Nemate nekdo zkusenosti jak mam propojit muj comp s tv?
Karta 7900GTX-plazma TV Pioneer 436XDE
Pomoci kabelu S video -scart to bylo ok , ale koupil jsem si novou plazmu s HDMI vstupem tak jsem prikoupil kabel DVI -HDMI a nemuzu to nahodit! Mam to propojeno
Zapojeni na na graficke karte:
prvni konektor vystup -DVI) kabel DVI-DVI-LCD Monitor-zobrazovani ok
druhy konektor vystup DVI) kabel DVI-HDMI -plazma nic!!
Nevim jestli to nebude tim , ze v NVIDIA- pruvodci nastaveni televize me to dava pouze nabidku na typ konektoru ktery pouzivam k pripojeni televize k PC
S-video
Kombinovany
komponentni
tzn. ze tam chybi to DVI.......
ma nekdo s timto nejakou zkusenost?
Karta 7900GTX-plazma Pioneer 436XDE
Propojeni PC a TV pomoci DVI -HDMI Kabelu
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- dumar
- Začátečník

Propojeni PC a TV pomoci DVI -HDMI Kabelu
AMD 9800X3D, Gigabyte X670E Aorus Master, MSI RTX 5080, G.SKILL 32GB KIT DDR5 6000MHz CL30 Renegade NVMe 1TB, 2x Samsung 970 Pro 1TB- LG Oled42C2, Be quiet! Straight Power 11 850W Platinum
POKUD NENÍ UVEDENO JINAK, VŽDY PRODÁVÁM I JINDE!!!!!!
POKUD NENÍ UVEDENO JINAK, VŽDY PRODÁVÁM I JINDE!!!!!!
- IkE Blaster
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
no jit by to melo propojit ale zatim pozoruju negativni reakce na propojeni LCD TV pres HDMI nejde nastavit jine rozliseni nez 1280x720 a 1920x1080 uz vim o trech lidech co maj tento problem proste nenastavej 1366x769 coz je asi nejpouzivanejsi rozliseni u 16:9 LCD a PLASMA TV. Takze ja kazdymu doporucuju koupit si TV s tim ze ma DVI nebo VGA konektor tam s timhle tim nejsouproblemy a hlavne nevyhoda HDMI kabelu je ze kvalitni kabelaz je max 3Metry dlouha
ja sem tedka koupil Kabely od PROFIGOLD jak k monitoru tak LCD-TV a a DVI kabel mam 15metrovej(2x stinenej a pozlaceny konektory vse panejy stribrem cca 800Kc) coz by u HDMI nebylo mozny. HDMI podle me ma smysl jenom na propojeni HDTV prehravace s TV na PC nedoporucuju.
- cmoudina
- Začátečník

možná je to jenm pocit, ale při připojení dvou zařízení - ať už je to HDMI-HDMI, nebo DVI-HDMI, nebo HDMI-DVI hraje roli i HDCP - pokud bude plasma mít na vstupu HDMI HDCP bude ji při připojení vyžadovat a kontrolovat i od výstupu grafické karty.
Vím že to sem nepatří, ale pokud se pokusíte připojit HDMI od PS3 na LCD monitor, či LCD TV /které HDCP nepodporují/kabelem HDMI-DVI, tak se žádný obraz nekoná - vyzkoušeno.
Já bych si zjistil z webu, nebo z manuálu, jestli to tam ta tvoje plasma nemá...
Vím že to sem nepatří, ale pokud se pokusíte připojit HDMI od PS3 na LCD monitor, či LCD TV /které HDCP nepodporují/kabelem HDMI-DVI, tak se žádný obraz nekoná - vyzkoušeno.
Já bych si zjistil z webu, nebo z manuálu, jestli to tam ta tvoje plasma nemá...
Intel PC is back