Problém s novou sestavou. POMOC!!!

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
virgon
Nováček
Nováček

Problém s novou sestavou. POMOC!!!

Příspěvek od virgon »

obrej,

poridil sem novej komp:
Proc - Core 2 Duo E6300
Deska - Asus PN5SLI
Ram - Kingston 2GB 4200 CL4 Dimm Kit
graf - Asus EN7600GT Silent
Zdroj - Má 400W

Problém je v tom, že kdyz ho chci spustit tak se mi nezapne monitor. Skousel sem vymenit monitor, grafickou kartu, ramky. A porad nic pritom se všechno spustí a procesor a grafárna zvedne teplotu (na optimalní stav). Nevíte čím by to mohlo jestě být? Děkuji za pomoc.
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

zajímavý, zkoušel jsi jen tak resetovat cmos ? Nenapadá mě čím by tohle mohlo být, tipl bych grafiku nebo samotný monitor, ale pokud jsi oboje měnil, tak už nevím. Zkus možná dvi,ikdyž to nemá velkej smysl, musí to fungovat na dsub.
Použil jsi distanční šroubky pod desku ?
pumpos
Nováček
Nováček

Příspěvek od pumpos »

Zkus nahrat novej BIOS, E6300 je novejsi nez ostatni Core 2 Duo a stava se, ze puvodni bios ho nepodporuje. Pokud to bude delat dal, si nech rovnou vymenit desku

\\edit Gr8 Vivec: přesun do sestav, smetiště není děvka pro všechno
Pumpoš rulezz
Hoonzooid
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hoonzooid »

Ten zdroj je značkovej nebo neznačkovej?? 400W je podle mě docela málo....
Case: TCLink S-313BK - Middletower, CPU: Intel Core i3-3240 @ 3.4GHz, MB: Gigabyte GA-Z77-D3H, GPU: Sapphire AMD Radeon R9 270X, RAM: 8GB DDR3, SSD: Kingston HyperX 3K 120GB, HDD: Samsung HD502HJ 500GB SATA, CD/DVD: Samsung SH-S183L, Monitor: 24" DELL U2412M, Zdroj: Fortron FSP350-60THN-P 350W
vikicek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od vikicek »

Hoonzooid píše:Ten zdroj je značkovej nebo neznačkovej?? 400W je podle mě docela málo....
400W podle mě stačí,ona ta 7600GT takový žrout nebude, otázka je ta značka :roll:
Don
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don »

ano 400W bohate ale ne EC... tedy vykonnove ano ale se spolehlivosti ee
CPU:i3-10105; MB:Gigabyte B560M D3H; RAM:HyperX 2x8GB DDR4; HDD: SSD Samsung Pro 1TB, Samsung EVO 500GB, WD Red 1TB NVMe; PS:Corsair HX650W; Case:SilverStone GD09B Grandia; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C375BEE, VMA-II S
virgon
Nováček
Nováček

Příspěvek od virgon »

Cmos sem skousel. Šroupky pod desku sem taky dal. Skusim vymenit zdroj a nebo přehrát ten bios ale to pude težce kdyz ho ani nespustim :)
pumpos
Nováček
Nováček

Příspěvek od pumpos »

virgon píše:Cmos sem skousel. Šroupky pod desku sem taky dal. Skusim vymenit zdroj a nebo přehrát ten bios ale to pude težce kdyz ho ani nespustim :)
:? tak to mi nedoslo, pokud mas moznost dat do toho jinej proc (treba nejakou starou sunku) tak to pak prehraj s nim, pokud tu moznost nemas tak si s tim skoc tam kde jsi to kupoval, tam by ti to meli bezproblemu udelat
Pumpoš rulezz
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“