GF 8800GTS a modrá smrt

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
stone96
Nováček
Nováček

HW x SW

Příspěvek od stone96 »

všichni tady řešíte HW, co když to HW není.
Napiš, jaké programy, služby vč. rezidentních v době pádu běžely.
Jak už to tady někdo říkal, mě se stává, že blueScreen mi udělá i Kerio Firewall a může to tedy dělat i něco jiného.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

No pro sichr zkus tu zvukárnu vyndat na nějakej čas a otestovat bez ní.

Nějaká softwarová chyba by to klidně být mohla, to nikdo nepopírá ...
Goldnoob team proud member!
godlike
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od godlike »

Presne tak!Kerio nam kolidoval s ovladacem pro integrovanou grafiku na intel MB.. opis modrou smrt..
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Takze mam tento soft:
Nod,3dmark05,alcohol120,daemoon,ashampoo magical optimizer,download akceleranerotor plus,easy tune5,everest,fraps,hamachi,speedfan,icq,skype,nero,team speak,utorrent,your unistaler
A battlefield 2,2142,generals+zerohour,fearcombat,stalkr,c&c3 a lotr 2
OS je vista 64bit|(legal) a ted jdu najit,kde se mu zakaze restart zatim dik moc uz jsem z toho fakt neststnej :sad: :sad:
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

tu modrou smrt ti hazel i WIN XP?
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

J hazel
Zacinam mit podezreni na zdroj co jsem odeslal predchozi odpoved zcernala obazovka,komp jakoby byzel,ale poresetu nenabehl az po nekolikerem pokusu a po vyndani a zanadani napajeciho kabelu do zdroje a po zahybani kabely naskocil
Takze zitra jedu do czc s reklamaci zdroje,za tu dobu,co jsem doma se to dvakrat jako uvedlo do rezimu spanku,resetlo a nenahodilo,musim vzdy hybat s kabely u zdroje a po nekolikate to nahodim
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Nekupoval jsi náhodou nový zdroj ?

Zkus vyhodit tu zvukárnu (A4) a udělat jenom cistou instalaci OS + nějaký Marky a Hry na otestování, bez dalších "hloupostí".
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Kupoval,ale co ma za vliv zvukovka na to,ze abych to nahodil musim vipojit a zapojit napajeci kabel ze zdroje,pokud slysim prasknuti od jiskry,tak to normalne naskoci,pokud ne jen se roztoci vetrky
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Na to vliv mít nemusí, tady řešíme i ty BSOD (i když člověk nikdy neví, kolem PC je spousta věcí dvných).
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Vim,ale se mi zda,ze kdyz se to vypne,ve zdroji praskne
ninjin_cz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ninjin_cz »

Neni to prasknuti jen preskoceni vyboje (ci jak se tomu rika) mezi kontakty ve zdroji a kabelu?
AMD Ryzen 7 5800X3D + SilentiumPC Fera 3 HE1224 v2 || ASRock X570 Phantom Gaming 4 || G.SKILL 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 || SAPPHIRE PULSE AMD Radeon RX 7900 XT 20GB
Kingston KC3200 1TB + HP EX900 1TB || Corsair RMx Series RM650x 650W || Fractal Design Meshify C TG || iiyama ProLite XUB2792QSU-B1 27"
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

ninjin_cz píše:Neni to prasknuti jen preskoceni vyboje (ci jak se tomu rika) mezi kontakty ve zdroji a kabelu?
Jj presna definice,ale kdyz k vyboji nedojde,jen se roztoci vetraky
stone96
Nováček
Nováček

Příspěvek od stone96 »

shrnu-li to:
1) vyndat zvukovku
2) nastaveni BIOS na default
3) nainstalovat znovu windows, bez antiviraku a jinych v tuto chvili nepotrebnych programu
4) spustit benchmarky na HDD, CPU, pamet atd.
5) nainstalovat 1 hru na otestovani
6) pokud se znovu objevi blueScreen, opsat alespon zacatek co se tam pise

Dulezite, tedy bude, ze budes mit temer cisty comp bez zbytecneho softu, a bez zvukovky.
Timto lze vyloucit dalsi HW a SW chyby.
Alert03
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od Alert03 »

stone96 píše:shrnu-li to:
1) vyndat zvukovku
2) nastaveni BIOS na default
3) nainstalovat znovu windows, bez antiviraku a jinych v tuto chvili nepotrebnych programu
4) spustit benchmarky na HDD, CPU, pamet atd.
5) nainstalovat 1 hru na otestovani
6) pokud se znovu objevi blueScreen, opsat alespon zacatek co se tam pise

Dulezite, tedy bude, ze budes mit temer cisty comp bez zbytecneho softu, a bez zvukovky.
Timto lze vyloucit dalsi HW a SW chyby.
Jeste doplnim ze by mohl skusit vymenit zdrojovy kabel. Jak psal na zacatku zdroj vymenil ale uz tam neni jestly vymenil i privodni kabel na zdroj :)
Motherboard ASUS Striker 2 Formula nForce780i CPU Intel Quad Core Q9550@3.2Ghz (max. OC stable 3,9Ghz na vzduchu) + Cooler Gemin2 + 2xTT 120FAN -Idle 42C-Burn max(orthos)60C GK PoW GTX280 default (zatim) RAM 2x2GB A-data vitesta extreme DDR2 800Mhz 4-4-4-12 HDD 1x Samsung F1 250GB SATA2 16MB Cache + 2x Samsung F1 500GB SATA2 8MB Cahe + 1x External Western Digital MY BOOK 500GB Case Sharkoon Elite Plus , 2x120fan , 1x 250fan , 2x Blue neon ligth Zdroj POW/Tagan Black Diamond 650WKeyboard Logitech G15 Gaming Keyboard New Mouse Razer Lachesis + Cyber Snipa Pad Repro Logitech Z4 2.1 Headset Logitech Precision Gaming Headset MonitorLCD24" Dell UltraSharp 2408WFP
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Kabel byl samo novy se zdrojem,zdroj jsem dnes dostal novy testy bez ostatnich programu jsou mi k nicemu,3dmark v poho projdu a bluescreeny jsou nahodne,treba jen ve win

Jo a abych nezapomel to moje sra.. s tim kompem me stalo jeste 1000Kč a dva trestne bodiky,to kdyz jsem v sobotu spechal do alzy pro reklamovanou grafiku na posledni chvili me na kladne vybejskli mestsky,mate nekdo cislo na chocholouska?Uz mi z toho hrabe
stone96
Nováček
Nováček

Příspěvek od stone96 »

nevim tedy, co ti uz poradit. Mozna je tedy i urcita nekompatibilita mezi komponenty, pamet X deska atd,
takze rada zni: zkus si postupne koupit novy pocitac :lol:
A ted vazne.
Musis postupne vyloucit SW i HW chyby.
1) Tvrdis, ze modra obrazovka se ti objevi, i na uplne cistych win, bez jakehokoliv navic SW ?
2) Zkousel jsi vyndat tu zvukovku, ci ji dat do jineho slotu, kvuli preruseni
3) a co v control panels, kde mas vypsany HW, je vsechno OK, bez vykricniku atd.
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Vcera jsem dovezl novy zdroj,cekam co to udela
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Red Devil píše:Vcera jsem dovezl novy zdroj,cekam co to udela
Takze zdroj nepomohl,komp nehaze modry smrti,ale jakoby se uspi a po 5 sec resetuje a nekdy nabehne jen logo desky a dal nic,nekdy normalne nabehne,vindal jsem zatim SB ,zitra jedu parit,v tydnu dam new win,nejnutnejsi soft a pojedu na novo
Max Casper
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Max Casper »

Nemůžeš mít nějaký zkrat v case? Zkus to vyndat a chvíli to provozovat "na stole".
Btw, je tady už šest stran postů o restartech, ale ještě jsem tu neviděl jediné číslo a výpis STOP chyby.
CPU: AMD Ryzen 7 5800X MB: GIGABYTE B550 AORUS PRO AX RAM: Crucial 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Ballistix Red HDD: Samsung 970 PRO 512GB & Crucial m4 128GB & Crucial MX500 1TB SSD VGA: MSI GeForce GTX 1660 Ti GAMING X 6G DVD: Samsung SH-S203B PSU: Corsair RM650x (2018) Case: Bigtower Chieftec BA-01B-B-SL LCD: 2x 27" Iiyama XB2783HSU-B1DP OS: Win 10 64b
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Takze dnes uplna katastrofa uz 3 vipnuti a bez SB dva sreeny

Obrázek

A druhej:
Obrázek

Jen co jsem nahodil post opet reset(asi za 5min) a masledne problemy s nahozenim,roztoci se vetraky a nic,musim vypnout zdroj,odpojit kabel a pak to nahodim..
Pokusim se prezit lanku a vezu to asi do czc at na to mrknou(odsud je case,cpu,ram a zdroj)Nebo do ts bohemia(deska)
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“