Když jsem se snažil přeinstalovat windowsy, napsalo mi to, že nebyly nalezeny pevné disky. Vytvořil jsem si tedy "F6 disketu" ale tentokrát se oznámení změnilo v:
Soubor txtsetup.oem způsobil neočekávanou chybu (1024) na řádku 1747 v d:\xpsprtm\base\boot\setup\eomdisk.c.
Říkal jsem si, že jsem disketu špatně vytvořil, nebo že soubory jsou poškozené, tak jsem je stáhnul z několika různých zdrojů, zkoušel jsem různé varianty, jako že:
-na A:\ jsem měl soubor txtsetup.oem a adresář winxp ve kterém byly soubory viamraid.sys, viamraid.cat, viamraid.INF
-na A:\ txtsetup.oem a adresář RAID, ve kterém byly složky winxp, win98,....
apod.
Už nevím co s tím.
Mám motherboard Biostar M7VIT Grand VIA KT600 (VIA VT8237)
Neměl bych třeba nějak změnit soubor OEM? Nebo mám nějak změnit soubor txtsetup.oem? Některé ovladače, co jsem stáhl, byly ve složce i386, některé zase ve složce RAID.... Jsem zmatenej jak lesní včela....
Děkuju za odpovědi
Tvorba diskety se SATA ovladači
Moderátor: Eddward
- Tomkins
- Nováček

-
Tvorba diskety se SATA ovladači
Život je fajn, jen lidi jsou svině...
- Shit
- Odborník PCT

Re: Tvorba diskety se SATA ovladači
Vlož "F6" disketu až tehdy, když Tě o to požádá instalátor wokenic.Tomkins píše:...
- Tomkins
- Nováček

-
- kuzmic
- Nováček

Mám podobný problém, akurát nemám už disketovku, bude to fungovať aj cez flash disk?Shit píše:Vlož "F6" disketu až tehdy, když Tě o to požádá instalátor wokenic.Tomkins píše:...
- Shit
- Odborník PCT

U WXP ne - tam je nutná flopyna, nebo si udělej vlastní instalačku pomocí nLite. Visty už umějí načíst "F6 driver" z libovolného media.kuzmic píše:Mám podobný problém, akurát nemám už disketovku, bude to fungovať aj cez flash disk?Shit píše:Vlož "F6" disketu až tehdy, když Tě o to požádá instalátor wokenic.