America's Army

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

VasekB
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od VasekB »

delal jsem ten trening pred 2 lety, takze si to az tak moc nepamatuju. ted je to navic zjednodusene, zem as ten SAI radar, takze vidis nepratele, kde jsou. driv byla hnusna i ta opici draha, ta je v te nove verzi uplne pohoda. i strelba ze zbrani je lehci.

asi myslis tuhle situaci
http://mywebpages.comcast.net/besnikrukaj/AASF/5.jpg

1. byla situace hned na zacatku, do takoveho kopce. vim ze jsem se plazil celou dobu a to navic pozpatku, abych videl porad straze v tom stanu. kdyz mne zaslechli a otocili se ke mne, tak jsem se prestal hybat a cekal asi 30sec a pak zase o kousicek plazil dal... obcas otocit a podivat se kam se vubec plazim ;o) 2. byl tusim tenhle most, musis koukat dalekohledem na tu straz a kdyz je nekde vzadu, tak kousek popolezt/popoplazit se.. je to docela opruz. pak za tim mostem musis tusim jakoby slezt zpet pod ten most a po okraji te cesty se odplazit pryc, ale porad hlidat toho strazneho na te vezi nad mostem. jestli si dobre pamatuju, tak jsem to delal asi tyden ;o|

celej navod je tady:
Mission: SF E and E
http://mywebpages.comcast.net/besnikruk ... hrough.htm
Fifi
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Fifi »

Rozjížděli jste někdy někdo Honor server? Má te nějaké tipy triky? Co potřebuji na to aby můj server byl uznán jako Honor server?
VasekB
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od VasekB »

na www.americasarmy.cz se jim to podarilo, zjisti tam
walfischberg
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od walfischberg »

Pánové z US Army by mohli udělat nějaký event. Třeba rozstřílení Babylonu tankem, střelba do italského agenta, který převáží osvobozenou rukojmí a pod. :lol:
Intolerance is evidence of impotence.

CPU - C2D E6600, MB - GIGABYTE GA-965P-DS4, GPU - GIGABYTE GF7900 GT, RAM - 2GB KINGSTON DDR2 667MHz CL5, HDD - Seagate 250GB 7200.10 SATA-3G NCQ 8MB RoHS, Zdroj - Chieftec 620W, LCD F-S P19-2
snapcase
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od snapcase »

Recon píše:ty trenaly jsou trochu otravne ale ta hra zas tak spatna neni, az teda na bugy ktere vni jsou uz od davnych verzi:) ale co to ma asi kazda, ale neni moc her kde se vam muze stat ze neprebijete zbran:)
neviem ci myslis zaseknutie prebijania, ktore je ale v hre naschval. stava sa to aj v realite. je na to specialny gombik, po ktorom stlaceni vojak buchne z boku do zbrane a obtiahne.... :)
"So when hell is at the gates, who will stand and meet the waves
and take the fight to their graves to end the dark campaign?"

♪♫last.fm♫♪
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

to nyslim, myslim ze mackas R jak blazen a ono to nechce prebit.
Procesor: Intel C2D Conroe E6750 @ 2.66GHz, Motherboard: ASUS Striker, Memory: Corsair DIMM 4x1024MB DDRII 800MHz ,Graphic Card: Leadtek PX8800GTS 640mb
Source: Fortron Epsilon 700W, Hard-Disk: Samsung S-ATA 500GB + WD mybook 500GB ,Sound Card: Creative X-Fi XtremeGamer
snapcase
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od snapcase »

no tusim je to default klavesa "J"...v menu pod polozkou "fix jam". :wink:

♪♫last.fm♫♪
VasekB
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od VasekB »

on mysli ze kdyz nemas jeste vystrilene vsechny naboje, tak nemuzes dat novy zasobnik
snapcase
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od snapcase »

aha..ale to je tiez nejake divne. ja si prebijam dost casto, v podstate po kazdej vacsej davke a funguje to...

♪♫last.fm♫♪
Fifi
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Fifi »

No může to být chyba serveru. Občas se mi stane, že nemůžu přebít, nebo běžet. Většinou se to vrátí do normálu s koncem kola.

Pokud se chcete hlásit k PCtuningu, tak zavádím formát přezdívky nickname[PCT].CZ. Pokusím se rozjet i vlastní server, ale zatím se mi nepodařilo jej rozjet jako honor server.
VictimCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od VictimCZ »

Fifi píše:No může to být chyba serveru. Občas se mi stane, že nemůžu přebít, nebo běžet. Většinou se to vrátí do normálu s koncem kola.

Pokud se chcete hlásit k PCtuningu, tak zavádím formát přezdívky nickname[PCT].CZ. Pokusím se rozjet i vlastní server, ale zatím se mi nepodařilo jej rozjet jako honor server.
je to uz hoodne davno co jsem AAcko hraval.... a pokud se nic nezmenilo tak honor server udelas jedine tak ze za to zaplatis dolacama amikum co ti ten server zahostujou. cenik urcite najdes na offic webu. je to odstupnovane podle poctu slotu pro hrace.. nebo aspon bylo.

a jak tak vidim tak prebijeci bug je zde porad :) ...dev team na to furt ser*.
kdyz se mi zbran odmitala nabit tak jsem se postavil celem uplne na doraz ke zdi a odhodil zbran na zem.. pak jsem ji zas sebral a prebil.. popripade udelal jeste jednou.. ale v zasade mi tohle fungovalo. mozna ze na stare bugy fakci stare triky.
C2D E8500, Noctua NH-U12P, 4GB DDR2 Patriot 1066MHz, Gigabyte P45-DQ6, Veloci Raptor 300GB, Gainward HD 4870 Golden Sample 512MB DDR5, Enermax MODU82+ 525W
Fifi
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Fifi »

Ano, přesně jak říkáš. Těch triků je několik, ale žádný není stoprocentní. Prostě to občas nejde. Nestává se to tak často aby se vyplatilo nad tím přemýšlet a většinou nejde přebíjet už od startu. Tedy víš hned na čem jsi. Dá se to chápat jako takový druhý Jam :).
armando
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od armando »

vie niekto ci tato hra(Americas Army v2.8.2) podporuje dvojjadrove procesory?

a ak dvojadrove procesory nepodporuje, vedeli by ste poradit najvykonnejsi jednojadrovy cpu?(samozrejme po OC)

dakujem

tiez by ma zaujimalo ako ste na tom s FPS. lebo ja mam bartona 2500+(2300Mhz), gf7600GS a FPS sa mi na rozliseni 1024x768(vlastne na vsetkych rozliseniach) pohybuje od 35-90.
ked som mal slabsi cpu(athlon 2200+), bolo to este horsie. chcem tym povedat ze ta grafika je asi obmedzovana procesorom, lebo ked uberem na grafike takty na minimum, FPS to takmer vobec neovplivni... ked ale uberem tak cpu, na FPS je to uz dost poznaz... FPS dost klesnu

rady o ludskom oku vs 25fps ma nezaujimaju, nelamy vedia ze to pravda neni a preto tu spodnu hranicu(35fps) chcem zodvihnut aspon na stabilnych 50FPS
armando
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od armando »

tak sa zda ze tato vyborna hra potrebuje hlavne vykonny cpu a na grafiku dost kasle...

ten isty pohlad pri spusteni mapy(border) bez spoluhracov mi na 2300Mhz takte robilo 60FPS. ked som tak ubral na 1200Mhz, uz to robilo len 30fps.
skusal som aj minimalne rozlisenie(800x600) s najmensimi detailami a tiez maximalne rozlisenie(1600x1200) s navacsimi detailami, do toho som menil aj takty na grafike(maximalne vs minimalne) a s FPS to takmer nehlo.

to napr. hra FEAR nepotrebuje vobec tolko procesoroveho casu a krasne na nej vidiet zvysenie FPS pri pretaktovani grafiky alebo zmene nastaveia kvality zobrazovania v hre.

nj ono zalezi ci je to hra s velkym priestranstvom(vela objektov na vykreslovanie), alebo neco na sposob fear, doom, hl... vzdy v pohlade len niekolko miestnosti kde toho nie je moc na vykreslovanie

amd barton 2500+@2300Mhz
gf7600gs@490/920

a ludkovia... nezabudnite omrknut tu mapu(border - assault) a pochvalit sa so svojimi FPS(stat fps) ...nebehajte po mape! a po loadingu mapy sa ani nepohnite! ...len natukajte do konzoly "stat fps"
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

americas army hraju 4,5 roku a reknu ti to takto, ano hra nepotrebuje grafiku ale CPU. Dvou jadra to podporuje, nekde k tomu byla extra utilita, zkus pohledat po netu. Kup si C2D a bude to fungovat bez problemu.

nvm k cemu to chces vedet, v MP je stejne FPS limiter takze nvm co resis, pres 85 ti to nepojede. V off mam i 500FPS ale jsou mi k nicemu.

BTW: border sux, non skill mapa :lol:
Procesor: Intel C2D Conroe E6750 @ 2.66GHz, Motherboard: ASUS Striker, Memory: Corsair DIMM 4x1024MB DDRII 800MHz ,Graphic Card: Leadtek PX8800GTS 640mb
Source: Fortron Epsilon 700W, Hard-Disk: Samsung S-ATA 500GB + WD mybook 500GB ,Sound Card: Creative X-Fi XtremeGamer
armando
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od armando »

Recon píše:Dvou jadra to podporuje, nekde k tomu byla extra utilita, zkus pohledat po netu.
jak to ze to neni automaticky v hre? ved nove verzie vychadzaju v jednom kuse... aj teraz pred par dnami vysla 2.8.2 (mozno len nemas prehlad o novych verziach?)
Recon píše:nvm k cemu to chces vedet, v MP je stejne FPS limiter takze nvm co resis, pres 85 ti to nepojede.
tiez mam ten pocit ...si si ale isty? nie si len obmendzeny obnovovackou tvojho monitoru? predpokladam ze pouzivas Vsync.
Recon píše:BTW: border sux, non skill mapa :lol:
no ja tu mapu vobec nehravam... pouzil som ju len preto lebo som na nu natrafil ako na prvu, ktora mala po nacitani(aby som sa nemusel hybat) viac toho v zabere a tym padom viac vytazovala cpu.
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

ja moc dobre vim ze vysla nova verze (dokud nebude 3.0 ktera ma byt az pristi rok tak stejne ta hra nebude vylepsovana.) :lol: ale nikde nepisi zda jiz podporuje dvou jadra ci ne, kazdopadne je to uplne jedno. Ta hra neni vubec narocna.

Predpokladas spatne, FPS ti blokuje netspeed v punkbusteru ktere kdyz zvedne dostanes kick na kazdem serveru. proto kdyz si das offline mas treba 400FPS.
armando
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od armando »

Recon píše:Ta hra neni vubec narocna.
ta hra je proti FEARu ovela narocnejsia na CPU, takze.... :) (no... mozno ovela nie, ale je!)

chcem cpu ktory v narocnych scenach nebude degradovat hru na 35fps(grafika s tim nic nema). chcem stabilnych aspon 50fps a myslim ze take 3-4Ghz jednojadro by to zvladlo
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

armando píše:
Recon píše:Ta hra neni vubec narocna.
ta hra je proti FEARu ovela narocnejsia na CPU, takze.... :) (no... mozno ovela nie, ale je!)

chcem cpu ktory v narocnych scenach nebude degradovat hru na 35fps(grafika s tim nic nema). chcem stabilnych aspon 50fps a myslim ze take 3-4Ghz jednojadro by to zvladlo
proc kupovat jednojadro kdyz dvoujadra jsou davno na vyssi urovni. Mel jsem A64 winchester 3200+@3750+ a reknu ti ze nestacilo ani nahodou.
armando
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od armando »

Recon píše:proc kupovat jednojadro kdyz dvoujadra jsou davno na vyssi urovni. Mel jsem A64 winchester 3200+@3750+ a reknu ti ze nestacilo ani nahodou.
no... teraz ked uz viem, ze ta hra, aj ked problematicky ale predsa len podporuje DC, tak ten takt mozme rozdelit na polovicu... pre dvojjadro :)

btw: nepaci sa mi toto smerovanie vyvoja CPUs, radsej by som bol za brutalne takty... 10-20-30-40....... Ghz :) ...presne tak ako to pred tym aj hlasali
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“