Zatím jsem nežádal, ale byli dost ochotní (vzorky, katalog atd.).HDDak píše:A poslali ti vzorky?????
Odhlučňovací hmoty
Moderátor: morke
Pravidla fóra
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.
Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.
Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
- ka-spel
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- ka-spel
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Highlander
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
pomohlo to ?xIndian píše:Já používám toto
- xIndian
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Sioca
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Já jsem použil kapu - materiál na který se například lepí reprodukce fotek - strukturu to má asi tak jako karimatka, ale je to tvrdší. No ale výsledek nic moc, ačkoli to mám nalepený kde se dá. Hluk se snížil odhadem tak o 5 - 10%. Ten větrák na procesoru by to asi samostatnej utlumilo víc, ale ventilátory na stranách ručej rovnou ven a žádná izolace tomu nepomůže, takže si momentálně vyrábim regulátor otáček
(tak na 4 větráky) - pokud by člověk tu hmotu kupoval, tak to podle mě vyjde stejně, jako kdyby si koupil nějakej slušnej regulátorovej panel 
- bober
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Woyta
- Středně pokročilý

Ted jsem se jen tak prochazel Kauflandem kdyz jsem cekal na bus a narazil jsem na podlozku pro cviceni. Je tlusta asi 7mm a zdala se mi dost tuha. Tuzsi nez oblibena karimatka. Je sice mensi nez karimatka ale cena byla jen 50kc. Maj par odstinu ale mou oblibenou cernou nemeli. Zkousel nekdo?
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
- $luk
- Začátečník

Pokud chcete odhlučňovací materiál s nejlepším poměrem cena/účinnost, nenajdete podle mě nic lepšího než to co mám v podpisu. Tedy přesněji co největší část case polepit zátěžovým kobercem S GUMOVOU VRSTVOU VESPOD, cenu přesně nevím, ale na běžnou skříň stačí pár odřezků. A ty vám v některých prodejnách dají i zadarmo. No a na něj přilepit sinus live. Já jsem tedy 100% spokojen, slyším už jenom disk.
- Nolwendil
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- Woyta
- Středně pokročilý

PC nikdy 100% neutlumis. Nekudy musis vest vzduch. 
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25
- Nolwendil
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- myom
- Středně pokročilý

rozhodne se nesnaz odhlucnit case jako celek. pristupuj ke zdroji hluku jednotlive.Nolwendil píše:njn, ale čím tišší, tím lepší. Z toho monotónního hluku by jeden zblbnul
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
- Nolwendil
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
To je jasný. Pasivně chlazenej procesor, pasivně chlazená grafika, to vše v slušně větrané skříni... Popčřípadě HDD v nějakým odhlučňovacím/chladícím rámečku. Zrovna se snažím vybrat tu správnou skříň, ale je to dost náročný. Zatím u mě vyhrává Thermaltake Armor Jr. nebo Thermaltake Aquilamyom píše:rozhodne se nesnaz odhlucnit case jako celek. pristupuj ke zdroji hluku jednotlive.Nolwendil píše:njn, ale čím tišší, tím lepší. Z toho monotónního hluku by jeden zblbnul
- Holda
- Středně pokročilý

jedinej problem tichyho PC jsou disky, k tomu chce fakt individualni pristup a samotnej Silentmaxx problem uplne nevyresi.
ostatni komponenty neni problem chladit bez hluku, pokud nemas quad core a 8800GTX
ostatni komponenty neni problem chladit bez hluku, pokud nemas quad core a 8800GTX
Naposledy upravil(a) Holda dne čtv 19. dub 2007, 12:34, celkem upraveno 1 x.
- Apophis.k
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak to já mám se samsungem naprosto opačný zkušenosti... při seeku řvě jak kráva a to je jen půl roku starej... měl jsem na tejden pujčenej WD Caviar a ten byl naprosto neslyšnej oproti tomu samsungu... SAMSUNG už nikdy víc...Jiri Drak píše:Já myslím, ze nejlepsi je vybirat spravny komponenty. Chladic na CPU mam nejakej Coolermaster (cislo z hlavy navim). Stal asi 250,- jede na 3000ot a je prakticky neslysitelnej (a kupodivu mi uchladi procak skoro do 2200MHz). Disk mam Samsung a ten opravdu slyšet není. Nejvetsi zvuk vydava zdroj, ten prehlusi vsechno, mam objednany 350W PFC tak uvidime. Minulej tyden jsem poridil 9700 a tam jsem zatim hluk moc nezkoumal.
Intel Core2Duo E6300@3,3GHz (Coolermaster Gemin II)
Gigabyte P965 DS3 + Thermalright HR-05 SLI
TwinTech GeForce 8800GT zatím 650/1670/1900
2x512MB+2x1GB Corsair TwinXMS2 800MHz@944 MHz CL5
Samsung 250GB
Gigabyte P965 DS3 + Thermalright HR-05 SLI
TwinTech GeForce 8800GT zatím 650/1670/1900
2x512MB+2x1GB Corsair TwinXMS2 800MHz@944 MHz CL5
Samsung 250GB
- martyn27
- Nováček

Re: Odhlučňovací hmoty
Ako som odhlucnil PC: