PS: a jeste neco, monitor mi leste lehce blika, takovy pruhy mi tam litaj..jde to videt hlavne na plose kdyz je vse zavrene. Doufam ze to tim pripojenim k notebooku a neni vada na monitoru
Problem s monitorem, prosiiiim o radu
Moderátor: maXXmilian
- D@vid
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Problem s monitorem, prosiiiim o radu
Tak jsem jsi koupil nový LCD monitor, konkrétně Philips 190C7FS. Kupoval jsem ho k novému PC, ale jelikož PC ke mně ještě nedorazilo, tak jsem ho napojil na notebook přes dodaný VGA kabel. A teď ten problém, když mám nastaven brightness (jas) pod 90 , tak monitor zacne dovne vrcet, neco jako nekvalitni vetrak v PC, ale celkem dost to rusi. Jenze ta hranice jasu, pote kdy to zacne "vrcet" neni stala, treba vcera mi to zase vubec nedelalo a dnes mi to ale zase dela. Premyslel jsem jestli to nemuze byt treba notebookem, protoze ten neni zrovna nejnovejsi, ale nevim no...rozliseni a frrekvenci mam na 1280x1024 60hz coze je taky doporucene.....nesetkal se nekdo s timto problemem?? DEKUJI MNOHOKRAT!!!!
PS: a jeste neco, monitor mi leste lehce blika, takovy pruhy mi tam litaj..jde to videt hlavne na plose kdyz je vse zavrene. Doufam ze to tim pripojenim k notebooku a neni vada na monitoru
- Luks
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
To vrčí zdroj v monitoru,pokud ti to vadí->reklamace,ale nemáš jistotu že to ten další monitor dělat nebude.Blikání je u philipse prej dost častej jev,ntb to není.
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S25 Ultra 512GBNtB: Dell Latitude 5420 14.0” Console: TV: Philips 65OLED804 + Yamaha YAS-207
- D@vid
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- elessar
- Nováček

-
Ahoj,
tiez ma tento monitor zaujal, pls napis ci sa nieco zmeni ked ho pripojis k novemu kompu (hlavne to blikanie je mozno kvoli VGA kablu? budes ho mat neskor pripojeny cez DVI?). Monitor meni jas zmenou frekvencie podsvetlovacich trubic - cim nizsi jas tym nizsia freq. ak je blikanie sposobene tym musi sa to zhorsovat znizovanim jasu...
... pls napis dalsie skusenosti, vazne o nom uvazujem.
DIK.
tiez ma tento monitor zaujal, pls napis ci sa nieco zmeni ked ho pripojis k novemu kompu (hlavne to blikanie je mozno kvoli VGA kablu? budes ho mat neskor pripojeny cez DVI?). Monitor meni jas zmenou frekvencie podsvetlovacich trubic - cim nizsi jas tym nizsia freq. ak je blikanie sposobene tym musi sa to zhorsovat znizovanim jasu...
... pls napis dalsie skusenosti, vazne o nom uvazujem.
DIK.