LCD Samsung 940BW/940MW, nazory, skusenosti, rady atd.
Moderátor: maXXmilian
- PEKY
- Začátečník

-
zdravim, vlastnim monitor Samsung 940BW a chcel by som vediet kde sa da nastavit zachovanie pomeru stran.... ak chcem hrat hru nie vo widescreene, aby boli na bokoch cierne pruzky, aby nebol deformovany obraz. thnx 
MB: Gigabyte EP45 DS3 CPU: Intel C2D E7200 2,5Ghz FAN: AC Freezer 7 PRO RAM: 2x2GB A-Data DDR2 800Mhz GK: ATI Sapphire HD4850 512MB DDR3 625/993 ZK: Creative Audigy SE HDD: Samsung HD322HJ 320GBPSU: Fortron BlueStorm II 500W CASE: Gigabyte Poseidon 310
- Shack
- Začátečník

- mafo
- Nováček

-
spokojnosť
Prednedavnom som kupil tento monitor tv samsung 940MW doma som zistil že ma jeden svetiaci bod do červena zbalil som a odniesol naspeť do predajny v pohode vymenily cely kus plus odskušali to je vyhoda kameneho obchodu že vymenia do 7 dni ked ma vadny pixel cez internetovy obchod by som to určite nekupoval.Inač monitor plus tv tuner za 10490sk s DPH na slovensku nenajdem inej značky zo širokouhlim obrazom.Obraz aj zvuk na 19" viac než dobre a s mnostvom konektorov a zapojeny je to super jedine čo mohli urobiť tak dať česke alebo slovenske menu nakolko sa vyrabaju na slovensku neviem či existuje možnosť nahrať firmware ked nepišem niaku blbosť v každom pripade sa to za tie peniaze oplati hlavne v užitkovej a multifunkčnej hodnoty tohoto vyrobku.
- Shack
- Začátečník

- Streethawk
- Mírně pokročilý

XBOX 360 ??? To je coo?Shack píše:Ja som na tomto montase nasiel novu zabavku .Hrat na XBOXe360 a popri tom sledovat TV
Sledovat TV a hrat zaroven, to sa da, asi ani moc nie a ak aj, tak to hranie asi nebude nic moc
ASUS P5B Deluxe, C2D E6300@3,01Ghz (Scythe Ninja rev.B), 2x2GB DDR2 1000Mhz(PATRIOT), ASUS EAH4850/HTDI 512MB DDR3, SB Audigy4 + M-Audio speakers, WD Caviar SATA3 1TB + WD Caviar SATA2 250GB, DVDRW Samsung SH-S203B, DVD-ROM ASUS, FDD Sony, LCD ASUS VW246H (16:9, 24", 1080p), Zdroj: Seasonic S12, 500W
- cell
- Nováček

-
Re: spokojnosť
ja som tiez akurat vcera kupoval 940MW a hned dnes som ho bezal vymenit...nie teda kvoli pixelu, ale kvoli tuneru, resp. koncovke na antenu, pri pozerani tv zhora nadol bezal bledy pas a pri programoch so slabsim signalom /prima,ct,spektrum........./ bolo na obrazovke v roznych pasoch zrno a ked som skusal pohnut kablom v koncovke, tak jedine ked som kabel pritlacil na jednu stranu, tak obraz bol ok...inak nie /a budem ho mat mozno este dnes,alebo zajtra,bo musia objednat/mafo píše:Prednedavnom som kupil tento monitor tv samsung 940MW doma som zistil že ma jeden svetiaci bod do červena zbalil som a odniesol naspeť do predajny v pohode vymenily cely kus plus odskušali to je vyhoda kameneho obchodu že vymenia do 7 dni ked ma vadny pixel cez internetovy obchod by som to určite nekupoval.Inač monitor plus tv tuner za 10490sk s DPH na slovensku nenajdem inej značky zo širokouhlim obrazom.Obraz aj zvuk na 19" viac než dobre a s mnostvom konektorov a zapojeny je to super jedine čo mohli urobiť tak dať česke alebo slovenske menu nakolko sa vyrabaju na slovensku neviem či existuje možnosť nahrať firmware ked nepišem niaku blbosť v každom pripade sa to za tie peniaze oplati hlavne v užitkovej a multifunkčnej hodnoty tohoto vyrobku.
- Shack
- Začátečník

Tak tomu ver ze sa to da a uplne v pohode . Hravam tak HEXIC HD a najnovsie aj LUXOR2 a Bejeweled 2Streethawk píše: Sledovat TV a hrat zaroven, to sa da, asi ani moc nie a ak aj, tak to hranie asi nebude nic moc
To s tym FIRMWARE by nebolo vobec zle ale este som o tom na Samsungoch nepocul ale kedze to robia na Slovensku fakt by to tam mohli supnut ale asi by museli nejaky jazyk vyhodit napr. Anglictinu a Nemcinumafo píše: ....mnostvom konektorov a zapojeny je to super jedine čo mohli urobiť tak dať česke alebo slovenske menu nakolko sa vyrabaju na slovensku neviem či existuje možnosť nahrať firmware ked nepišem niaku blbosť v každom pripade sa to za tie peniaze oplati hlavne v užitkovej a multifunkčnej hodnoty tohoto vyrobku.
XBOX360
- cell
- Nováček

-
ja asi fakt už môžem okašlať celý tento "monitor"...teraz mám už druhý kus, kde prvý ani nie po prvom dni som musel meniť....a teraz na tomto druhom pri používaní z pc bliká obraz (pri tom tv anténa je normál vytiahnutá z monitora) ... neviem teda fakt v čom už môže byť chyba...jedine len v týchto shitoch monitoroch...asi ho pôjdem vrátiť nadobro a zobrať radšej niečo iné...na čo budem mať nervy a hlavne čo už konečne pôjde tak ako aj má ísť...nie tento akože monitor vyrábaný v galante
- Shack
- Začátečník

- cell
- Nováček

-
- cell
- Nováček

-
- Shack
- Začátečník

Nie mne nebehaju ziadne pasy . Mam cisty obraz len NOVA je nekvalitna tam pasy behaju...Ja mam silny signal z kablovky tak asi preto to ide v poriadku. Ty mas zapojenu kablovku alebo nieco ine? MMDS system nie je moc kvalitny ak ho mas.cell píše:tebe inak keď máš pustenú telku na ňom, nebehajú tam slabšie pásy??? neviem, či by sa to dalo dáko vyladiť...
XBOX360
- cell
- Nováček

-
Shack píše:Nie mne nebehaju ziadne pasy . Mam cisty obraz len NOVA je nekvalitna tam pasy behaju...Ja mam silny signal z kablovky tak asi preto to ide v poriadku. Ty mas zapojenu kablovku alebo nieco ine? MMDS system nie je moc kvalitny ak ho mas.cell píše:tebe inak keď máš pustenú telku na ňom, nebehajú tam slabšie pásy??? neviem, či by sa to dalo dáko vyladiť...
mám tiež káblovku, ale je na nej zapojená ešte jedna telka, tak možno to môže byť aj tým/?/... si myslím, že môže to byť tým signálom, bo niekedy sú pásy silnejšie, niekedy ich skoro nevidieť
- Shack
- Začátečník

- cell
- Nováček

-
asi to važne bude tým (aj keď som to ešte neskúšal,no vyskúšam hneď ako bude možné) bo dnes som bol náhodne v jednom väčšom elektre a videl som, že aj im na všetkých telkách robilo úplne presne to isté...presne tie isté čiary..tak mi zasa o trochu viac odlahlo, že to bude v niečom inom, nie len v monitore
- Streethawk
- Mírně pokročilý

No neviem ci to bude tym ze to mas este zapojene aj v inej telke, "shack" ved aj ty to tak mas
To je zaprve a chcem sa spytat ci mas pri tej prvej telke originalny rozbocovac, alebo je to nejaka domaca vyroba?
Pretoze podla toho co popisujes sa mi to tak zda, ja mam pripojene 3 telky na jednu kablovky a este aj TV Tuner v PC a zda sa mi to v pohode, caff
To je zaprve a chcem sa spytat ci mas pri tej prvej telke originalny rozbocovac, alebo je to nejaka domaca vyroba?
Pretoze podla toho co popisujes sa mi to tak zda, ja mam pripojene 3 telky na jednu kablovky a este aj TV Tuner v PC a zda sa mi to v pohode, caff
ASUS P5B Deluxe, C2D E6300@3,01Ghz (Scythe Ninja rev.B), 2x2GB DDR2 1000Mhz(PATRIOT), ASUS EAH4850/HTDI 512MB DDR3, SB Audigy4 + M-Audio speakers, WD Caviar SATA3 1TB + WD Caviar SATA2 250GB, DVDRW Samsung SH-S203B, DVD-ROM ASUS, FDD Sony, LCD ASUS VW246H (16:9, 24", 1080p), Zdroj: Seasonic S12, 500W
- Shack
- Začátečník

- owoce
- Začátečník

-
No, tak mám ho týden a sem spokojený, měl by někdo zájem o recenzičku i s fotkama ?
Apple MacBook Pro Unibody | 2.4 GHz (@2.7 GHz Windows 7) | NViDIA 9400M/9600GT | 4 GB RAM | MyBook 750GB | Apple Numeric Keyboard | Apple Magic Mouse | Razer Copperhead | Razer ExactMat |vDell 2408WFP | Genius 5.1 ve dřevě
Apple iPhone 3G 8GB | Koss Porta/Pro
Apple iPhone 3G 8GB | Koss Porta/Pro
- Zdenek Teska
- Začátečník

Že se vubec ptáš. Sem sníowoce píše:No, tak mám ho týden a sem spokojený, měl by někdo zájem o recenzičku i s fotkama ?
Phenom2 X3 720/Gigabyte MA770-DS3 rev.1 bios F7 / 2x2GB /Saphire HD4850
DVD RW LG-GSA4082B/WinFast TV 2000 XP/Samsung 160G 7200ot./550W Seasonic
DVD RW LG-GSA4082B/WinFast TV 2000 XP/Samsung 160G 7200ot./550W Seasonic
- owoce
- Začátečník

-