mam ho nainstalovany tak uvidim jestli to bude viditelna zmena k lepsimu..
Ryzen 5 5600X, ASRock Fatal1ty B450 Gaming K4, Gigabyte Radeon RX 5700XT Gaming OC
jankacek
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od jankacek »

me se stahlo pred chvilou s cislem 1,3 patch :-) tak nvm esli ej to chyba bo co moc sme to necetl jen vim ze tam to cislo bylo
Luks
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luks »

jj,vyšel new :)
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S25 Ultra 512GBNtB: Dell Latitude 5420 14.0” Console: TV: Philips 65OLED804 + Yamaha YAS-207
jankacek
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od jankacek »

zahraje nekdo po hamachi? icq 206 061 505 :-D
Garnet000
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Garnet000 »

no a zase ma ten C&C chybu jak všetky ostatne, ato že pri skirmish a hre s kompami tak všetci posielaju (atomovky, rift aj ion canon) na mna (playera) a ne na ine pc. a to sa to potom neda v klude hrat.
Neviete niekdo jak zakázat stavbu superzbraní?
CPU:E6600@2.8GHz (8x350)1,184V@Thermalright SI-128@SCYTHE_1200rpm MB:GA-P965-DQ6 F9 RAM:2x1GB Corsair DOMINATOR DDR800 CL4; 2x1GB A-DATA Vitesta EE DDR800 CL4 GPU:BFG 8800GTX HDD:2xWD RAPTOR 74GB ; Seagate 7200.10 250GB ; WD SE16 750GB Power:Enermax Infinity 720W Case:ApplusCase X-Blade DVD:Samsung SH-183A Mouse:MX518 Gaming Grade LCD:SAMSUNG SM 940BF FAN: IN: 2x12cm SCYTHE 800rpm OUT: 1x12cm AC Arctic Fan 12L Audio:SB X-FI Extreme Music
the_macik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od the_macik »

Zdravim, tak mi dosla kane edition, ted to tu parim, nejlepsi:), jen by me zajimalo, jestli je moznost stahnout si cesky titulky JENOM k tem videim.sem tam mluvej uz hodne rychle a to nestiham.
dik
Deska: Asus P5N-E SLI, CPU: C2D E6750, chladi Zalman CNPS9700 , Ram: OCZ 4096MB DDR II 800MHz ) 5-5-5-18 , Grafika : ASUS 8800GTS 320MB , zdroj Seasonic 500W, LCD : Samsung syncmaster 226BW 22" , Mys : Logitech G7 ,Zvuk : M-audio revolution 5.1, Repro : Logitech Z-5500 ;)
mr_sheen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr_sheen »

BananaYoe píše:Za NOD je to aspoň nějaká výzva ale jedotky GDI to je exibice mamoth tanků, to nemá s bojem nic společnýho.
jo to je pravda,ja dicky opevnil zakladnu,ukelal kolel mamoth tanku,vzal si opravare na vozidla a rozbil jsem vsechno:) ,jsem do dneska dojel za GDI,tak zkusim NOD,ale i tak v nekterych misech branit zakladnu je docela dost tezke.
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
BananaYoe
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BananaYoe »

Tak sem to včera trošku hecl s tím NODem asi tak do dvou do rána. A je to uplně stejně lehký ne li lehčí než GDI. všechny mise jsem jel stylem rychle to projet a dodělat a ani sem se moc nezapotil. Většinou máte na startu tolik peněz že z toho postavíte okamžitě armádu jako blázen a pak to stačí jít vykrosit. Nejvetší sranda byla v misi kdy je nahoře GDI IONcanon a dole jedna opravdu masivní převaha jednotek ufonů co si brání jakýsi tri generátory nebo co to je. tak sem ion obsadil a co se dělo potom bylo mooc pěkný. večer hodím nějaký fota ale byla to sranda.
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Tak jsem včera prosedel odpoledne u NOD skirmishů..

Je to teda uplne jiny než GDI - tam opravdu bohužel stačí co nejrychleji udelat mamuty a poslat nekam na druhej konec mapy a je vymalováno.

Za NOD se dá konečne vicemene branit a nikam moc nelezt a čekat :) Pak kdyz ma človek vsechny ty jejich bomby, tak je taky vymalováno.

Hodne mi vadí (např. oproti Generals), že je bitva hotova vicemene do 20min, jak PC odriznu od druhyho nalezište tiberia, nemá šanci. Peníze mu dojdou a šlus, jina možnost jak je ziskat neni. Zadny zony shozu, zadnej black market, nic.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Garnet000
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Garnet000 »

NO, počkaj si na skrinov. Ti maju budovu, ktora podporuje rast tiberia, takže jedno pole dotazia a za par minut ho maju uplne obnovene. A cakat sa proti nim neopati, pretoze potom proti devastator warship + vzdusna letadlova lod (este so stitmi) nezmoze nic. Jedine prejst na EASY :)
CPU:E6600@2.8GHz (8x350)1,184V@Thermalright SI-128@SCYTHE_1200rpm MB:GA-P965-DQ6 F9 RAM:2x1GB Corsair DOMINATOR DDR800 CL4; 2x1GB A-DATA Vitesta EE DDR800 CL4 GPU:BFG 8800GTX HDD:2xWD RAPTOR 74GB ; Seagate 7200.10 250GB ; WD SE16 750GB Power:Enermax Infinity 720W Case:ApplusCase X-Blade DVD:Samsung SH-183A Mouse:MX518 Gaming Grade LCD:SAMSUNG SM 940BF FAN: IN: 2x12cm SCYTHE 800rpm OUT: 1x12cm AC Arctic Fan 12L Audio:SB X-FI Extreme Music
BananaYoe
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BananaYoe »

Skriny si na skirmish dávám na hard ale je pravda že ten vdušnej utok mají hodně dobrej a musím proti nemu pořád vyjíždět z obrany. Navíc jak se nezaberou minimálně dvě až tři pole s tiberiem tak se to prostě neutáhne s prachama. poslední dobou mě sere to že dycky když to zapnu tak u toho sedím i 6hodin v kuse.
phz^
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od phz^ »

mam takovej problemek, dostal sem k narozkam od brachy kane edition a pri pokusu loadnout svoji ulozenou pozici mi to spadne do woken a hodí chybu, patch mam 1.03 nevite nekdo co stim ? :\ :sad:
isolove
Nováček
Nováček

Příspěvek od isolove »

prave som kupil original Kane edition + patch 1.3
Z hry som mierne zhnuseny. Myslim ze to ide dole vodou. Je to jedna velka pakaren. Mozno tak GDI este pripominaju zlate casy, NOD su zial pomerne dost slaby a mimozemstania, to je zbytocne silene. nepripomina mi to nic ine ako hollywoodske filmy.
Moj oblubeny skirmish, je totalne nevyvazeny. dal som si 2nod:3gdi a vypraskali nas za 15 minut ako male deti s asi 500 buginami. To som dal vsetkym uroven easy. Ta obtiaznost je tam uplne na ****. A na AI nech sa nik nevyhovara. Myslim ze nie je problem naprogramovat ze ma tank A utocit na tank B. je to stupidne a unavujuce. generals mal aspon tu vyhodu, ze ak ste chceli pouzivat extra zbrane, museli ste si to zasluzit. tu sa kupuju ako na trhu so zeleninov. a je jasne ze pocitac bude mat vzdy navrch, lebo dokaze stihat x krat viac veci ako clovek. nech zije red alert
PC: IntelDualCore 1,8GHz; DDR2 2GB PC667; 320GB HDD; nVidia 8800GT 512MB
isolove
Nováček
Nováček

Příspěvek od isolove »

Garnet000 píše:no a zase ma ten C&C chybu jak všetky ostatne, ato že pri skirmish a hre s kompami tak všetci posielaju (atomovky, rift aj ion canon) na mna (playera) a ne na ine pc. a to sa to potom neda v klude hrat.
Neviete niekdo jak zakázat stavbu superzbraní?
koneccne moj clovek. to nie je strategia. to je len priblble bombardovanie z 500 km vzdialenosti
PC: IntelDualCore 1,8GHz; DDR2 2GB PC667; 320GB HDD; nVidia 8800GT 512MB
phz^
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od phz^ »

nevi nekdo ? :shock: :?
ChrastyII
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ChrastyII »

tak se mi tahle hra taky dostala pod ruku...

je to boží :) hratelnost perfektní,grafika super..nevíte jenom někdo jak je na tom s délkou?za GDI jsem teď v Alexandrii,kolik má jedna kampaň pžibližně misí?
Sak
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Sak »

misi tak 30 se mi zda za GDI jsem to uz dohral ma to i 2 konce:)
AMD Athlon 64 3000+ ,GA-K8NE,GF 6600 GT,1GB RAM,140 GB hadr
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

uz jsem taky u kamarada mel moznost ochutnat full......doma ale zrovna hraju RA2 YR a nemuzu se zbavit pocitu, ze je prece jen lepsi.
Ale at nehazim spinu, je to po dobe solidni RTS
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Holda píše:uz jsem taky u kamarada mel moznost ochutnat full......doma ale zrovna hraju RA2 YR a nemuzu se zbavit pocitu, ze je prece jen lepsi.
Ale at nehazim spinu, je to po dobe solidni RTS
JJ, CaC RA2 včetně datadisku je nejlepší z celé série! Jinak CaC3: TW je po delší době bomba v RTS 8)
Kdo ještě nehrál ani DEMO tak ať stahuje - tahle hra stojí za to!
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“