Spojenie 4 obrazkov do jedneho

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
Beilo
Nováček
Nováček

Spojenie 4 obrazkov do jedneho

Příspěvek od Beilo »

Rad by som si spravil obrazok na plochu sposobom ze spojim dalsie styri obrazky do jedneho a kazdy z nich pojde do jedneho rohu obrazovky. ale vobec sa mi nedari najst nejaky program na to...preto vas prosim o radu lebo uz si fakt neviem pomoct. Dikes moc :)
Asus K8N4-E SE, Sempron 2800+ @ 2.3 Ghz, Asus 1950pro, 2x512 RAM, HDD 80 GB Hitachi, DVD ROM LG 8163B + DVD-RW LG 4163B
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Možná to je těžkopádný ale já bych to udelal v Corelu :)
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

Jestli používáš IrfanView, tak tím to půjde. Pomocí Obrázek > Vytvořit panoramatický obrázek. Ono to jen dá obrázky vedle sebe, takže uděláš horní 2 a spodní 2 horizontálně a s těmito udeláš to samé, akorát vertikálně.
Beilo
Nováček
Nováček

Příspěvek od Beilo »

Ten Irfan som skusal ale som nevedel ze sa to robi cez ten panoramaticky snimok :razz: tak som ho instalol znova, musel som trosku upravit rozmery fotiek aby tie velkosti boli rovnake a slo to uplne fajn :) dik chalani, uz som bol skoro strateny :)
Asus K8N4-E SE, Sempron 2800+ @ 2.3 Ghz, Asus 1950pro, 2x512 RAM, HDD 80 GB Hitachi, DVD ROM LG 8163B + DVD-RW LG 4163B
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“