Nechápu?matus217 píše: ten zdroj jenom kvůli PCI-E 8x![]()
Promaz sestav nad 30k
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
- fmx rider
- Začátečník

-
- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

- korg
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- fmx rider
- Začátečník

-
- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

Case: Naprostá zbytečnost...
CPU: Vzal bych E6600 a nataktoval
MB: Taky zbytečnost. Vem P5B Deluxe nebo Gigabyte DS4
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
- fmx rider
- Začátečník

-
vím že case drahé...ale kdy já ho tak chciMr. Dirk píše:Case: Naprostá zbytečnost...
CPU chci E6700 půjde líp taktovat kvůli násobiči 10 a s vodníkem chci jít nad 4GHz, to je můj sen
a desku beru kvůli podpoře pamětí a odděleném taktování fsb.
- ninjin_cz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Souhlasim s Mr. Dirkem, case je fakt zbytecne predrazenej. A procesor jakbysmet, leda ze by zazracne padly ceny, jinak je to zbytecny vyhazovani penez.
AMD Ryzen 7 5800X3D + SilentiumPC Fera 3 HE1224 v2 || ASRock X570 Phantom Gaming 4 || G.SKILL 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 || SAPPHIRE PULSE AMD Radeon RX 7900 XT 20GB
Kingston KC3200 1TB + HP EX900 1TB || Corsair RMx Series RM650x 650W || Fractal Design Meshify C TG || iiyama ProLite XUB2792QSU-B1 27"
Kingston KC3200 1TB + HP EX900 1TB || Corsair RMx Series RM650x 650W || Fractal Design Meshify C TG || iiyama ProLite XUB2792QSU-B1 27"
- fmx rider
- Začátečník

-
- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

Pokud chceš kvalitní a velkou Case tak vem CoolerMaster Stacker 810 silver, Thermaltake Armor Supertower VA8003BWS - Bigtower nebo CoolerMaster Stacker 830 ATX/BTX, stříbrnýmatus217 píše: já ještě pouvažuji o té skříni že bych vyměnil
.
- Stano K.
- Středně pokročilý

- fmx rider
- Začátečník

-
- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

Kterého?matus217 píše: jinak CoolerMaster Stacker vypadá slušně, ale zase nevidím co je ve vnitř a to mně trošku štve
- RaslB
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- fmx rider
- Začátečník

-
sorry, tohodle jsem myslel http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=42771Mr. Dirk píše:Kterého?matus217 píše: jinak CoolerMaster Stacker vypadá slušně, ale zase nevidím co je ve vnitř a to mně trošku štve
- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

Tady. Klikni na tu fotku. Sice tam toho moc není, ale pro představu by to mělo stačit.matus217 píše: sorry, tohodle jsem myslel http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=42771
- fmx rider
- Začátečník

-
no já radši černouMr. Dirk píše:Tady. Klikni na tu fotku. Sice tam toho moc není, ale pro představu by to mělo stačit.matus217 píše: sorry, tohodle jsem myslel http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=42771
1) nemá průhlednou bočnici, má tam umístění na 4 ventilátory...
2) nemá otočený koš na disky směrem do boku, ale směrem dozadu jako všechny skříně a to se mi nelíbí a bere to místo
ale taky je pěkná a buď vezmu ji nebo zalmana....
- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

U černé tam nejsou takové fotky.matus217 píše: no já radši černouale dvě věci mi na ní vadí
2) nemá otočený koš na disky směrem do boku, ale směrem dozadu jako všechny skříně a to se mi nelíbí a bere to místo
ale taky je pěkná a buď vezmu ji nebo zalmana....
1) Mě osobně nevadí - každý nemusí vidět bordel uvnitř.
2) Při jejich rozměrech...
3) Zalman je cenou úplně v... Tam platíš jenom za ten debilní nick Fatal1ty.
- fmx rider
- Začátečník

-
OK OKMr. Dirk píše:U černé tam nejsou takové fotky.matus217 píše: no já radši černouale dvě věci mi na ní vadí
ale taky je pěkná a buď vezmu ji nebo zalmana....![]()
1) Mě osobně nevadí - každý nemusí vidět bordel uvnitř.![]()
2) Při jejich rozměrech...![]()
3) Zalman je cenou úplně v... Tam platíš jenom za ten debilní nick Fatal1ty.
díval jsem se na její recenzi je fakt obrovská a i pro budoucího vodníka se tam najde pořádné místo
edit//: takže tu skříň měním na jejího sourozence a to na :
Coolermaster Stacker Tower RC-832-KKN1-GP - Black
http://www.jscomputers.cz/Coolermaster_ ... 24926.html
je uplně stejně velká, jenom má jiný hezčí předek
edit2//: díval jsem se po dalších skříních a dalším žhavím typem je Silverstone TemJin SST-TJ07-B - Black Window
http://www.jscomputers.cz/Silverstone_T ... 21526.html
sice dražší, ale zato na vodníka jak dělaná
co na ní říkáte?