Někde jsem čstl že se to dá brousit 2500 brusným papírem pod vodou tak nevím proto se ptám na zkušenosti
Chladič Scythe Ninja!
Moderátor: morke
- crug
- Začátečník

Pastu jsem si pujčil od kamaráda měl ji taky k Ninji a v poho
, ale uplně mě to naštvalo že to bylo poškrabané jinak nepoužívám větrák akorát v case mám 3 + zdroj a krom zdroje jsou stejně vyplé
a teploty v pohodě tak nevím
Někde jsem čstl že se to dá brousit 2500 brusným papírem pod vodou tak nevím proto se ptám na zkušenosti
Clovek by neveril co staci ke stesti a placi.
- m.Pták
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ja sem doma brousil nekolik chadicu kdyz sem se nudil,ale byli to takovy podobny boxu...jeden byl celkem dost poskrabanej tak sem ho vzal nejdriv 1000 pod vodou,pak 1500,2500 a potom jeste vylestil pastou co sem mel u dremela,je takova celkem hruba...ten zbytek sem jenom bral tim 2500 a pak lestil,na originalnim boxu o intelu me to sundalo 8 stupnu a to nebyl poskrabanej ale takovej hrubsi,ten poskrabanej sem nezkousel,nechtely se me menit chladice....
\\edit: 2crug: nevis kde maji v KM jemny smirgly krome toho zelezarstvi u zimaku ?jinde sem je nevidel a uz me nabavi tam chodit,je to celkem daleko
\\edit: 2crug: nevis kde maji v KM jemny smirgly krome toho zelezarstvi u zimaku ?jinde sem je nevidel a uz me nabavi tam chodit,je to celkem daleko
Naposledy upravil(a) m.Pták dne ned 4. bře 2007, 14:15, celkem upraveno 1 x.
CPU: Intel P4 3.06 Ghz COOLER: Thermalright XP-120 GPU: Nvidia NX6600GT MSI 128Mb GDDR3 COOLER: Zalman VF700 Cu MB: Intel D865PERL RAM: PQI 2x 512Mb DDR HDD: 2x Seagate Barracuda IV 40Gb AUDIO: Creative Audigy 4 PRO TV: WinFast TV2000XP HEADPHONES: Pioneer SE-M350 PSU: Eurocase 350W
- filletzz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- DavidBarborka
- Nováček

-
- filletzz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tak už vim proč sem mněl tak vysoký teploty, mám desku Asus P5B Deluxe a ten plíšek, co drží ninju na desce se dotýkal mofsetů a Ninja přesně nedosedal na CPU...
vyřešil sem to tak, že sem na tom plíšku ubrousil jednu z těch vyboulenin jak jsou po stranách :

C2D E6300 mi jede na 3GHz při 1.425 VCore, teploty 30C idle a 45C burn
vyřešil sem to tak, že sem na tom plíšku ubrousil jednu z těch vyboulenin jak jsou po stranách :

C2D E6300 mi jede na 3GHz při 1.425 VCore, teploty 30C idle a 45C burn
MacBook Air 13" Mid 2013 + iPhone 4s
- jessie.james
- Začátečník

- filletzz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- jessie.james
- Začátečník

- filletzz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Holda
- Středně pokročilý

- Nolwendil
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Není už něco lepšího?
Nepokulhává dnes už Ninja oproti ostatním chladíčům, co se týče hlučnosti i chlazení? Třeba TT Sonic Tower se mi zdá mnohem lepší, a bez ventilátoru by měl uchladit skoro všechno když to není přetaktovaný tak určitě. No a s větrákem na minimální otáčky uchladí v dobře větrané skříni snad úplně vše... Nebo znáte ještě jinej chladič co se dá použít jako pasivní nebo s hodně malýma otáčkama? Kámoš má TT Sonic Tower a nemůže si to vynachválit...
- Holda
- Středně pokročilý

- Nolwendil
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Ty mezery jsou asi lepší když tam není žádnej větrák přímo na chladiči, když tam má procházet jen vzduch ze skříně. Ale zas těch žeber má poměrně málo a ta cena - mohl by být levnější. Je to dobrej chladič,to jo. Ale když se přidělá větrák na minimální otáčky tak nejde vůbec slyšet, to je pak těžko říct kterej chladič by byl lepší... Takže se furt ještě rozhoduju jestli Scythe Ninja nebo TT Sonic Tower.
- Holda
- Středně pokročilý

nebo neco jako Aerocool Dominator, ofuk desky se neztrati, je urcite lepsi chladic co fouka na desku, nez o par °C min na CPU
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=38253
- Nolwendil
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Ten taky není špatnej,no...Holda píše:nebo neco jako Aerocool Dominator, ofuk desky se neztrati, je urcite lepsi chladic co fouka na desku, nez o par °C min na CPU
- Nolwendil
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Kde koupit Ninju?
Nevíte kde můžu koupit Scythe Ninja, prostě verzi bez větráčku? Všude je jen ta verze PRO s větráčkem a tu já nechci, protože ho stejně nebudu používat a kdyžtak bych tam dal jinej... Pokud možno co nejlevněji
[/u]
- Nolwendil
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- filletzz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Bikermotyl
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
nie, kompatibilitu zo socketom AM2 pridáva verzia B
Plus v názve je práve pridaný ventilátor
len čisto pasív s označením Ninja SCNJ-1000 a balený v zelenej krabici sa prestal vyrábať už dávno a plne ho nahradila Plus verzia, takže zohnať ho možno už naozaj len z druhej ruky
len čisto pasív s označením Ninja SCNJ-1000 a balený v zelenej krabici sa prestal vyrábať už dávno a plne ho nahradila Plus verzia, takže zohnať ho možno už naozaj len z druhej ruky
AMD + Noctua NH-U12 + NF-S12, DFI LP-nF4 Ultra-D + HR-05, A-Data Vitesta DDR-566, ATI Sapphire X1800GTO2, Samsung SP2504C 250GB SATA-II, LG GSA-4166B, Enermax Liberty 500W, SilverStone TJ05-ST
- Nolwendil
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Aha, tak díky. Myslím že když ten větrák co k tomu dostanu připojím na 5V tak musí být neslyšnej i když by nechtělBikermotyl píše:nie, kompatibilitu zo socketom AM2 pridáva verzia B