Čau lidi,chtěl jsem se zeptat, jestli byste mi neporadili s pár věcma ohledně notebooku HP 510 co sem včera koupil:
1.) Baterka: má hrozně malou výdrž. Jen při netu mi vydrží asi hodinu a půl, ale v jedný recenzi prej jeli 2hodiny a 20minut. Mam snad vadnou baterku?
Nebo se musí nejdřív párkrát vybít a nabít aby se zaběhla?
2.) Ovladače k tomu nebyli a musej se stahnout z netu www.hp.cz.
Tak jsem všechno co bylo k tomuhle modelu stáhl, ale nějak tam inženýři z HP zapomněli dát ovladač na modem ( na připojení přez telefon), nevíte kde to splašit?
3.) Vadí notebooku, když ho např položim na postel, která je měkká? Potom je totiž ten nasávací otvor dole asi ucpanej...vadí to něčemu, nebo to můžu provozvat jen na tvrdym povrchu?
Tak to je asi zatim všechno co bych potřeboval
Díky za každou odpověď
Rady s noťasem HP 510 PM 770
Moderátor: Don
- vikicek
- Začátečník
Rady s noťasem HP 510 PM 770
MB: Asus P8P67 CPU: Intel Core i5 2500K@4,5GHz@Gelid Tranquillo Memory: A-Data 8GB DDR3 1600 MHz GK: AMD Radeon HD6870 HDD: WD Caviar Blue 1TB PSU: Seasonic S12II-520W Monitor: Samsung BX2240
- Sentenced
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
Je to vicemene to nejlevnejsi co se da poridit, takze asi nejde čekat zazraky .. ja u zakaznika zmeril vydrž pri serfovani asi 1:50, nic moc, ale co by človek chtel za ty peníze co to stalo i s winama.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- sx02
- Mírně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
- vikicek
- Začátečník
Já nečekám zázraky, jen mi to bylo divný, když v recenzích maj o mnoho víc...je možný že si ta baterka nějak "sedne" ?
Protože např když jsem měl novej mobil, tak mi nejdriv vydrzel pul dne ale po pár dnech používání se ta baterka rozběhla a vydrží cca 2-3 dny, kdyz posloucham hudbu, hraju hry atd.
nevíš co s těma ovladačema pls?
Protože např když jsem měl novej mobil, tak mi nejdriv vydrzel pul dne ale po pár dnech používání se ta baterka rozběhla a vydrží cca 2-3 dny, kdyz posloucham hudbu, hraju hry atd.
nevíš co s těma ovladačema pls?
MB: Asus P8P67 CPU: Intel Core i5 2500K@4,5GHz@Gelid Tranquillo Memory: A-Data 8GB DDR3 1600 MHz GK: AMD Radeon HD6870 HDD: WD Caviar Blue 1TB PSU: Seasonic S12II-520W Monitor: Samsung BX2240