DDR2 400Mhz vs 500FSB - pojde to ?
- feelpain
- Černá karta

-
DDR2 400Mhz vs 500FSB - pojde to ?
Gigabyte GA-965P-DS3
je mozne nejako dosiahnut vysoke FSB(500FSB), ked mam pamate(DDR2) s niskym taktom(400Mhz, 533Mhz) ? napr. pouztim delicky(nemam sajnu ako delicky funguju)
je mozne nejako dosiahnut vysoke FSB(500FSB), ked mam pamate(DDR2) s niskym taktom(400Mhz, 533Mhz) ? napr. pouztim delicky(nemam sajnu ako delicky funguju)
Naposledy upravil(a) feelpain dne úte 10. dub 2007, 07:18, celkem upraveno 1 x.
- BubakB
- Mírně pokročilý

- feelpain
- Černá karta

-
- BubakB
- Mírně pokročilý

- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Pro "běžný" OC ti bohate stačí nejaky obyčejný DDR800, nic jinyho se dneska stejne nevyplatí kupovat pač smerem dolu jsou rozdily v cene smešny a smerem nahoru je to vyhazovaní penez pro uchyláky.
Pokud mas opravdu jen nejaky starý 533, tak je to ohledne OC špatny...
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- feelpain
- Černá karta

-
no ak predsa len kupim Gigabyte GA-965P-DS3, chcel by som to provozovat na FSB500 a na to budem potrebovat pamate co zvladnu 1000Mhz. nie som si isty ci lacne 800Mhz by taky takt zvladli. mozno ze by som mal radsej do toho kupit 900Mhz.Sentenced píše:Pro "běžný" OC ti bohate stačí nejaky obyčejný DDR800, nic jinyho se dneska stejne nevyplatí kupovat pač smerem dolu jsou rozdily v cene smešny a smerem nahoru je to vyhazovaní penez pro uchyláky.
(ozaj, je mozne do tej dosky dat vyssie pamate ako 800Mhz ? vyrobca pise, ze doska podporuje max. DDR2 800Mhz - asi blba otazka)
radsej by som mal kupit pamate s vyssim taktom, aby som si bol isty, ze ma nebude nedostatocny takt pamati obmedzovat v maximalnej FSB. ktore teda odporucate ? chcem to aj s rezervou, tj. mali by zvladnut aspon 1100Mhz
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Highlander
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
no treba takovy stary A-DATA 533 daji v pohode 800 mhz pri CL4Sentenced píše:Pro "běžný" OC ti bohate stačí nejaky obyčejný DDR800, nic jinyho se dneska stejne nevyplatí kupovat pač smerem dolu jsou rozdily v cene smešny a smerem nahoru je to vyhazovaní penez pro uchyláky.
- feelpain
- Černá karta

-
ok diky. vlastne som videl testy tychto pamati, ale ono vyskusat to len obycajnym memtestom nestaci. mne napriklad az pri napalovani(konkretne zaverecnej verifikacii) naslo plno chyb a musel som takt pamati uberat.Stratos píše:1000Mhz ti zvladne 90% vsech 800Mhz modulů
sazka na jistotu je asi GEIL,COrsair, a mozna i A-DATA
treba moje Geily sly dle testu az na 1100Mhz
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
nj treba si mel maly napetifeelpain píše:ok diky. vlastne som videl testy tychto pamati, ale ono vyskusat to len obycajnym memtestom nestaci. mne napriklad az pri napalovani(konkretne zaverecnej verifikacii) naslo plno chyb a musel som takt pamati uberat.Stratos píše:1000Mhz ti zvladne 90% vsech 800Mhz modulů
sazka na jistotu je asi GEIL,COrsair, a mozna i A-DATA
treba moje Geily sly dle testu az na 1100Mhz
- feelpain
- Černá karta

-
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
2Highlander: No to je sice hezky, ale nic to nemení na tom, ze kupovat dneska DDRII 533 je nesmysl
Jinak to chce asi vyzkoušet, mel jsem tu obyč 800 co po pridaní stavy jely na 1000 v pohode, jiny zas neprelezou ani 850...
Jinak to chce asi vyzkoušet, mel jsem tu obyč 800 co po pridaní stavy jely na 1000 v pohode, jiny zas neprelezou ani 850...
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään