Zdroj vem Fortron Blue Storm II FSP350-60THN/THN-P 350W
Zbytek je dobrý.
Moderátoři: Walker1134, PKBO

No nekdy neni s Freezerem a AM2 zadny problem, ale nekdy ric pic a urve to zub na ramecku. Vcera jsem koupil ten thermalright ramecek, je na nem 6 zubu pro uchyceni chladice misto dvou na puvodnim u ASUSu M2N-E, vymena je zalezitost okamziku. Vzhledem k sile kterou jsem musel vynalozit na zapnuti spony Freezera bych se o ten puvodni vazne bal...Mr. Dirk píše:po téměř roce není žádný problém

zdroj mam Fortron BlueStorm II 500W, snad bude stacit...tie pamate mi stale vrtaju hlavou, je to velky rozdiel v aplikaciach a hrach medzi 1GB a 2GB ??? Vistu neplanujem ani nahodou, preto som zavrhol teraz kupovat DX10 grafiku....Viem ze je urcite lepsie mat 2GB RAM fyzicky pritomnych uz teraz, ide o to ci je to az take akutne....Cujo píše:assassinX > ale jo pekna sestava, ramky urcite 2GB a-data, desku vem ASUS P5B Deluxe, vyplati se to, na desce nesetrit, jinak zdroj mas jaky?

Nech bere 500W pre neskôrší upgrade VGA, a aj SATA kebyže už teraz obsadí IDE tak potom už neskôr nebude moct (SATA portú ma viac)Palec123 píše: Bude stacit i 400W![]()
Jestli SATA/IDE.. V tomhle jsem staromodni.. Bral bych IDE.. SATA krome toho, ze uz asi desky za chvili nebudou mit zadny IDE konektor, tudiz je nebude kam "pichnout", neprinasi zadnou vyhodu..