Koupě notebooku MSI?

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
Rider Diver
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Koupě notebooku MSI?

Příspěvek od Rider Diver »

Uvažuji o koupi NB MSI S271X 12"/ Sempr34+/1GB/100G/ DVDmulti/Wifi/BT, ale nemám zkušenosti s tímto výrobcem. Primárně mi jde o 12". Tedy maximální mobilitu ale za minimální peníze... Případně věděl by někdo o lepší alternativě? Učel: net, office, multimedia. Díkes
AMD64 3+@35+, Abit AV8Pro, 2x512 A-data 566 2-2-2-5, ATI X800XTpe 580/1200, 2xHDD Samsung 80GB RAID 0, Audigy 2ZS
Godzzila
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Godzzila »

mno co třeba uvés cenový limit
Rider Diver
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Godzzila píše:mno co třeba uvés cenový limit
ten o kterém se zmiňuji lze pořídit do 22000,-
AMD64 3+@35+, Abit AV8Pro, 2x512 A-data 566 2-2-2-5, ATI X800XTpe 580/1200, 2xHDD Samsung 80GB RAID 0, Audigy 2ZS
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

Radši přihoď 700,- na Fujitsu Siemens Amilo Pro V3205 - lepší procesor, lepší značka, snad jenom ta RAMka by mohla bejt větší - ale to se dá časem spravit...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
Rider Diver
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Don Martinez píše:Radši přihoď 700,- na Fujitsu Siemens Amilo Pro V3205 - lepší procesor, lepší značka, snad jenom ta RAMka by mohla bejt větší - ale to se dá časem spravit...
I tenhle kousek jsem měl v merku.. Proti hovořily 3 věci: doprodává se, menší HDD, menší RAM. Co se CPU týká, tak na práci kterou jsem popsal výše, myslím, že dvoujadrový procesor je zbytečný přepych, ne? Mám zkušenosti jen s intelem(celeron/pentium). Je ATI potažmo AMD v MSI srovnatelné? Umí ten Sempron "speedstep"? Dík
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

Sempron umí Cool'n'Quiet (=SpeedStep) - narozdíl od Celeronu, výkonově by asi taky stačil, nicméně já osobně bych stejně bral to FSC radši...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
Axeli_Machal
Začátečník
Začátečník

re

Příspěvek od Axeli_Machal »

znacku MSI velmi durazne nedoporucuji,ten Fujitsu Siemens by byl lepsi alternativou.
Godzzila
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Godzzila »

Nevim ale já mám u MSI zkušenosti s hnusnejma LCD takže bych se také radši přikláněl k FSC
1maty1
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 1maty1 »

tak dneska sem ve skole videl ten notas co chces a je to hruza des specialne je hlucnej jako blazen ten typek sedel 3metry ode me a jeho vetrak sem slysel vic nez ten v mym notasi (a ten se nezastavy)
a display to melo taky horsi nez asus
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“