Problém s vypalovačkou TEAC DV-W516GA po nahrati firmwaru.

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
pietre
Nováček
Nováček

Problém s vypalovačkou TEAC DV-W516GA po nahrati firmwaru.

Příspěvek od pietre »

Mám doma páličku TEAC DV-W516GA. Kúpil som si dnes prvý krát DVD+R DL. Na odporúčanie výrobcu som si mal upgradovať firmware napalovačky. To som aj spravil, reštartoval comp, preinštaloval NERO, ale aj napriek tomu mi NERO keď chcem vymazať prepisovateľný disk hlási chybu -- CHYBA AKTUALIZÁCIE PMA . Viete mi niekto poradiť čo s tým ????
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Co jiná značka RW?
Bathory
pietre
Nováček
Nováček

Příspěvek od pietre »

Dnes som kúpil ešte jedno DVD-RW tej istej značky. (žiaľ nenapadlo ma kúpiť aj inú značku) To dvdčko som dal vypáliť ako klasické ISO DVD. Pálenie začalo v pohode, ale pri nejakých 25% to celé seklo. Pálička začala v intervale zhruba 2x za sekundu bzučať, ( tak ako keď číta alebo páli) a pomohol jej iba reštart compu. Mám pocit, že na vine bude teda tá značka médií. Klasické DVD-R som vypálil v pohode. Zajtra ešte skúsim kúpiť DVD-RW inej značky a napíšem či sa ten problém zopakoval alebo nie.
pietre
Nováček
Nováček

Příspěvek od pietre »

Takže problém je vyriešený. Pomohla zmena značky DVD-RW. Pre istotu som kúpil dve: TRAXDATA a TDK. Tie išli v pohode.To problémove DVD bolo IMATION. Keď som to vravel pánovi v predajni, tak len krútil hlavou. Má tú istú dvdpáličku ako ja a jemu tie IMATIONky idú úplne bez problémov.
Dík za help.
Palec123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palec123 »

pietre píše:Má tú istú dvdpáličku ako ja a jemu tie IMATIONky idú úplne bez problémov.
Dík za help.
Je dobre, ze jsi to vyresil..
Panovi s obchodu bych zase tak moc neveril, ten ti toho navyklada..

Treba ma imationu plnej sklad, tak je prece nebude pomlouvat :roll:
Odpovědět

Zpět na „Optická, výměnná a jiná zařízení“