Šikulo, umíš si vybrat snad nejdražší shopS4ne píše:cujo este tak ze mal si tuto 1.1? http://www.supergamer.cz/microsoft-inte ... -1504.html
Jakou myš? Přehled kvalitních herních myší a podložek...
- wector
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- S4ne
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ni nie ja to nebudem brat odtial takze si nemysli neviem cowector píše:Šikulo, umíš si vybrat snad nejdražší shopS4ne píše:cujo este tak ze mal si tuto 1.1? http://www.supergamer.cz/microsoft-inte ... -1504.htmlPohledej, ve vlastním zájmu, jinde, tahle myš stojí obvykle kolem 350 Kč.
- S4ne
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Kuzelka
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
copperhead vs G5
Zdravim chlapici, zkousel jsem se spozdenim napsat koment k clanku "Logitech vs. Razer - souboj herních myší", ale vypada to, ze tam uz je vsechno OFF TOPIC:oP, takze prichazim s zadosti o pomoc sem:o)
Jsem dlouholety uzivatel Microsofti IE 3.0 (velmi spokojenym na tu dobu.., preci jen byla to optika, vyborne sedla do ruky - desingovy kousek i pro vetsi tlapu. Kdyz doslouzila, chtel jsem vyzkouset IE 4, ktera vysla jako horka novinka s propagovanym bozskym koleckem:oP vetsi hruzu jsem nevidel, kolecko je velmi, ale velmi TRISTNI k tomu ta ergonomie, no hruza a bes. Bohuzel uz v te dobe bylo velmi tezke sehnat opet 3.0, ale nakonec se povedlo a ja mohl hrat s kvalitnim kolecem a skvelou mysi do ruky dal:o) Ale to uz mame par peknych let zpet a krom vyhmatanych fleku se zacaly projevovat neduhy typu horsiho snimani, odeznivani kolecek, tlacitek a horsi klouzavosti atd. (V teto fazi uz nemam v planu kupovat dalsi teflonky:o))Rad bych proto spachal novou mys.
Co do SW vybaveni se mi velice zalibil Razer, (nekde tady na foru v prvnich strankach tohto topicu jsem se docetl, ze i u G5 jde updatovat FW, coz me jeste vic privedlo na vazky,kterou zvolit. Desingove se mi libi obe mysi, ale mam preci jen velkou ruku a i kdyz vetsina (cena/sw zpracovani/ pametovy modul na profily) hraje spise pro Razera, mam trochu obavu z toho jaky bude pro me ten prechod a zda preci jen neni razer prilis maly? Najde se nekdo, kdo ma zkusenosti s obema myskama, nedej boze i s IE 3.0 a ma vetsi tlapu?:o)
Ocenim rychlou reakci pripadne i na ICQ 39308135. Diky vsem
Jsem dlouholety uzivatel Microsofti IE 3.0 (velmi spokojenym na tu dobu.., preci jen byla to optika, vyborne sedla do ruky - desingovy kousek i pro vetsi tlapu. Kdyz doslouzila, chtel jsem vyzkouset IE 4, ktera vysla jako horka novinka s propagovanym bozskym koleckem:oP vetsi hruzu jsem nevidel, kolecko je velmi, ale velmi TRISTNI k tomu ta ergonomie, no hruza a bes. Bohuzel uz v te dobe bylo velmi tezke sehnat opet 3.0, ale nakonec se povedlo a ja mohl hrat s kvalitnim kolecem a skvelou mysi do ruky dal:o) Ale to uz mame par peknych let zpet a krom vyhmatanych fleku se zacaly projevovat neduhy typu horsiho snimani, odeznivani kolecek, tlacitek a horsi klouzavosti atd. (V teto fazi uz nemam v planu kupovat dalsi teflonky:o))Rad bych proto spachal novou mys.
Co do SW vybaveni se mi velice zalibil Razer, (nekde tady na foru v prvnich strankach tohto topicu jsem se docetl, ze i u G5 jde updatovat FW, coz me jeste vic privedlo na vazky,kterou zvolit. Desingove se mi libi obe mysi, ale mam preci jen velkou ruku a i kdyz vetsina (cena/sw zpracovani/ pametovy modul na profily) hraje spise pro Razera, mam trochu obavu z toho jaky bude pro me ten prechod a zda preci jen neni razer prilis maly? Najde se nekdo, kdo ma zkusenosti s obema myskama, nedej boze i s IE 3.0 a ma vetsi tlapu?:o)
Ocenim rychlou reakci pripadne i na ICQ 39308135. Diky vsem
- Koudy
- Začátečník

Tak dik teda... ted si to musim koupit kdyz o tom vimfat4l píše:viete uz niekdo kde sa da zohnat(CR,SR) nova G5 od logitechu?... http://www.logitech.com/index.cfm/produ ... mea_hpb_g5 ...
Mam prvni G5, G7 Carbon edici a G5 s dvouma tlacitkama na palec??? GIIIIEEEEF!!!
Du obhlidnout cesko kde to maji a za kolik (rekl bych ze nikde). A pak se seznamim kolik stoji postovny od kamosu co mam vsude po evrope
Laptop : MSi GT683DX - Intel Core i5-2430M, 6GB DDR3, nVidia GTX 570M, OCZ Vertex 4 512GB + WD500BEKT 500GB, Roccat Kone+, Creative Soundblaster X-Fi Surround 5.1 Pro, Roccat Kave 5.1, Windows 7 Ultimate 64-bit
Laptop 2 : HP Elitebook 8440p - Ubuntu
Tablet : Asus Transformer Prime TF201
Laptop 2 : HP Elitebook 8440p - Ubuntu
Tablet : Asus Transformer Prime TF201
- Cujo
- Mírně pokročilý

- patriarchf
- Začátečník

Kuzelka: i já bych se připojil k razeru, osobně mám copperhead a už bych jí snad za nic jiného nevyměnil, ikdyž je to samozřejmě otázka vkusu a zvyku...
Asus CROSSHAIR, AMD64 X2 6000+@3300MHz, KHX6400D2LLK2/2GN 2x1024MB@840MHz CL4-4-4-12/2T, ATI HD3870 X2, WD raptor 10k. 76GB, 2x80GB Seagate Raid0, 2x250GB Seagate, Samsung SH182M, SH203N, Fortron Epsilon 700W, LCD 2232BW Samsung 22"
- Kuzelka
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
kluci
jsem ted u nejake 15stranky tohoto topicum, vidim ze je tu tezka propagace Razera prevazne:o) ale asi mi vazne jde o to, zda se to na razerce da uhrat, i kdyz mam vetsi tlapu a presedlavam z IE3.0 (preci jen G5 mi prisla vic "podobna")
- Cujo
- Mírně pokročilý

- patriarchf
- Začátečník

je to trochu OT, ale kupovali jsme si před nějakým časem s kolegama v práci 3ks copperheada (každej jinou barvu podsvícení jak malý haranti )
a jeden z más má fakt dlouhý prsty
(samozřejmě bez toho dvojsmyslu) a tvrdí, že si celkem dlouho zvykal na to, jak se mu ta mause zdála velká ... ale asi by bylo nejlepší, kdyby jsi jí mohl sám někde vyzkoušet jak ti prostě bude sedět v ruce, promiň v tlapě. 
Asus CROSSHAIR, AMD64 X2 6000+@3300MHz, KHX6400D2LLK2/2GN 2x1024MB@840MHz CL4-4-4-12/2T, ATI HD3870 X2, WD raptor 10k. 76GB, 2x80GB Seagate Raid0, 2x250GB Seagate, Samsung SH182M, SH203N, Fortron Epsilon 700W, LCD 2232BW Samsung 22"
- Kuzelka
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
IE3
tak tato myska byla uplne nahrazena 4.0 v jiste dobe a sehnat ji byl spise zazrak:o)Cujo píše:btw kdyz jsi zvykly na IE3 tak proc si ji nekoupis?:) a nemusis nic resit
ted jsem cetl nejaky clanek, ze je MS zase bude uvadet na trh., ale osobne bych rad zkusil neco noveho se slusnym naradickem tam uvnitr:o)
- Kuzelka
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
pockej, takze se mu zdala velka?:o) tomu nerozumim:oPpatriarchf píše:je to trochu OT, ale kupovali jsme si před nějakým časem s kolegama v práci 3ks copperheada (každej jinou barvu podsvícení jak malý haranti )a jeden z más má fakt dlouhý prsty
(samozřejmě bez toho dvojsmyslu) a tvrdí, že si celkem dlouho zvykal na to, jak se mu ta mause zdála velká ... ale asi by bylo nejlepší, kdyby jsi jí mohl sám někde vyzkoušet jak ti prostě bude sedět v ruce, promiň v tlapě.
- patriarchf
- Začátečník

Já myslel, že máš strach z toho, že máš příliš velkou ruku?Kuzelka píše:pockej, takze se mu zdala velka?:o) tomu nerozumim:oPpatriarchf píše:je to trochu OT, ale kupovali jsme si před nějakým časem s kolegama v práci 3ks copperheada (každej jinou barvu podsvícení jak malý haranti )a jeden z más má fakt dlouhý prsty
- Cujo
- Mírně pokročilý

Re: IE3
vzhledem k tomu ze ji pouzivam (tu novou verzi) tak uz se prodavaKuzelka píše:tak tato myska byla uplne nahrazena 4.0 v jiste dobe a sehnat ji byl spise zazrak:o)Cujo píše:btw kdyz jsi zvykly na IE3 tak proc si ji nekoupis?:) a nemusis nic resit
ted jsem cetl nejaky clanek, ze je MS zase bude uvadet na trh., ale osobne bych rad zkusil neco noveho se slusnym naradickem tam uvnitr:o)
- Kuzelka
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Cujo a jaka je ta nova verze? Lepsi?
PatriarchF jasne mam z toho strach, ale necekal jsem tvou odpoved stylu: "ze mu byla velka:o)"
EDIT: ted jsem si ctl, ze je razer spise pro uzkoruke dlouho prstaky, coz?
jenze ja mam tlapu a jeste dlouhe prsty, takze se rad na te mysi rozprostru dlani, alespon s casti s tim,ye mam prsty pokrcene na tlacitkach a po stranach, alespon priblizne tak nejak to vypada:Op nevim jak to popsat, snad az budu doma, tak bych to pripadne vyfotil:)
PatriarchF jasne mam z toho strach, ale necekal jsem tvou odpoved stylu: "ze mu byla velka:o)"
EDIT: ted jsem si ctl, ze je razer spise pro uzkoruke dlouho prstaky, coz?
jenze ja mam tlapu a jeste dlouhe prsty, takze se rad na te mysi rozprostru dlani, alespon s casti s tim,ye mam prsty pokrcene na tlacitkach a po stranach, alespon priblizne tak nejak to vypada:Op nevim jak to popsat, snad az budu doma, tak bych to pripadne vyfotil:)
- wector
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Kuzelka
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- Cujo
- Mírně pokročilý

- Kuzelka
- Nováček