problem s 5.1 a AC-3 a driverama

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Golem
Nováček
Nováček

problem s 5.1 a AC-3 a driverama

Příspěvek od Golem »

Zdravim,
Mam takovej problem koupil jsem sb audigy 2 platinum ex a repro gembird wcs-yf-1a...2.1 zvuk v pohode..pri 5.1 se me zda ze centr hraje moc nahlas a kdyz ho dam na nulu na subu tak stejne trosku hraje...pri ac3 u filmu neslysim mluveny slovo...pri testu v audiohq je to taky nejaky divoky obcas to jde obcas ne a taky se mi to i kousne...taky kdyz dam advanced eq tak nekdy zmena zareaguje nekdy ne a neni nic slyset..pri..ale dam test v counter strikovi tak test probehne v pohode vsechny repro se ozvou....jo a taky v origos ovladacich nereaguje hlasitost subu...myslim ze je problem v ovladacich jelikoz s 5.1 zvukem nemam zkusenost tak se ptam vas..dik
ghosthunter
Začátečník
Začátečník

Re: problem s 5.1 a AC-3 a driverama

Příspěvek od ghosthunter »

Golem píše:Zdravim,
Mam takovej problem koupil jsem sb audigy 2 platinum ex a repro gembird wcs-yf-1a...2.1 zvuk v pohode..pri 5.1 se me zda ze centr hraje moc nahlas a kdyz ho dam na nulu na subu tak stejne trosku hraje...pri ac3 u filmu neslysim mluveny slovo...pri testu v audiohq je to taky nejaky divoky obcas to jde obcas ne a taky se mi to i kousne...taky kdyz dam advanced eq tak nekdy zmena zareaguje nekdy ne a neni nic slyset..pri..ale dam test v counter strikovi tak test probehne v pohode vsechny repro se ozvou....jo a taky v origos ovladacich nereaguje hlasitost subu...myslim ze je problem v ovladacich jelikoz s 5.1 zvukem nemam zkusenost tak se ptam vas..dik
pokud nemuzes regulovat hlasitost tak mas chybu v ovladacich. Odinstaluj stare a vse nainstaluj znova. Nebo muze byt chybka v zapojeni...
Gigabyte GA-B85M-DS3H-A | Intel Core i5-4590 | 16 GB Kingmax DDR3-1600 | Sapphire Radeon HD 7770 | SSD OCZ-ARC100 120GB | SATA Barracuda 2TB | Sound Blaster Audigy Fx | Creative GigaWorks T20 Series II | …
Golem
Nováček
Nováček

Příspěvek od Golem »

no komplet jsem reinstalnul system a nic...pri kalibraci repraku me to hlasi ze pry mam blbe zapojeny kabely ale prochazel jsem to xkrat a nic jsem nenasel
Golem
Nováček
Nováček

Příspěvek od Golem »

Zdravim
Nejakou dobu jsem to neresil ale ted bydlim ve vlastnim a zacina me to stvat :evil: .
Mam porad ten stejnej problem jak jsem psal na zacatku.
Zkusil jsem vsechno reinstal stary novy drivery..atd..kx jsem jeste nezkousel.
Muze to byt i neoriginal kabelama (cinch-jack)....u tech gembirdu jsou cinch-cinch.
Dik za rady uz bych to chtel mit v cajku
Golem
Nováček
Nováček

Příspěvek od Golem »

nikdo nevi? :(
MemphisM
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MemphisM »

No ještě můžeš zkusit reinstal win a ty kx drivery. Mě ovladače od Creative dost dlouho kravili a teď mám kx a nádhera. Jestli to nepomůže, vada bude asi v hw.
Golem
Nováček
Nováček

Příspěvek od Golem »

to by me docela vytocilo kdyby to bylo hw...da se to jeste nejak jinak otestovat??
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“