Repro

Nevizuální úpravy HW, elektronika - Voltage-mody, regulace otáček, schémata... nejde o přetaktovávání.
Odpovědět
Nica
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Repro

Příspěvek od Nica »

Cau vsichni mam tyhle repraky a chtel jsem se zeptat jestli by sli pripojit k PC a kdyztak jak. :oops: :oops:

Obrázek

Obrázek[/img]

//Stoobi - já teda hlavně nevím, co to dělá v CM, takže přesun do Modif.HW.
Stepa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stepa »

:-D to je zase dotaz...k PC pripojis vsechno co chces,ale ne,ted vazne :wink:

jestli chces ty bedny provozovat u PC,tak musis sehnat zesik(na tydle chrchlatka bude stacit 2x10W) stavebnici sezenes skoro v kazdym kramu zabyvajicim se soucastkama(GES,GME,COMPO,PSE,atd. atd.),samotny ti na PCcku hrat nebudou.

pokud nechces bastlit zesik a chtel bys to provozovat s tim mikrosystemem,tak jedine kuchnout bednu mikrosystemu a vyvest linkovy vstup,ale to vzhledem k tvemu charakteru otazky nepripada absolutne v uvahu :)
Gigabyte GA-K8NE , Sempron64 2800+(1600@2400Mhz) , Gigabyte GF6600 silent pipe 450/500 @ 530/630 , Corsair VS 2x512MB 400MHz 2.5-3-3-6 , WD 800JB , 350W EC
STANIK#007
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od STANIK#007 »

kdyžtak hledej katalog k TDA2009 /2*10W/, potrebuje par ostatnich soucastek,+ neco zdroj
lukazkiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lukazkiss »

Ja si myslim, že ani zesík nemusíš stavět/schánět. Stačí, jestli máš doma starý bedny od pc, ty vykucháš a vyhodíš z nich jenom reprák a ta 2linka co na něj vedla ti teď poslouží jako výstup na kterej ty tvoje ,,bedny" píchneš(to vlastně poslouží jako profi zesík :lol: )
Nica
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nica »

lukazkiss píše:Ja si myslim, že ani zesík nemusíš stavět/schánět. Stačí, jestli máš doma starý bedny od pc, ty vykucháš a vyhodíš z nich jenom reprák a ta 2linka co na něj vedla ti teď poslouží jako výstup na kterej ty tvoje ,,bedny" píchneš(to vlastně poslouží jako profi zesík :lol: )
jj presne tak to mam
kul1k
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kul1k »

nema ta vež AUX?
NB:Acer Aspire V3 571G
Michrex
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michrex »

Jak to tak vypada tak AUX nema :o
Nica
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nica »

Práve ze nema.
Projekty: Silver flame, Yellow missile
PC: Intel Core2 Quad Q6600, GeForce 8800GTS 640MB, Gigabyte GA-P35-DS4, 4x1 GB RAM GeIL CL4-4-4DDR2-800, ST3250410AS ATA Device 250 GB,Logitech G15, Logitech MX518
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Nica píše:Práve ze nema.
Nepřipojíš.
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Land
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Land »

když nemá tak si AUX udělat stačí si najít zesík v tej věži a najít si jeho vstup a tam nabastlit dva Cinche a máš AUX :wink: :wink: (dělal jsem to u starý AIWY a jde to)
CPU:AMD Athlon 64 3000+ ClawHammer Cooler:AC Freezer 64 Pro MB:DFI LanParty UT NF3 250Gb RAM:2x512GB Kingston 400MHz 2,5-3-3-6 GPU: Atlantis ATI Radeon X1950GT Cooler:AC Accelero S1 HDD:Western Digital 7200ot. 40GB WD400EB & 7200ot. 500GB WD5000AAKS Case:CoolerMaster Elite 330 PSU:Fortron ATX-400PNF 400W
Nica
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nica »

No ale ja to pripojil,jak psal lukazkiss tak sem rozkuchal bedinku a pres ten 2 link sem to tam propojil a bylo to :wink:
PC: Intel Core2 Quad Q6600, GeForce 8800GTS 640MB, Gigabyte GA-P35-DS4, 4x1 GB RAM GeIL CL4-4-4DDR2-800, ST3250410AS ATA Device 250 GB,Logitech G15, Logitech MX518
Lipsak
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lipsak »

to jak psal nica ted tak to jsem vymyslel ja a ty bedynky jsem mu taky dal :-D
Nica
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nica »

Lipsak píše:to jak psal nica ted tak to jsem vymyslel ja a ty bedynky jsem mu taky dal :-D
Lipšáček daroval mi repráček :lol: :lol:
Niko1ajev
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Niko1ajev »

:D krásný chrchlátka... to bych si k PC nedal bude to hrát spatně a ještě určitě bez magnetického stínění... fuj
hryzalek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hryzalek »

No... vzhledem k tomu, že nemá AUX, máš 3 možnosti, udělat zesák, nebo si sehnat takouvou tu redukci 3,5 Jack na audiokazetu... ;-) a nebo rádiový vysílač...
Odpovědět

Zpět na „Modifikace hardware“