Zalman ZM-MFC1- zkusenosti,atd...

Chlazení vzduchem, vodou, peltierem, tekutým dusíkem, pasivem a dalšími + odhlučnění PC.

Moderátor: morke

Pravidla fóra
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.

Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
Odpovědět
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Zalman ZM-MFC1- zkusenosti,atd...

Příspěvek od Cujo »

Obrázek

sem piste sve problemy a rady k tomuto regulatoru...
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

takze ja zacnu... mam case thermaltake soprano a kdyz ho pridelam,tak nejdou zavrit dvere, vyresim to prevrtanim direk...
nevite nekdo jak to namontovat? proc sou 2kabely bile a 2 modre? vubec mi nejde do hlavy pripojeni tech 2 levych (snizovani napeti)
martin850
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin850 »

ja zas nechapem tie kable co idu do regulatora, do vetraku a do dosky. co robia? a ked regulator ubera napetie, doska ho potom neprida?
DOSKA Asus P5K CPU C2D E8500 @ 3.9GHz RAM A-DATA Vitesta 2x2GB 1066MHz HDD WD SE 250GB, WD GP 500GB zdroj Seasonic 750W VGA Sapphire HD4870 DVD RW LG GSA 4040B, HP GSA-H31L (ligh scribe) BEDNA Thermaltake Eureka ZVUK audigi 2 ZS bulk, creative T7900 7.1 TLACIREN HP 5550, HP LaserJet 1150, Samsung CLX-2160 SCANER Acer scanprisa 640UT MONITORBenQ T241WA (24" LCD) + male upravy
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

martin850 píše:ja zas nechapem tie kable co idu do regulatora
do vetraku a do dosky. co robia? a ked regulator ubera napetie, doska ho potom neprida?
bile kabliky jdou do regulatoru(abys je mohl regulovat a byly napajene)
do desky(zjisteni otacek)
a do samotneho vetracku

nevite nekdo jak to udelat s tim napetim?(jak to zapojit) :huh:
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

btw ty ten regulator mas?
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

mozna je ten navod od 15 let ;)
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

KOFis píše:mozna je ten navod od 15 let ;)
dik za :offtopic:
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

Cujo píše:
KOFis píše:mozna je ten navod od 15 let ;)
dik za :offtopic:
navod se me zda vic nez podrobny a navic ... veznes konektor fanu a zapojis ho do konektoru na regulatoru ... KDE JE KUA PROBLEM ? :whaasup:
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

takovýhle regulátory bych si nikdy nekoupil, stojej všechyn za velký kulový
radši sis ho měl vyrobit, zvládne to každá lama
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

Gr8 Vivec píše:takovýhle regulátory bych si nikdy nekoupil, stojej všechyn za velký kulový
velice ssilne pochyvbuju ze by si doma na kolene dokazal vyrobit controler o stejne kvalite...
Smith
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smith »

KOFis píše:
Gr8 Vivec píše:takovýhle regulátory bych si nikdy nekoupil, stojej všechyn za velký kulový
velice ssilne pochyvbuju ze by si doma na kolene dokazal vyrobit controler o stejne kvalite...
designem ne, ale funkcema to zas takovy problem neni :wink:

ale STOP OT :wink:
# Desktop [Ryzen 9 7950X, 128 GB RAM, GeForce GTX 1660 Ti, 4x SSD, 3x Dell UP2716D(A), W11 Pro]
# Notebook Dell XPS 13 [i7-7500U, 16 GB RAM, 512 GB SSD, W11 Pro], Apple MacBook Air 13" [M2, 16 GB RAM, 512 GB SSD]
# Home Server [2x E5-2630 v3, 128 GB RAM, WS2019] # Storage Synology DS1815+ [24 TB RAID6], Synology DS1819+ [24 TB RAID6, 10 GbE]
# Samsung Galaxy S23 Ultra # Canon EOS R5, Canon EOS 3, Canonet QL17 G-III, Bronica SQ-A # www.photosmith.cz
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

*censored*
Naposledy upravil(a) Vivec dne sob 7. dub 2007, 13:05, celkem upraveno 1 x.
el_Barto
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od el_Barto »

ja ho mam, jsem s nim naprosto spokojeny, ale do pripravovaneho casemodu uz budu delat HM regulator, protoze to vyjde pekelne levneji.... Kdysi jsem delal regulaci potenciometry, ale je to dost drahe, a navic se to blbe chladi, pak jsem si koupil toho zalmika, a fakt super, az an cenu, jenze jsem si v te dobe nebyl schopen udelat plosnak, a zapojeni s LM317 bych asi dratkama neskutil.....
AMD Athlon XP 1800+@max 2652Mhz 12x219 prime stable ( jen an chvili ( nestiham chladit)) AXDA1800DLT3C9595336250067 JUIHB0320WPMW ::: NEXUS AXP-3200 + Cooler-Master TLF-R82-ER ::: Arctic Silver Ceramique ::: CORSAIR 2x512MB DDR (219Mhz 5-3-3-2,5 ) ::: ABIT NF7-S ::: HDD MAXTOR 160GB 7200rpm 8MB SATA ::: HDD MAXTOR 80GB 7200rpm 2MB PATA ::: Leadtek Winfast A360 - FX5700 non OC (zatím) ::: LG GSA-4160 ::: OEM Fortron 420W s 12cm FAN ::: kulate ATA kabely ::: FDD NEC ::: CASE Fortrex ( FOTOS WILL BE SOON ) ::: 3DMark2001SE: 12332b. NON OC ::: 3DMark2003: 3237b. NON OC
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

Gr8 Vivec píše:*censored*
Tak sorry za OT,ale prosimte,nemas nejak prehazeny pismenka na klavesnici?To nejde cist!

//Stoobi - že by zase včerejší návštěva hospody? To se pak klávesy přehazujou automaticky. Co? :lol: :lol: :lol:
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

jo už jsem to vysvětloval v sekci case modding takže sry měl jsem upito :oops:
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

Tak to jo,to je pro me prijatelny a pochopitelny vysvetleni :-D
.
Capi
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Capi »

Před několika dny jsem si koupil toto stvoření a jsem spokojen, ale deptaj mě ty vařící pasivy .... málem sem si spálil ruku, když jsem zkoušel jak jsou teplé. Jinak regulátor je to perfektní
My PC: .:CPU:. Intel P4 3,0GHz bohužel 2,0Ghz - 15x133MHz, .:Deska:. Asus P4PE2-X - i845PE, .:HDD:. Maxtor 120GB, .:RAM:. 2x 512MB Apacer PC3200 DDR bohužel 333MHz, .:GK:. ATI AH2600PRO 512MB, 600/1000Mhz, .:TV:. WinFastTV 2000XP, .:LCD:. Videoseven 17", .:Volant:. Logitech G25.
Odpovědět

Zpět na „Chladiče a chlazení“