ATi - kvalita driverů a softwaru

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět

Máte problémy s ovladači od ATi?

Prakticky nikdy
66
51%
Výjimečně se něco objeví, ale zpravidla je to brzy vyřešeno
37
29%
Prakticky stále
16
12%
ATi suxxx, AMD suxxx, no-X suxxx
10
8%

Celkem hlasů: 129
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

Proboha... pardon, ale musím se smát... nejen, že to je vysvětlené v X1 FAQ, ale fascinuje mě, že aniž pořádně víte, co to je, tak to kritizujete. Obzvlášť gratuluju hijackerovi - nemá ponětí, co je Catalyst AI, ale ví, že ATi má špatný drivery :lol:

Už se těším, co se dozvím příště 8-)
Nejlepší moderátor ve výslužbě
JamesDean
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od JamesDean »

...
Naposledy upravil(a) JamesDean dne sob 22. lis 2008, 22:22, celkem upraveno 1 x.
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

taky nemam zadny problemy :up:
JamesDean
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od JamesDean »

...
Naposledy upravil(a) JamesDean dne sob 22. lis 2008, 22:22, celkem upraveno 1 x.
Hijacker933
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hijacker933 »

no-X píše: Obzvlášť gratuluju hijackerovi - nemá ponětí, co je Catalyst AI, ale ví, že ATi má špatný drivery :lol:

Už se těším, co se dozvím příště 8-)
Catalyst AI ty drivery urcite nezachrani :down:

JamesDean : zajimavy, me to dela pri vsech driverech,teda jen tech na cd,7.1,7.2 a 7.3 jiny jsem nezkousel, ale do woken ty pruhy nelezou tak mi to nevadi :)
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

Hijacker933 píše:Catalyst AI ty drivery urcite nezachrani :down:
Upřímně doufám, že téhle problematice někdy budeš rozumět alespoň natolik, aby ses jednou mohl zastydět nad tím, jaké nesmysly jsi psal :wink:
Hijacker933
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hijacker933 »

no-X píše:
Hijacker933 píše:Catalyst AI ty drivery urcite nezachrani :down:
Upřímně doufám, že téhle problematice někdy budeš rozumět alespoň natolik, aby ses jednou mohl zastydět nad tím, jaké nesmysly jsi psal :wink:
nebud marnej, ja nejsem compozrout, jen obycejnej uzivatel kterej ocekava od toho kusu hardwaru ,ze bude fungovat jak ma, ne delat nejaky hnusy ve hrach, nebo svevolne restartovat PC po kliknuti na control panel :roll:

tedka mam jinej defekt, nevim proc se mi pri startu objevi v systrayi 2x CCC a nejde otevrit ani jeden, chjo du zkusit znova 7.2 . ATi by se mela stydet :twisted: nakonec budu muset skoncit u ATT jenom :x
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

no-X píše:Upřímně doufám, že téhle problematice někdy budeš rozumět alespoň natolik, aby ses jednou mohl zastydět nad tím, jaké nesmysly jsi psal :wink:
já upřímně doufám že ne, při čtení tohoto threadu jsem se velice pobavil :-D hlavně kolegové Hijacker933, Ondraster a Michigen mě občas srazí pod stůl :lol:
ignorelist: kremrole a dezoláti
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Hijacker933 píše:nebud marnej, ja nejsem compozrout, jen obycejnej uzivatel kterej ocekava od toho kusu hardwaru ,ze bude fungovat jak ma, ne delat nejaky hnusy ve hrach, nebo svevolne restartovat PC po kliknuti na control panel :roll:
Když tomu nerozumíš tak laskavě mlč. :x
Hijacker933 píše:tedka mam jinej defekt, nevim proc se mi pri startu objevi v systrayi 2x CCC a nejde otevrit ani jeden, chjo du zkusit znova 7.2 . ATi by se mela stydet :twisted: nakonec budu muset skoncit u ATT jenom :x
Mám Catalyst 7.3 s CCC a bez problémů... Jediné problematické ovladače byly 5.10, ale od té doby spokojenost. :) Problém bude někde mezi opěradlem žilde a monitorem... :roll:
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
JamesDean
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od JamesDean »

...
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

Mr. Dirk píše:
Hijacker933 píše:nebud marnej, ja nejsem compozrout, jen obycejnej uzivatel kterej ocekava od toho kusu hardwaru ,ze bude fungovat jak ma, ne delat nejaky hnusy ve hrach, nebo svevolne restartovat PC po kliknuti na control panel :roll:
Když tomu nerozumíš tak laskavě mlč. :x
Přesně tak - jen pro úplnost připomenu pravidlo PCT fóra č.4:
Pokud o problému nic nevíte, tak se nevyjadřujte - vaše nic neříkající odpověď může být považována za spam. Další váš podobný příspěvek v krátkém časovém horizontu znamená přivození tvrdšího postihu.
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

takové lehké ot, docela mě udivuje jak se každej čtvrtrok objeví jeden user kterej se hádá naprosto o tom samym co ten předešlej, "66GT neměla SM3 zbytečně, hrál jsem na tom všechny hry s SM3 a luxus", "shimmering? nevšiml jsem si", "ati měla, má a bude mít ovladače na ***, nejhorší je že nabíhaj 5s a ne 1s, takhle se se svým C2D cítím trapně", "3Dmark nenadržuje nvidii", bla bla bla znáte to
pak to tu chudák no-X tři až čtyřikrát ročně opakuje, možná by to chtělo faq pro nvidioty
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

Gr8 Vivec píše:...možná by to chtělo faq pro nvidioty
Připsal jsem si to na to-do list :roll:
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

Gr8 Vivec píše:možná by to chtělo faq pro nvidioty
A myslis si ze by si to precetli? U nekterych jedincu aj pochybuji o tom zdali umi cist :)
0118 999 881 999 119 7253
JamesDean
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od JamesDean »

...
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

NV mela taky dost problemu. U me TNT2 jsem musel reinstalovat ovladace kazdou chvili. Duvod? Jedna hra sla ovladaci 4 serie ale jina hra vyzadovala 5 serii a treti 6. Hra + jina serie ovladacu = velke chyby v obraze. Az pozdejsi 6 fungovali jak meli.

U Ati mam jen drobnej problem s Rage PRO 4mb pci. Nedari se mi najit funkci drivery pro W2k sp4. PC je ale na kancelar tak to neresim. Zobrazuje skvele i na defaultech we win.

//FarCry? Hra optimalizovana pro NV a ma problemy na NV? I 9550 FC schroustala s prehledem.
Naposledy upravil(a) Woyta dne ned 15. dub 2007, 20:24, celkem upraveno 1 x.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Gr8 Vivec píše: ...
FAQ pro nVidioty je zbytečný, jak se říká, na každém šprochu, pravdy trochu.
66GT neměla SM3 zbytečně
Neměla, víš jak to mimojiné pomohlo v prodeji téhle grafiky ?
hrál jsem na tom všechny hry s SM3 a luxus
Pro každého je luxus něco jiného. Po té, co jsem se na jiném fóru dozvěděl, že 12 FPS je ok, bych tomu i věřil.
shimmering? nevšiml jsem si
Těžko si někdo všimne něčeho o čem ani neví jak se jmenuje.
ati měla, má a bude mít ovladače na ***
Je fakt, že když zprůměrujeme kvalitu současných a dřívějších, tak na čtyři nebo pět hvězdiček opravdu nebude.
nejhorší je že nabíhaj 5s a ne 1s
Pokud Někomu jako je třeba R.H. vadí, že mu browser nabíhá o 0.21455647 s pomaleji než jiný, tak 5s je opravdu strašné zdržení.
3Dmark nenadržuje nvidii
:roll:
Goldnoob team proud member!
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

zombux píše:já upřímně doufám že ne, při čtení tohoto threadu jsem se velice pobavil :-D hlavně kolegové Hijacker933, Ondraster a Michigen mě občas srazí pod stůl :lol:
Toby ma zaujímalo čo odomňa ťa takého "zrazilo pod stôl" :roll:
Ked píšeš niekoho nick tak ho prosím aspoň napíš správne.

EDIT:
no-X píše:Z toho si nic nedělej, co bych měl říkat já... (jednou, z oslovení "Noksy", jsem ani nepoznal, že tím uživatel myslí mě :lol: )
Tak to je vážne už "píš ako počujes" :D
Naposledy upravil(a) MichiGen dne ned 15. dub 2007, 20:32, celkem upraveno 2 x.
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Thellwin píše:Pro každého je luxus něco jiného. Po té, co jsem se na jiném fóru dozvěděl, že 12 FPS je ok, bych tomu i věřil.
věř tomu že tahová strategie se dá celkem dobře hrát i při 10FPS ;-) 15FPS je docela v pohodě 8-) jen progaymrd potřebuje 300FPS a naříká když to klesne o 4FPS :sarcasm:
ignorelist: kremrole a dezoláti
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

MichiGen píše:Ked píšeš niekoho nick tak ho prosím aspoň napíš správne.
Z toho si nic nedělej, co bych měl říkat já... (jednou, z oslovení "Noksy", jsem ani nepoznal, že tím uživatel myslí mě :lol: )
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“