jak zjistit registrační kod

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
lamicka
Nováček
Nováček

jak zjistit registrační kod

Příspěvek od lamicka »

zdravím lidičky, mám takovej dotaz. Budu muset tedka přeinstalovat kompa, ale dmám tam pár prográmků, od kterých nemám žádnou kopii, originální balení, včetně licenčních kodů jsou ta tam.. Můj dotaz je, jak mohu zjistit registrační kod, který jsem dával při instalaci, pokud to mám pouze nainstalovaný v PC. Jde tedy o Alcohol 120%, Starcraft a Call of Duty. K těmto prográmkům jsem prostě někam zašantročil instalčky i s registračníma kodama a mám je nyní pouze funkčně nainstalovaný v kompu. Děkuju za každej návrh.
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Zkus Everest, nebo manuálně prolez registry, popř. prozkoumej *.ini soubory...
LGA
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LGA »

Pokud to mas teda legalne, mas alespon doklad o koupi?
Pokud ne, tak je to podle me uz nelegalni.

A z ceho to chces pak instalovat kdyz nemas originalni instalacky, mas snad zalozni kopii?

To co potrebuje najdes nejrychleji na internetu, ... takze hledej,
lamicka
Nováček
Nováček

Příspěvek od lamicka »

LGA píše:Pokud to mas teda legalne, mas alespon doklad o koupi?

A z ceho to chces pak instalovat kdyz nemas originalni instalacky, mas snad zalozni kopii?

já se neprosil o radu hledej na netu. Starcrafta mám legálně, ale prostě nemám už ten klíč!!!!! A jak mám na netu najít klíč abych mohl po netu Starcrafta hrát aby to bylo legálně??? Instalace je bez problémů, de jenom o ten klíč.
Třeba na Call of Duty je klíč v registrech. Ale na starcraft není nikde, zkoušel jsem i Everest, Advisor( vypisuje SN nainstalovanýho softu) ale nic nepomohlo.
Lukke
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukke »

LGA píše:Pokud to mas teda legalne, mas alespon doklad o koupi?

Kdybys raději mlčel a nechal si tyhle morální připomínky pro někoho jiného.
i7-4930K@4.6GHz | ASUS X79-DELUXE | 2x MSI R7970 | 64GB RAM | 2x SSD Intel 730 - 480GB | Corsair 550D Obsidian | PilsFree 500/500MBit
LGA
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LGA »

Lukke píše: Kdybys raději mlčel a nechal si tyhle morální připomínky pro někoho jiného.
Ty jsi nejaky vzdelany, priste radeji mlc ty a nereaguj na mou moralni pripominku mesic po tom, co jsem ji napsal.

A co treba si zazalohovat .exe soubory od dane hry.

Pripadne bych zvolil zpusob nainstalovani StarCrafta do tech novych Windows a experimentovanim zjistit, se kterym souborem bude StarCraft po netu fungovat. Soubory ktery Starcraft otevira se da zjistit v programu Filemon od firmy Sysinternals.
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

LGA píše:A co treba si zazalohovat .exe soubory od dane hry
hmm.. tak tohle je prave uplne vedle..
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“