Oprava poškozeného *.DBX souboru

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
Paja
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Oprava poškozeného *.DBX souboru

Příspěvek od Paja »

Stala se mě nemilá věc - hold si za to svojí leností mohu sám.

Již pěkných pár let používám OUTLOOK EXPRESS (ano bohužel) a před ale měsícem jsem překročil 2GB limit, načež outlook prohlásil, že dál nejede a tyto maily mě "poškodil"...

Potřebuju sehnat soft na extrakci mailů z *.dbx souboru - již jsem něco málo našel - bohužel to co funguje není freeware - má někdo nějaký tip jak to vyřešit?

pozn. když použiji nefreeware programy - maily to najde a všechny mě je "rozbalí" - ale díky tomu že to není freeware tak je již nemohu uložit - proto jsem si jist, že tento archiv *.dbx je víceméně v pořádku - jen si s tím outlook samotný nemůže poradit. Děkuji za každou radu - už jsem na tom strávil část mládí a maily jsou pro mě potřebné :oops:

And ye shall know the truth and the truth shall make you free
LookAS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LookAS »

mno zkousel si to osekat pod 2GB programkem Pst2gb.exe od M$ a pak osekanej archiv projet a zkontrolovat tim dalsim programkem (Scanpst.exe) taktez od M$?

Utilita a navod
Core i9-7920X + be quiet! dark rock pro 4 .:. ASRock Taichi .:. 96GB Corsair 3200MHz .:. HP Quadro RTX A4000 16GB .:. Samsung S27A850D 27" 1440p .:. Samsung P990, EVO 850, ... .:. Fractal Design Define R3 w/ PC Silencer MK II 950W

Ryzen 5 3600, 16GB RAM, Asus Prime B550-Plus, 3x Radeon VII, Gigabyte Aorus 850W Plat.
VasekB
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od VasekB »

"MS Outlook Express" pouziva ,DBX... tve programy jsou pro "MS Outlook", ktery pouziva .PST

pro "MS Outlook Express" muzes zkusit pouzit (kdyz zaguglis, tak najdes verzi 4.50, ktera byla free) DBXtract
http://www.oehelp.com/DBXtract/Default.aspx
LookAS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LookAS »

VasekB píše:"MS Outlook Express" pouziva ,DBX... tve programy jsou pro "MS Outlook", ktery pouziva .PST

pro "MS Outlook Express" muzes zkusit pouzit (kdyz zaguglis, tak najdes verzi 4.50, ktera byla free) DBXtract
http://www.oehelp.com/DBXtract/Default.aspx
ajo, sry.. zas myslim na blbosti a nepremejslim :oops: :(
Core i9-7920X + be quiet! dark rock pro 4 .:. ASRock Taichi .:. 96GB Corsair 3200MHz .:. HP Quadro RTX A4000 16GB .:. Samsung S27A850D 27" 1440p .:. Samsung P990, EVO 850, ... .:. Fractal Design Define R3 w/ PC Silencer MK II 950W

Ryzen 5 3600, 16GB RAM, Asus Prime B550-Plus, 3x Radeon VII, Gigabyte Aorus 850W Plat.
VasekB
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od VasekB »

Paja
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paja »

tak DBXtract jsem již zkoušel, nevím teď v jaké verzi a nezvládl tak velký soubor...teď to zkouším znovu tou 4.50 a přes to kritické místo se dostal...tak uvidíme - dík za tip :wink:

And ye shall know the truth and the truth shall make you free
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“