restart PC

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
invisighote
Nováček
Nováček

restart PC

Příspěvek od invisighote »

V neděli jsem reinstaloval win xp, všechny hry jsem nechal na Déčku.
Teď když chci změnit nastavení rozlišení obrazovky na 1024*768, tak se mi restartuje komp. Restart je i při pokusu o spuštění jakékoli hry. Nevíte kde jsem udělal chybu?
Děkuji za odpověď.
the Truth is out there
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: restart PC

Příspěvek od Dzin »

invisighote píše:V neděli jsem reinstaloval win xp, všechny hry jsem nechal na Déčku.
Teď když chci změnit nastavení rozlišení obrazovky na 1024*768, tak se mi restartuje komp. Restart je i při pokusu o spuštění jakékoli hry. Nevíte kde jsem udělal chybu?
Děkuji za odpověď.
Tak hlavne nam rekni sestavu :)
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: restart PC

Příspěvek od Rajče »

invisighote píše:V neděli jsem reinstaloval win xp, všechny hry jsem nechal na Déčku.
Děkuji za odpověď.
No... takhle, jak to popisuješ Ti ty hry ani nemohou fungovat...hra je přece program, jako jakýkoliv jiný - tzn. nemůžeš je nechat na nesystémovém disku, systém přeinstalovat a čekat, že půjdou...
Demon
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Demon »

Přesně tak,vše musíš přeinstalovat.
Kdyby to fungovalo tak jak by jsi chtěl ( tak bych to chtěl i já ),to by byla paráda. :wink:
Athlon 64 X2 5400+ Black Edition (AM2) 2800MHz@3115MHz,AC Freezer 64 Pro Asus M2N-E nForce 570 Ultra Geil DDR II 3x2GB 800MHz
Gainward Golden Sample Goes Like Hell 4850GS DDR5 750/3900 LG GSA H10N Seagate 160GB Sata II , Samsung F3 1TB
Seasonic Energy Knight SS-500ET, T3 500W Case-Thermaltake Matrix VD2000BNS Microsoft Habu

22" Dell 2209WA
hujer61
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hujer61 »

No nevím,ale když přeinstaluješ wokna tak ti ta hra co zůstala na disku nepůjde nanéjvýš spustit,ale restart?Viděl bych to v ovladači grafiky...Ještě je otázkou jak jsi to "přeinstaloval"..
Corgan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Corgan »

No tak restart je docela blbost. a je hodne her ktere se daji pustit i nenainstalovane pouze zkopirovane z jineho pocitace.
ASUS Crosshair IV Formula, AMD Phenom X6 3300MHz, 4x2048MB Kingston 1600Mhz, Gainward HD4870 GS
joker87
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od joker87 »

zksus hru znova nainstalovat a uvidíš jesi se to vyřeší
invisighote
Nováček
Nováček

Příspěvek od invisighote »

Děkuji všem, za odpovědi. Už jsem to vše vyřešil, zapoměl jsem na upgrate ovladačů grafiky.
the Truth is out there
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“