6800XT artefakty bez přetaktování

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
Aros
Začátečník
Začátečník

6800XT artefakty bez přetaktování

Příspěvek od Aros »

Zdravím. Jsou určité hry, ve kterých se nikam nedostanu kvůli artefaktům(jiným to nevadí). Rozhodl jsem se, že všechno přetaktování zruším, takže jsem v RivaTuneru zamkl zase pipeliny, a odškrtl jsem enable overclocking u frekvencí. Vše tedy(podle mě) v původním stavu - když dám monitorovat ukazuje to správné defaultní frekvence i při hraní... Téměř nic se ale nezměnilo - artefakty mám i BEZ PŘETAKTOVÁNÍ! A to i v druhém operačním systému, kde jsem to vůbec nepřetaktovával - je to na reklamaci?(ta by se mi samozřejmě hodila... :) ).
Most people think time is like a river that flows swift and sure in one direction. But I have seen the face of time and I can tell you: They're wrong. Time is an ocean in a storm. You may wonder who I am and why I say this. Sit down, and I will tell you the tale like none, of which you have ever heard.
Stano K.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Stano K. »

Teploty su ok?
Aros
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Aros »

No, právě že to nejde ani při maximálním zatížení a třeba 4-hodinovém hraní přes 68 stupňů, což by mělo být v pořádku, ne? v klidu je to jinak 60, ale to je jedno... Ty artefakty tam jsou hned už třeba při spuštění hry jak ti tam skočí loading ještě před menu. A to je prosím teplota jádra klidně ještě jen třeba 58 stupňů - to bývá po startu kompu...
Most people think time is like a river that flows swift and sure in one direction. But I have seen the face of time and I can tell you: They're wrong. Time is an ocean in a storm. You may wonder who I am and why I say this. Sit down, and I will tell you the tale like none, of which you have ever heard.
Stano K.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Stano K. »

Ja by som este skusil niaky 3D mark a ked budu problemi tak potom reklamacia
(kebyze mas moznost tak vyskusaj v inom PC)
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

Ty tepltoty jsou ok, mám taky 6800Xt a pohybuje se v podobnejch teplotách. Zkus to v tom jiným PC.
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

koukam mas otevreny pipky skus je zase zamknout mozna naky odesly
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

Stratos píše:
Aros píše:...takže jsem v RivaTuneru zamkl zase pipeliny, a odškrtl jsem enable overclocking u frekvencí. Vše tedy(podle mě) v původním stavu...
koukam mas otevreny pipky skus je zase zamknout mozna naky odesly
:roll:
Aros
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Aros »

Ano, opravdu jsem je už zamkl... Ale kdyby odešli, tak co... vždyť jsou zamčené, nepoužívají se. No zkusím jinej kompl. Ni cjiného asi nezbývá...

To mě ale zajímalo... Dejme tomu že jsem je měl odemknuté a zase je zamkl... Může to být problém pro případnou reklamaci? Přijdou na to?
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

prijit na to podle me nemuzou takze skus reklamaci mozna dostanes i nakou 7900
dexterav
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dexterav »

Aros píše:Ano, opravdu jsem je už zamkl... Ale kdyby odešli, tak co... vždyť jsou zamčené, nepoužívají se. No zkusím jinej kompl. Ni cjiného asi nezbývá...

To mě ale zajímalo... Dejme tomu že jsem je měl odemknuté a zase je zamkl... Může to být problém pro případnou reklamaci? Přijdou na to?
pokial si to neflashol tak na to nemôžu prísť...
a ako píše stratos tak teoreticky môžeš aj 7600 dostať :)
XT je niečo ako LE
Intel Ultra 7 265k 5,6/4,9GHz,Apex Z890, 2X24GB 8,73GHz CL40 Corsair, Asus TUF 5090 3.2/34GHz , H2O + Carbide 600Q,SS Noctua Edition, 10TB 850X, Topping D50s + Tilia + T5, StrixPG32UCDP, Fold7, ITX 13700k + 5070Ti + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X
Aros
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Aros »

Hm, zkoušel jsem to na druhým komplu na čistý Windowsy a je to to samý - ta grafárna je prostě podělaná. Už rok mě to štve, nemůžu nic pořádně hrát, ale nikdy mě nenapadlo, že by to třeba byla chyba její... :-D
Ta reklamace by nemusela trvat zas tak dlouho, ne? Konec konců jde vlastně o výměnu případně vrácení peněz, že?

P.S. Nic jsem naflashoval, jen softwarově taktoval...
Sniper2003
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sniper2003 »

6800-vky na artefakty trpely,par mi jich zakaznici s timhle prinesli (a u dobry pulky jsem si jistej ze netaktovali),sam mam 6800-vku a vzhledem k tomu ze s tim mam zkusenosti ocekavam nejhorsi...
Core i7-2600k,Gigabyte G1.Sniper 2,MSI Cyclone 1GB GTX460;8GB A-DATA GAMING,640GB WD;750GB WD,2TB Samsung,64GB SSD Verbatim,LG Blu-Ray writer,Pioneer DVR212;Sound Blaster X-Fi Titanium PCI-e;Cooler Master 460w;DELL U2311H.
Stano K.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Stano K. »

Aros píše:Hm, zkoušel jsem to na druhým komplu na čistý Windowsy a je to to samý - ta grafárna je prostě podělaná. Už rok mě to štve, nemůžu nic pořádně hrát, ale nikdy mě nenapadlo, že by to třeba byla chyba její... :-D
Ta reklamace by nemusela trvat zas tak dlouho, ne? Konec konců jde vlastně o výměnu případně vrácení peněz, že?

P.S. Nic jsem naflashoval, jen softwarově taktoval...
Tak potom sup na reklamaciu
Aros
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Aros »

Hm, super - tak teď jenom doufám, že to nebude trvat moc dlouho... Možná mám ještě někde nějakou PCI grafiku pro případ nouze :-D
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“