Koupě notebooku MSI?
Moderátor: Don
- Rider Diver
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Koupě notebooku MSI?
Uvažuji o koupi NB MSI S271X 12"/ Sempr34+/1GB/100G/ DVDmulti/Wifi/BT, ale nemám zkušenosti s tímto výrobcem. Primárně mi jde o 12". Tedy maximální mobilitu ale za minimální peníze... Případně věděl by někdo o lepší alternativě? Učel: net, office, multimedia. Díkes
AMD64 3+@35+, Abit AV8Pro, 2x512 A-data 566 2-2-2-5, ATI X800XTpe 580/1200, 2xHDD Samsung 80GB RAID 0, Audigy 2ZS
- Godzzila
- Mírně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
- Rider Diver
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- Don Martinez
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Radši přihoď 700,- na Fujitsu Siemens Amilo Pro V3205 - lepší procesor, lepší značka, snad jenom ta RAMka by mohla bejt větší - ale to se dá časem spravit...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
- Rider Diver
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
I tenhle kousek jsem měl v merku.. Proti hovořily 3 věci: doprodává se, menší HDD, menší RAM. Co se CPU týká, tak na práci kterou jsem popsal výše, myslím, že dvoujadrový procesor je zbytečný přepych, ne? Mám zkušenosti jen s intelem(celeron/pentium). Je ATI potažmo AMD v MSI srovnatelné? Umí ten Sempron "speedstep"? DíkDon Martinez píše:Radši přihoď 700,- na Fujitsu Siemens Amilo Pro V3205 - lepší procesor, lepší značka, snad jenom ta RAMka by mohla bejt větší - ale to se dá časem spravit...
AMD64 3+@35+, Abit AV8Pro, 2x512 A-data 566 2-2-2-5, ATI X800XTpe 580/1200, 2xHDD Samsung 80GB RAID 0, Audigy 2ZS
- Don Martinez
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Sempron umí Cool'n'Quiet (=SpeedStep) - narozdíl od Celeronu, výkonově by asi taky stačil, nicméně já osobně bych stejně bral to FSC radši...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
- Axeli_Machal
- Začátečník
re
znacku MSI velmi durazne nedoporucuji,ten Fujitsu Siemens by byl lepsi alternativou.
- Godzzila
- Mírně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
- 1maty1
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele: