Skenování větších formátů na skeneru A4

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
wena
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Skenování větších formátů na skeneru A4

Příspěvek od wena »

Nevíte o nějakém softíku, který by mi pomohl se skenováním větších formátů na skeneru HP 3970? Potřebuju naskenovat A2 a mám na to jen tenhle A4 skener. Určitě je nějakej softík který by šikovně naskenoval i větší formáty. Zkoušel jsem to slepovat ručně ale výsledek byl hodně špatnej. Dík za pomoc.
CPU : Opteron 146, Chladič : Boxovaný, Základní deska : DFI LanParty UT NF4Ultra-D, Paměť : Seitec 2x512MB DDR400, Grafika : nVidia 7600GT, HDD : 2x Hitachi 250GB SATA2, 2x Samsung 250GB SATA2, Mechanika : DVD-RW LG GSA-4166B, Zvukovka : Audigy 2 ZS, Repráky : Genius HT 5.1, Zdroj : LC Power 550W, Monitor : LCD 19" - Samsung SyncMaster 193P, Operační systém : Microsoft Windows XP Professional, Internet : WiFi 8000kbps/4000kbps - 300Kč, WiFi AP : AirCA8 5GHz, Myš : Logitech MX518
Trinom
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

Soft? Třeba GIMP nebo Photoshop. Ten A4 skener nedonutíš, aby ti dobrovolně skenoval A2ku. Holt musíš slepovat v kompu...
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“