Asus A7M - nedobíjí baterii

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
mrkriz
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Asus A7M - nedobíjí baterii

Příspěvek od mrkriz »

Dobrý den, mám notebook Asus A7Mseries necelé 3 měsíce starý. Při zapnutém OS Windows XP profesional mi přestal dobíjet baterii. Dříve dobíjel, ale teď už vůbec. Z baterie si dokáže brát energii, ale už jí zpátky nedobije. Dobije ji pouze, pokud je notebook uplně vypnutý.
Vím, že bych ho mohl dát do servisu na záruku, ale to by byl měsíc pryč, a to si nemůžu dovolit..
1maty1
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Asus A7M - nedobíjí baterii

Příspěvek od 1maty1 »

mrkriz píše:Dobrý den, mám notebook Asus A7Mseries necelé 3 měsíce starý. Při zapnutém OS Windows XP profesional mi přestal dobíjet baterii. Dříve dobíjel, ale teď už vůbec. Z baterie si dokáže brát energii, ale už jí zpátky nedobije. Dobije ji pouze, pokud je notebook uplně vypnutý.
Vím, že bych ho mohl dát do servisu na záruku, ale to by byl měsíc pryč, a to si nemůžu dovolit..
zkusil bych jestli ntb dobiji baterii pri pouziti napr live cd linuxu (je to jednodusi nez instalovat znovu XPcka) kdyz ne je to hardwarova chyba
mozna bych se kouknul do biosu jestli se tam neco takoveho nahodou neda nastavit (ale o tom silne pochybuju)
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“