Warcraft I, II Tides OF Darkness, III The Frozen Throne

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

chihuri
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od chihuri »

2Luke: Aha ja myslel,ze to musis mit na 100 jinak nic nebude :) Ja to dohral rovnou na 100 a kamos kterej to paril ve stejny dobe jako ja tak taky... tak sorac za fejka....
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

chihuri píše:2Luke: Aha ja myslel,ze to musis mit na 100 jinak nic nebude :) Ja to dohral rovnou na 100 a kamos kterej to paril ve stejny dobe jako ja tak taky... tak sorac za fejka....
Its OK. Poprvý se mi to bez 512 ramky trhalo jako sv*ně, a když se to uklidnilo, tak mi utekly mršky. Ale na potřetí jsem je dostal a ted se divim, proč mi to trvalo tak dlouho.
Myslíte, že bude Warcraft IV - DARK ARTHAS IS BACK??? :)
The Kingdom Of Khandaras Has Fallen Into Chaos
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
chihuri
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od chihuri »

To by bylo husty :) btw: dohral sem to na osmistovce s 256 ram, tahle mise byla kruty slideshow :wink: este,ze to mam za sebou :)
ByzaX
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ByzaX »

Teraz som zacal hrat W3+FT. Hral som to i predtym, ale nechcelo sa mi prekladat texty, takze sa mi to zdalo nudne. Teraz idem cz verziu. Celkom to ujde. Pribeh zaujimavo napreduje. Len ma trochu drazdia hlasky typu : "Zase do prace", "Za otce krale", "Neni duvod se klanet" :-D Ceske ci slovenske lokalizacie hier su co do dabingu dost strasidelne (Operation Flashpoint, Vietcong a pod.)
Intel E6300 (@415x7, 1.4V, AC Freezer 7Pro), Gigabyte 965P-DS3 F10, 2x1GB Kingston HyperX 750MHz 4-4-4-12, MSI NX8800 GTX 575/900@600/950, SB Audigy 4, 250GB SATAII WD, DVD-RW Asus 1608P2, Enermax Liberty 620W, Samsung 206BW
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

ByzaX píše:Teraz som zacal hrat W3+FT. Hral som to i predtym, ale nechcelo sa mi prekladat texty, takze sa mi to zdalo nudne. Teraz idem cz verziu. Celkom to ujde. Pribeh zaujimavo napreduje. Len ma trochu drazdia hlasky typu : "Zase do prace", "Za otce krale", "Neni duvod se klanet" :-D Ceske ci slovenske lokalizacie hier su co do dabingu dost strasidelne (Operation Flashpoint, Vietcong a pod.)
Ja jsem si koupil ORIGINÁL :) - samozřejmě s českou lokalizací. A překlad se mi zdá docela dobrej, až na některý vyjímky!!!! Viz např. ty pitomý dělníci za lidi "Zase do prace", "Tak jo" a Artahasovy hlášky "Není proč se klanět", "mě nikdo poroučet nebude" - ty mě vysloveně se*ou!! A je jich víc. A některý mě dokážou rozesmát: "Za krále ličů :)"
Ale na druhou stranu jsou tam i super hlášky: "Kde má být prolita má krev" a "jsem tu a jsem připravena" - moje nejoblíbenější, dá se poslouchat celý den!! :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
Koudy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Koudy »

no podle mě se česká verze skoro nedá poslouchat (pokud náhodou nevalíte za Night Elves, tam je to celkem dobry), to skřehotání je hrozný
Laptop : MSi GT683DX - Intel Core i5-2430M, 6GB DDR3, nVidia GTX 570M, OCZ Vertex 4 512GB + WD500BEKT 500GB, Roccat Kone+, Creative Soundblaster X-Fi Surround 5.1 Pro, Roccat Kave 5.1, Windows 7 Ultimate 64-bit
Laptop 2 : HP Elitebook 8440p - Ubuntu
Tablet : Asus Transformer Prime TF201
ByzaX
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ByzaX »

Pozoruhodne zistenie : po tyzdni hrania cz verzie w3+ft som dosiel do stadia, kedy sa mi ten nestastny dabing zacina pacit... hmm... asi niekoho zazalujem za stratu sudnosti :-D
Intel E6300 (@415x7, 1.4V, AC Freezer 7Pro), Gigabyte 965P-DS3 F10, 2x1GB Kingston HyperX 750MHz 4-4-4-12, MSI NX8800 GTX 575/900@600/950, SB Audigy 4, 250GB SATAII WD, DVD-RW Asus 1608P2, Enermax Liberty 620W, Samsung 206BW
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

ByzaX píše:Pozoruhodne zistenie : po tyzdni hrania cz verzie w3+ft som dosiel do stadia, kedy sa mi ten nestastny dabing zacina pacit... hmm... asi niekoho zazalujem za stratu sudnosti :-D
To jsem asi jedinej, komu se líbí. Asi to bude tim, že jsem anglickou verzi neslyšel... :)
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Tak včera jsme s kámošem propojili PC a hráli jsme Warcrafta 3, 5 hodin v kuse. Škoda, že nebyl čas na delší pařbu :sad:
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

Butch píše:Tak včera jsme s kámošem propojili PC a hráli jsme Warcrafta 3, 5 hodin v kuse. Škoda, že nebyl čas na delší pařbu :sad:
,

Že je to neskutečnej nářez. Když jsme jednou sítovali ve čtyřech, tak jsem jen tak náhodou na "rozcvičení" dali War 3, no a vydrželo nám to skoro dva dny! :)
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

Cus, mám Warcraft 3 + FT a pred formatem sem neměl problém ho spustit, ale po formatu než se zapne tak se změní rozlišení na 640x480 (v tom bych problem neviděl), černá obrazovka, dole se objeví start lišta, pak když chvili počkat tam se to změní zase na černou obrazovku, tentokrat se zvukem a jakmile něco zmačknu, kopne mě to do win (XP SP2) a zustane rozlišení 640x480, navic v hroznejch barvach...co s tim? :?

Ovladače grafika - 95.97
Deska 6.67

Mimochodem, děla mi to i Serious Sam II. Co mají tyhle 2 hry společnýho??

//Edit: vyřešeno, stalo to nějakej čas a další format...zřejmě sem něco udělal špatně...jde oboji, i SS2 i W3FT... :)
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
Luděk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Luděk »

mam problem. mam CZ verzi W3+FT a hra se mi zasekava, v zadne jine hre se me pc nezasekava, je to pravdepodobne nejakym problemem s grafickou kartou protoze kdyz sem drive mel ATI Radeon 9000 Pro tak se me to taky stavalo ale VPU recover me resetnul graficke jadro za chodu a mohl sem hrat dal, ale u NVIDIE me zbyva jen reset, uz premejslim o tom ze si nekde stahnu cracklou EN verzi protoze me to dost zere, nemuzu ani poradne hrat po battlenetu.
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Dotu hraju maximálně.
Luděk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Luděk »

me se to sekne aji kdyz necham bezet jen w3, kdyz su prihlasenej k brane a nedam vyhledavat hru, nezalezi to na vytizeni proste nekdy se to sekne ve hre nekdy kdyz vyhledavam hru, jak kdy.
aoyen
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od aoyen »

Neví někdo jak by šel zrychlit nějakým zásahem do souborů nebo utilitou frozen throne? To nastavení rychlosti co je ve hře mi nestačí.
Nihilium
Začátečník
Začátečník

Warcraft 3

Příspěvek od Nihilium »

Ahoj, chystám se se koupí warcraft + frozen throne na multiplayer = Battle.net ale jelikož jsem přes to trošku laik bojím se ten Battle.net zprovoznit.

Hrál to zde někdo, má to někdo a jsou tam nějaké změny kterých bych se měl bát, funguje to doufám tak že dám 5 stováku a dále už nemusím nic platit že ano ?
barco
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Warcraft 3

Příspěvek od barco »

Áno, presne tak. W3 nie je MMORPG, nemá mesačné poplatky za hranie. Pravdepodobne si si to pomýlil s World of Warcraft. :-)
.
Nihilium
Začátečník
Začátečník

Re: Warcraft 3

Příspěvek od Nihilium »

ok, tuhle představu jsem si chtěl upevnit, neměl by jsi zhruba představu jak se ten battle.net zprovozňuje ?.
Hydr0gen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Warcraft I, II Tides OF Darkness, III The Frozen Throne

Příspěvek od Hydr0gen »

Zapneš hru.

Přihlásíš se:).

(popř.si mezitim založíš account)...
Desktop: Core i7 920, MB MSI X58M, Asus GF9600 GT Silent, RAM Corsair 3x2GB DDR3 1600MHhz, HDD Seagate Barracude 500GB 7200RPM NCQ 16MB Cache, zdroj Xilence 550W
Nihilium
Začátečník
Začátečník

Re: Warcraft I, II Tides OF Darkness, III The Frozen Throne

Příspěvek od Nihilium »

Mužete mě někdo popsat zhruba tu registraci ? Ta probíhá na nějakých originálních stránkách warcraftu a je závazná že ? vkládám do ní klíč kterej když ztratím heslo také ztrácím že ano ?

Jak je to s hackováním acc , má se dávat težké heslo nebo zde podobné útoky nehrozí ?

Dík
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“