Potřebuju nový chladič na tenhle procesor, ale bohužel na socket 370 se skoro žádné neprodávají - našel jsem dva, oba Arctic Cooling, zakoupil jsem Arctic Cooling Copper Silent 3 Lite bohužel se mi do skříně prostě nevejde (mám tam kolem 8cm, podle popisu má mít tento 79mm, ale ve skutečnosti je to spíš tak 10-11cm), tak jsem sundal vetracek Arctic cooling a provizorne ho pripevnil na pasiv z původního chladiče (který je ale menší..). Funguje to zatím dobře, ale kdo má žít s neustálým strachem, že se to uvolní? No a kromě toho hlasitost tohoto chladiče taky není nic moc...
Takže poraďte - čím to uchladím? Stačil by i pasivní, kdybych dal k tomu ventilátorky?
Čím chladit Celer 1Ghz na socket 370?
Moderátor: morke
Pravidla fóra
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.
Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.
Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
- San
- Nováček

-
- Highlander
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- bezmozek
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Za předpokladu, že má dobře větranou case.Highlander píše:na chlazeni takovyho procesoru ti staci jakejkoliv trosku vetsi passiv a uchladi to bezproblemu...
Ale jak se tu psalo už několikrát, na s370 je nejlepší použít chladič ze sA
CPU:C2D E6400@2666Mhz/Gelid Tranquillo rev.2 MB: Asus P5WDG2 Pro/HR-05 & HR-05 SLI
RAM:2x1024 DDR2 800MHz HDD: WD 2000JB/Acutake DarkDisc GK: Asus HD4670/HR-03 Rev.A
A Teď si frčim na PC2: Biostar M7VIP, 2x512MB Ram a 3dfx Voodoo 5500AGP
http://bezmozek.webpark.cz/3dfx/