nV6100 a podpora VGA 1680x1050

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
Matesnice
Nováček
Nováček

nV6100 a podpora VGA 1680x1050

Příspěvek od Matesnice »

Dobrý den,
chci si koupit MB GIGABYTE M61P-S3 nV6100 AM2,
která má GK nF6100. Jelikož mám TFT 22", potřebuji vědět,
jestli tato GK podporuje doporučené rozlišení 1680x1050?

Máte někdo zkušenosti s touto GK či rozlišením?

S pozdravem Mates
Behemot
Červená karta
Červená karta
Bydliště: 50°4'52.22"N, 14°23'30.45"E... VŽDYCKY prodávám i jinde...
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Behemot »

1680:1050? co je to proboha za formát? ani kočka ani pes...na 85,5% to podporovat nebude (moje GF 6200 to nemá a ta je hned vedle :) ) i tak bych tak velký rozlišení na takovej shit moc nedával...třeba na filmy ve větším rozlišení už by vůbec nestačila
jcdenton12
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jcdenton12 »

no rozlisko podla mna da
ak ne nativne tak powerstrip to isti
ale ci uz dokaze akcelerovat filmy atd to neviem
...
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

Behemot píše:1680:1050? co je to proboha za formát? ani kočka ani pes...na 85,5% to podporovat nebude (moje GF 6200 to nemá a ta je hned vedle :) ) i tak bych tak velký rozlišení na takovej shit moc nedával...třeba na filmy ve větším rozlišení už by vůbec nestačila
1) Tohle je pomerne standartni rozliseni ;)
2) 6100 by mela mit 300mhz ramdac, takze tohle rozliseni by mela pri trose stesti dat.

Imho s pravdepodobnosti zhruba 85.5% to podporovat bude ;)
0118 999 881 999 119 7253
Stano K.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Stano K. »

Ked sa nainstaluju ovaldace k LCD tak sa zobrazial aj tie rozlisenie (1440x900, 1680x1050, atd)
Behemot
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Behemot »

cool.user píše:
Behemot píše:1680:1050? co je to proboha za formát? ani kočka ani pes...na 85,5% to podporovat nebude (moje GF 6200 to nemá a ta je hned vedle :) ) i tak bych tak velký rozlišení na takovej shit moc nedával...třeba na filmy ve větším rozlišení už by vůbec nestačila
1) Tohle je pomerne standartni rozliseni ;)
2) 6100 by mela mit 300mhz ramdac, takze tohle rozliseni by mela pri trose stesti dat.

Imho s pravdepodobnosti zhruba 85.5% to podporovat bude ;)
tak mi řekni co je to za formát...neslyšel jsem o něm (ikdyž dneska je možný všechno...)-že by pro velkoformátové displeje...?
jinak normálně to nastavit nejde (je to vůbec běžný rozlišení nastavitelný v dafaultních, uh, ovladačích?), takže jak říká jcdenton12, třeba powerstrip...
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

Behemot píše:tak mi řekni co je to za formát...neslyšel jsem o něm (ikdyž dneska je možný všechno...)
To ze ty si neslysel o tomhle formatu neznamena ze neexistuje a neni pouzivany ;)
Behemot píše:že by pro velkoformátové displeje...?
Tento format velice casto pouzivaji sirokouhle 20" az 22" displaye
A je to standartni pomer 16:10 ;)
Behemot píše:jinak normálně to nastavit nejde (je to vůbec běžný rozlišení nastavitelný v dafaultních, uh, ovladačích?), takže jak říká jcdenton12, třeba powerstrip...
Jak pise stano11, mely by stacit ovladace :wink:
Ale tady jde hlavne o to ze ta grafika tohle rozliseni s nejvetsi pravdepodobnosti da, at uz cestou lehkou (ovladace) nebo tezsi (powerstrip).
0118 999 881 999 119 7253
Stano K.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Stano K. »

podla mna max co by mal zvladat je 2048x1536
a hozico pod tym
Behemot
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Behemot »

cool.user píše:
Behemot píše:tak mi řekni co je to za formát...neslyšel jsem o něm (ikdyž dneska je možný všechno...)
To ze ty si neslysel o tomhle formatu neznamena ze neexistuje a neni pouzivany ;)
jsem měl pravdu že je to pro velké obrazovky (to víš,ne každýme je dostupná takže možná proto to nevím :) )
moje chyba...špatně jsem si to spočítal :comp:
cool.user píše:
Behemot píše:jinak normálně to nastavit nejde (je to vůbec běžný rozlišení nastavitelný v dafaultních, uh, ovladačích?), takže jak říká jcdenton12, třeba powerstrip...
Jak pise stano11, mely by stacit ovladace :wink:
Ale tady jde hlavne o to ze ta grafika tohle rozliseni s nejvetsi pravdepodobnosti da, at uz cestou lehkou (ovladace) nebo tezsi (powerstrip).
nevím-já to tu nemám...a stavěl jsem PC na GF6100, sice si to moc nepamatuju ale mám dojem že tam tohle rozlišení nebylo...
takže vsázím na těžší cestu :)
hlavně ať nám pak Matesnice řekne která cesta byla správná :lol:
Matesnice
Nováček
Nováček

Příspěvek od Matesnice »

Dobrý den,
koukám, že jsem tu rozpoutal debatu:)

Jinak díky za info, ale přesto si nejsem pořád jistý.
Jestli si to poridimam tak vam reknu, jak to dopadlo

Mates
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Behemot píše:jsem měl pravdu že je to pro velké obrazovky (to víš,ne každýme je dostupná takže možná proto to nevím :) )
Velke "obrazovky" su dnes 30" :) 20" a 22" si uz moze bezne dovolit priemerne zarabajuci clovek alebo aj mlady brigadnik
http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=9203650
Na tento monitor mam napriklad zalusk :wink:

A k teme myslim ze ta GK take rozlisenie da, a myslim ze na krabici by mal byt napisany zoznam rozliseni pri akej obnovovacej frekvencii ake da.
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
Matesnice
Nováček
Nováček

Příspěvek od Matesnice »

MichiGen píše:
Behemot píše:jsem měl pravdu že je to pro velké obrazovky (to víš,ne každýme je dostupná takže možná proto to nevím :) )
Velke "obrazovky" su dnes 30" :) 20" a 22" si uz moze bezne dovolit priemerne zarabajuci clovek alebo aj mlady brigadnik
http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=9203650
Na tento monitor mam napriklad zalusk :wink:

Ten přesně mám, je fakt dobrej, jsem s ním max spokojenej, jen mi moje stavajici GK nepodporuje onych 1680x1050, proto chci nejlevnejsi upgrade a to MB GB nV6100

A k teme myslim ze ta GK take rozlisenie da, a myslim ze na krabici by mal byt napisany zoznam rozliseni pri akej obnovovacej frekvencii ake da.
Behemot
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Behemot »

MichiGen píše: Velke "obrazovky" su dnes 30" :) 20" a 22" si uz moze bezne dovolit priemerne zarabajuci clovek alebo aj mlady brigadnik
Průměrně ? Záleží na tom co je průměr...jestli myslíš průměr papírovej tak ten nemá 2/3 lidí...ale to už zabíháme jinam a nerad bych se o tom hádal...

jak řikám-ať nám pak Matesnice dá vědět, teoreticky by to mělo jet, a to v poho (na Word a tak :) )
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“