Copak se nám podařilo spálit...
- Guli
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Helstik
- Začátečník

Taky neco prihodim:-)Pred 2roky jsem delal upgrade grafiky na Saphire Radeon 9800.Stastny jak blecha z nove grafy jsem dojel z Alfy, vrazil ji do PC pustil par testu,zahral par games a byl nadseny z jejiho vykonu.Asi po dvou hodkach jsem se rozhodnul, ze ji jeste pomuzu mirnym OC tak jsem nabehnul do garaze a zacal pracoval na uchytu pro 8x8 vetrak, ktery jsem chtel umistit nad grafu aby mi ji ofukovala z druhe strany.Uz jsem ho mnel hotovy, tak jsem nabehnul ku PC, ktere bylo zapnute, ze to jenom primerim jak to vychazi a ejhle.Kdyz jsem to primeroval tak mi to vypadlo z ruky a spadlo na tistak.PC se vyplo a bylo po srande
kurna tak jsem se jeste u PC nezapotil jak tehda,vztekle jsem tam snad poskakoval 30minut po pokoji, az me mati orvala co tam tak rvu a nadavam a ze abych se uklidnil:-D.Tim plechem jsem ji totalne vyzkratoval,ani vetrak nenajel, nastesti to odnesla jen dve hodky stara grafa-to bylo ve ctvrtek kolem 17.Do alfy jsem nabehnul hned druhy den v 9hodin cely priposrany jestli mi to vyreklamujou.
Prijedu na reklamaci a kdyz jsem videl co tam bylo za typka tak mne braly mrakoty.Tehda tam byl takovy drsny typek(mnel takove ostrejsi vystupovani se zakaziky-jak se rika s nikym se nesral:-) ) tak jsem si rikal, ze jsem v riti, ze to muzu zabalit 8000 v prdeli kvuli takove posrane chybe.Nastesti mnel typek dobrou naladu, takze se mi ho tam k memu udivu podarilo jeste rozesmat, dal mi grafu, kterou tam mneli odlozenou pro nejakou sestavu a jeste jsem dostal privesek na klice:-)Dojel jsem domu statny jak blecha, ze se mi podarilo grafu vyreklamovat a pridavny chladic jsem pak uz namontoval pri vypnutem PC

Prijedu na reklamaci a kdyz jsem videl co tam bylo za typka tak mne braly mrakoty.Tehda tam byl takovy drsny typek(mnel takove ostrejsi vystupovani se zakaziky-jak se rika s nikym se nesral:-) ) tak jsem si rikal, ze jsem v riti, ze to muzu zabalit 8000 v prdeli kvuli takove posrane chybe.Nastesti mnel typek dobrou naladu, takze se mi ho tam k memu udivu podarilo jeste rozesmat, dal mi grafu, kterou tam mneli odlozenou pro nejakou sestavu a jeste jsem dostal privesek na klice:-)Dojel jsem domu statny jak blecha, ze se mi podarilo grafu vyreklamovat a pridavny chladic jsem pak uz namontoval pri vypnutem PC
CPU: AMD Ryzen 9 5900X, CPU FAN: Noctua NH-C12P, MB: Aorus, RAM: Kingston 64 GB, SSD NVMe 2+2+4TB, HDD Seagate 16T , VGA: RTX 4070 Super, CASE: Thermaltake Armor VA8000BWS, POWER: Corsair Professional Gold AX850 850W, LCD: Benq 27 4K + Dell 24 4K
- Pavlik 3
- Nováček

No tak já jsem spálil board Abit KT7, chtěl jsem si u větráku v casu připájet delší kablik abych to nemusel nastavovat, ale udělal jsem to tak šikovně, že po připojení větráku se mi vyzkratoval konektor na desce, protože jsem to měl špatně připájený, z desky se zakouřilo a konektor přestal fungovat, ale deska statečně jela ještě rok dokud ji nevytekly kondenzátory a jeden nebouchl. Jinak nic, pokud nepočítám věci co sem dezintegrovat úmyslně.
PC1: E8500 @ 3,16 GHz, Noctua NH-C12P, Asus P5Q Deluxe, 2 x 2048 DDRII 800MHz A-Data-Gaming Edition, Sapphire HD 4870 X2, Asus Xonar DX/XD, Enermax MODU82+ 625W, 2 x Samsung SpinPoint F1 - 320GB, Samsung SH-S183L, Teac CA-200K, CoolerMaster Centuruion 590, 4 x Noctua NF-P12-1300, Razer Lachesis & Razer Goliathus Alpha MousePad - Control, Saitek Cyborg Keyboard UK, Logitech Z-2300 THX, Samsung SyncMaster T220
PC2: HP Pavilion dv6700 Special Edition
PC2: HP Pavilion dv6700 Special Edition
- Capi
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Já jsem zase spálil TV kartu, něco jsem dělal v case a PC byl zapnutý .... vzal jsem starý chladič a nějak sem se dotknul tý TV karty a PC zhasnul a já cejtil smrádek ... už mi to bylo jasný .... ale kartu jsem očistil a blbý prodejce si toho ani nevšiml a dal mi novou .. 
My PC: .:CPU:. Intel P4 3,0GHz bohužel 2,0Ghz - 15x133MHz, .:Deska:. Asus P4PE2-X - i845PE, .:HDD:. Maxtor 120GB, .:RAM:. 2x 512MB Apacer PC3200 DDR bohužel 333MHz, .:GK:. ATI AH2600PRO 512MB, 600/1000Mhz, .:TV:. WinFastTV 2000XP, .:LCD:. Videoseven 17", .:Volant:. Logitech G25.
- rabinjakob
- Začátečník

no ja sem něco přihodím tak za posledních 5 let asi 50 myší a o klávesnicích už ani nemluvím no a proč to asi ani říkat nemusím .jinak celkový součet základních desek 6 procesor 1 Grafiky 2 pak Crash test na starém noteboku a ještě přidám 6 zdrojů a 3 harddisky jeden monitor ten mi vyklouzl z rukou na schodech .Hold má někdo štěstí no 
Modding sraz 2 . http://www.modding.cz/?p=348#comment-1697
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php? ... &start=200 dole
Pomozte nám rozjet forum o moddingu na www.modding.cz projekty,nástroje pro modding,materiály,bazar a novinka pokec volná konverzace bez hranic.
Pomozte nám rozjet forum o moddingu na www.modding.cz projekty,nástroje pro modding,materiály,bazar a novinka pokec volná konverzace bez hranic.
- azgard
- Začátečník

-
- Stano K.
- Středně pokročilý

- bystryi
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
to já jsem včera připojoval 5 diod do case na 12V větev,ale nevšiml jsem si,že se drát dotýká caseu,zapnul jsem zdroj a potom jsem stiskl hlavní vypínač a udělalo to dva záblesky a už nešel spustit zatim jsem nezjistil čím to je.zdroj pěkně smrdí
tak to asi bude tim,ale nevim jestly ještě něco neodešlo.nevíte náhodou co by mohlo ještě odejít ? 
- rabinjakob
- Začátečník

a jiný hardvare si myslím nemusíš mít strach pokud se ten drát nedotýkal ještě něčeho jiného měl by být v háji jen zdroj.
Modding sraz 2 . http://www.modding.cz/?p=348#comment-1697
- m.Pták
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
me se to parkrat stalo ale komp se vzdycky sam vypnul ale zustala sviti dioda co indikuje zapnuti...podrzel sem spinac,dokud nezhasla a pak uz bylo vse ok....EC rulezzz
jinak se me to stalo aji s 12v vetvi a hadrem ale ten to taky rozdejchal...kdyz o tom tak premyslim tak v case sem vlasne jeste nic neodpalil 
CPU: Intel P4 3.06 Ghz COOLER: Thermalright XP-120 GPU: Nvidia NX6600GT MSI 128Mb GDDR3 COOLER: Zalman VF700 Cu MB: Intel D865PERL RAM: PQI 2x 512Mb DDR HDD: 2x Seagate Barracuda IV 40Gb AUDIO: Creative Audigy 4 PRO TV: WinFast TV2000XP HEADPHONES: Pioneer SE-M350 PSU: Eurocase 350W
- bystryi
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Lipsak
- Začátečník

- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Zatial "iba" GeForce 6600GT na AGP
vysoka teplota a Oblivion spravili svoje pritom pamate boli pretaktovane len na 1000MHz z povodnych 900 a jadro asi 535Mhz z povodnych 500Mhz
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
- bystryi
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- m.Pták
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
zkus ho sepnout na prazdno...jenom v zasuvce + dratek v napajecim konektoru,jesli nevis kde tak navod je nekde v modifikacich hardware ale ja ho tam nikde nevidim,i kdyz to byl myslim FAQ
treba se sam rozbehne...ale priprave se na rychle vytahnuti zasuvky 
CPU: Intel P4 3.06 Ghz COOLER: Thermalright XP-120 GPU: Nvidia NX6600GT MSI 128Mb GDDR3 COOLER: Zalman VF700 Cu MB: Intel D865PERL RAM: PQI 2x 512Mb DDR HDD: 2x Seagate Barracuda IV 40Gb AUDIO: Creative Audigy 4 PRO TV: WinFast TV2000XP HEADPHONES: Pioneer SE-M350 PSU: Eurocase 350W
- bystryi
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Sniper2003
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Core i7-2600k,Gigabyte G1.Sniper 2,MSI Cyclone 1GB GTX460;8GB A-DATA GAMING,640GB WD;750GB WD,2TB Samsung,64GB SSD Verbatim,LG Blu-Ray writer,Pioneer DVR212;Sound Blaster X-Fi Titanium PCI-e;Cooler Master 460w;DELL U2311H.
- filletzz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- kotas
- Středně pokročilý

Před půl rokem nebo kdy jsem byl teda produkovější, teď to byl jenom starý ATX 250W zdroj, prostě jsem měl prohlédnout PC na opravě - provedu VISUAL CHECK a po té zapnu, PC se spustí - bootuje a najednou mrd-jeb-bum! Rychle vypínám zásuvku a pak se podívám dovnitř a co nevidím - ohořelý zdroj zevnitř - tak jsem se na to vys*al a až se mi bude chtít omrknu to 
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO