Co musí být:
- min 1GB RAM(může být i další modul)
- procesor - si prej nechá poradit ale min 1.7GHz
- HDD min 80GB ( víc potěší)
- Grafika pokud možno nesdílená(Flatout2,WoW, CoD2, GTASA)
- Displej 15', 15,4'
- Wifi b/g
- DVD vypalovačka
- Modem, sítovka
- Slot PCMCIA
- min 3x USB
- Fireware
Co být nemusi být ale potěšilo by:
- Webkamera
- Bluetooth
- TV - out
- Dock
- Čtečka karet
- OS
- FDD
Jo a ještě něco, chtěl by ASUS nebo HP.
//D.M. úprava nadpisu
Dvě věci jsou nekonečné, vesmír a lidská blbost, ale tím vesmírem si nejsem tak jist. A.Enstein Ntb: Asus EEE 1201n
Jan Balvan píše:Rozhodne bych doporucoval zvazit nejaky model MSI, za tu cenu by se jiz daly poridit dost dobre kousky (např. M677X).
Osobne bych tedy znacku MSI vubec nedoporucoval.
Jejich Glare Displaye jsou naproste shity.
Clovek musi byt asi totalne slepej aby se mu display libil. Do slibovaneho suproveho kontrastu ma sakra daleko, Temne sceny ve hrach jsou k bliti, vzhledem k urcitym flekum na pozadi(nehomogenita barev..zvlaste je videt na sede). Staci nekoukat naprosto primo a hned jdou barvy do inverze..atd atd...
Chlubit se Glare technologii je stejne jako chlubit se tim ze grafika ma sdilenou pamet
Mel jsem notebook MicroStar M655X-035CZ a byl to neskutecnej shit. Tuhnuti, prehrivani, hluk, shit plasty.
Pokud tvuj doporucenej disponuje stejnou technologii, tak radsi no comment
Tuhnou nemusi kazdej, ale prehrivani, hluk a diplay, to jsou proste vlastnosti ktere nemel jenom jeden kus co jsem si koupil, ale je to skryta a bonusova feature tehle MSI produktu.
Opravdu uz mi "par" NTB rukama proslo a tak dokazu objektivne rict jaky display je shit. Priznam se ze Acer a MSI je na tom nejhure....lepe uz je na to i ten Fujitsu-siemens.
PS: doporucit MSI NTB ve 3 prispevcich z 5ti(celkovych na foru) snad muze jen clovek co je prodava
MSI umi delat kvalitni MB a BT, ale NTB jsou dost pochybne.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Dlouho jsem tu nebyl, takže pardon , já bych raději new ntb.... se značkou toshiba sice nemam zkušenosti ale tak na 80% ho vezmu... mate nekdo zkusenosti s Toshibou, nebo jeste lepe s timto modelem?
Dvě věci jsou nekonečné, vesmír a lidská blbost, ale tím vesmírem si nejsem tak jist. A.Enstein Ntb: Asus EEE 1201n
uraf píše:Dlouho jsem tu nebyl, takže pardon , já bych raději new ntb.... se značkou toshiba sice nemam zkušenosti ale tak na 80% ho vezmu... mate nekdo zkusenosti s Toshibou, nebo jeste lepe s timto modelem?
Mám model, viz. podpis, zatím OK, asi 10 měsíců starej...
Poslední věc, která mě zajímá, jsou PC. Časy se hold mění.
Když notebook, vyplatí se podle mě určitě ACER. Doma máme dva a bez problému už delší dobu. I pár známých ho má a neslyšel sem o jediné chybičce. A do 30 ti třeba http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=43769 je podle mě dost zajímavej.