Laserová myš
- Ice69
- Začátečník

Laserová myš
Ahoj lidi. koupil sem si laserovou myš A4Tech X-750F s domněním, jak si polepším optroti mé dosluhující optické myši Genius. Jaké bylo ale moje překvapení, když jsem zjistil, že při pokusu o posunutí myši na stole, stále snímá pohyb a totálně mi rozházela kurzor. Jelikož rád hraju CS a spoustu jiných akčních her, tak jsem byl myší zklamaný. Co mám dělat, aby myš po každém pokusu o posunutí myši na stole (i ve větší výšce) nesnímala povrch? Je nutné si pořídit nějakou podložku, nebo si na to budu muset prostě zvyknout a budu muset zvedat ruku hodně vysoko, aby senzor při každém posunutí myši nesnímal pohyb? Tato první zkušenost s laserovou myší mě velice zklamala a jsem nucen nadále používat starou a lagující optickou myš, u které už pomalu nefungují tlačítka. Doufám, že jsem zbytečně nevyhodil peníze
Chtěl jsem si pořídít nějakou rychlejší myš s dobrou odezvou. Poradíte mi někdo prosím?
- hulka225
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
jediný co můžes asi udělat je vždy myš natočit do strany kde nic není a potom myš zpět položit, nebo zkus použít černou podložku od které se bude laserový paprsek méně odrážet...
Intel Cleron D 351 - 3.2GHz 533MHZ 775 EM64T BO,VID PCIE ASUS EAX1600PRO/TD/256MB DDR2, BOA ASUS sc 775 P5V-VM Ultra P4M890,RAM D1024MB 667MHz FW DDRII, 60GB Caviar WD600AB/5400rpm/ATA,V7 S98S/17", CAS 350W ATX
- Ice69
- Začátečník

Hm tak to sem celkem zklamanej, přecejenom jsem čekal od laseru něco jiného
Takže když budu chtít myš používat, tak asi jedině s nejakou tmavou podložkou co, můžete mi nějakou doporučit? S obyčejnou optickou myší jsem takový problém neměl a na tom samém povrchu, jako těď pouzívám laserovou (matný, hladký povrch), kde mi laserová myš při jakémkoliv posunutí odskakuje jako blázen. Takhle to dělají všechny laserové myši? Pokud ano tak se asi vrátím zpět k nějaké optické.
- Mr.Nigga
- Středně pokročilý

- fat4l
- Mírně pokročilý

si pis ze mozes cakat od lasuru nieco ine.....ale nie za take peniaze..sam som uz mal moznost si tutu mys skusit....popravde..nic moc.....jej velky problem je snimanie povrchu...snima ho aj vo vacsej vyske...ci mi vadi rovnako ako tebe....pri pouziti podlozky razer exactmat sa to trosku zlepsi..no ziadna slava.....ked laser..tak nieco ine......dalsia vec je jej frekvencia...125 Hz a nemoznost taktovat usb...hroza...a este jedna vec..ta myska je strasne uzka...ked ju drzis...vdaka tomu som pozoroval"nemoznost presne zamierit".....fakt si ju netreba kupovat...radsej asi MS explorer 3.0....nie je to laser..ale predsa je lepsia..
CPU: Intel i7 4790K 5.1Ghz MB: Asus Maximus VII Formula RAM: 4*4GB Corsair Dominator Platinum 2666CL10 VGA: Palit GTX 1080 SDD: 2x Samsung 840 PRO 256GB(RAID0) + Samsung 850 EVO 500GB PSU: SuperFlower Leadex Platinum 1200W
- Wuuduu
- Středně pokročilý

lacna mys, bez podlozky a ZAZRAK sa nekona? Nespravodlive...
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
- myom
- Středně pokročilý

mam tuto mys, a snima mi do 0,5cm nad povrchem, tak nechapu o co jde. jestli ti tohle pripada moc, tak nevim co cekas. za ty prachy je to myska dost v pohode.
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
- fat4l
- Mírně pokročilý

podla mna je 0,5 cm dost vela.....vsimnes si to pri rychlych hrach...napr. cs1.6...otacanie a tak...fakt ..zazrak sa nekona...
...
CPU: Intel i7 4790K 5.1Ghz MB: Asus Maximus VII Formula RAM: 4*4GB Corsair Dominator Platinum 2666CL10 VGA: Palit GTX 1080 SDD: 2x Samsung 840 PRO 256GB(RAID0) + Samsung 850 EVO 500GB PSU: SuperFlower Leadex Platinum 1200W
- Ice69
- Začátečník

Přesně tak, fat4l má pravdu, je to celkem velká vzdálenost na CS 1.6 a dělá mi to velké problémy si zvyknout. Většinou mi myš při přesouvání snímá dál pohyb a kurzor je pak kdoví kde. Jinak přesnost myši výborná, na to je zase laser super
Pořídil sem si černou podložku steelpad a je to o něco lepší, lae zatiím sem neměl moc času na pořádné vyzkoušení.
- Ice69
- Začátečník

Uvidím jestli si na laserovou myš zvyknu a jestli ne, tak bych se vrátil zase k nějaký obyč optický s 800dpi a budu spokojenej...jenom ta přesnost a rychůost mě bude mrzet. Přemyšlel jsem také o Genius Ergo520, myslíte, že je dobrá? Nebo jakou normální optickou myš by jste mi doporučili? Nemusí bejt zrovná nějaká extra, klidně i z těch levných.
- MemphisM
- Začátečník

-
- fat4l
- Mírně pokročilý

tak prave preto... http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=91527 .......