mam problem z nejakymi priecinkami na pevnom disku nejdu mi odstranit a pri pokuse mi vypise chynu ze z disku sa neda citat... na kluci to riesim formatom ... disk nechcem formatovat...to by ma jeho majitel zabil
nodstranitelne priecinky
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- Kava
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
nodstranitelne priecinky
Zdravim
mam problem z nejakymi priecinkami na pevnom disku nejdu mi odstranit a pri pokuse mi vypise chynu ze z disku sa neda citat... na kluci to riesim formatom ... disk nechcem formatovat...to by ma jeho majitel zabil
vdaka za pomoc
- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

Re: nodstranitelne priecinky
Ne že bych slovensky neuměl ale toto sem nepochopil.Kava píše: priecinkami
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
- Kava
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
PriečinokMr. Dirk píše:Ne že bych slovensky neuměl ale toto sem nepochopil.Kava píše: priecinkami
- ctrl_j
- Začátečník

-
No to teda asi vazne neumis, Priečinok = AdresářMr. Dirk píše:Ne že bych slovensky neuměl ale toto sem nepochopil.
~ The difference between genius and stupidity is that genius has its limits. - A. Einstein ~
- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

Tohle sem ještě neslyšel tak se omlouvám.ctrl_j píše: Priečinok = Adresář
Takže pokud nejde odstarnit, tak jsou možné dvě příčiny:
1) Je chráněn proti přepsání - musíš tu ochranu zrušit
2) Je právě něčím využíván - buď ukončit ten program co ho využívá nebo nejlepší na to je restart PC.
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- zombux
- Odborník PCT

- ctrl_j
- Začátečník

-
- P_V
- Začátečník

-
- kocourleo