Nech sa pacisharker píše:Hod screen nejako som si toho este nevismol

Moderátor: Baneshee

sharker píše:No tak toto som este nevidel. Asi bug NV grafik

a zamrza ti v hre alebo aj v lobby...lebo mne sa to nekedy stane ked sa druhy hrac odpoji lebo nechce prehrat a vtedy to ako keby zamrzne ale po istej dobe nabehne tabulka ze sa odpojil protihrac...inac sa my este nestalo ze by my spadla alebo inym sposobom zamrzla hraqayplm píše:Ahoj mam takovej problem s tim ze kdyz parim MP (SP to nedela) tak mi zamrza hra. Dela to pouze MP a neni to pravidelne. Nekdy se to zamrzne po 2 minutach a nekdy po 2 hodinach. Nevim cim to je.
Sestava: Intel PD 805 2,6@3,3GHz, 2x1GB RAM 667MHz CL5,RAID 0 2x250GB Sestagate SATAII,Asus P5NE-SLI,Audigi2, Leadtek 8800GTS,Fortron 500W

Rovnake ako u generalsSentenced píše:Jj, verim ze datadisk by to mohl hodne zlepšit, rozšířit a zvetšit mapy - pak by to mohlo bejt zajimavy.
Pravda je, že jak u Generals, tak u LOTRa2 to datadisk taky ho hodne zlepšil a dost zmenil, snad se jim tady povede neco podobnyho, jinak to nema moc smyslu hrat. Je to takova bitva na piskovišti, jednotlivy strany si skoro koukaj do oken.

Dnes som konecne nainstaloval full a bohuzial musim suhlasit... nejak ma to zatial nechytilo...Sentenced píše: Jakakoliv jina AAA RTS za poslední rok to imho bohužel překonává. Zlatej LOTR2, COH ...