Moderátor: Baneshee

Mam stejnej problem. Vyresil jsi to preinstalovanim tech kodeku? Pripadne nezjistil jsi, kterej kodek dela ten problem? Nechce se mi vsechno odinstalovavatSorrow píše:Zdravim. Mam takovej problem dneska jsem si naistaloval Resident Evil 4...musim rict ze jsem se na to opravdu tesil...ale moje radost moc dlouho nevydrzela...spustim hru a ejhle..uvodni intro se mi po chvilce kousne a nejede dal tak jsem dal ESC hra normalne najela dal..tak chvili hraju ale pak kdyz se z filmecku (ktery byl opet useknuty) hra vrati do in-game videa zmizi postavy i zvuk jenom mistnost a pohyb kamery...jakmile in-game video skonci je vse normalni..tak prosim nevite nekdo co s tim nebo nesetkal jste se nekdo s tim??..diky za odpovedi..

Posledne dve hodiny hry neviem ako vyzeraju, ale od zaciatku hry som skusal hrat asi tak 1hod na easy len tak na rychlo a atmosfera sa u mna zlepsila o vela, vyzera to prirodzene a nie plocho a sedo ako predtym.Lamac píše:je to jedno ti co si tu hru chteli uzit si ji uzily paradne.... posledni 2 hodiny hry jsem hral s tim patchom a zas to tak na atmosfere neprida.

Z mojich doterajsich skusenosti to vyzera ze na ATI kartach to nebezi moc dobre na X1950Pro su dropy aj na 10fps, na X1650Pro DDR3 klesa framerate hlavne v dazdi a pri pohlade z objektivu snajperky tak neviempalda píše:tak mam EU verzi s patchem.. je to takove zivejsi... ale jede mi to tak okolo 20fpsa navic co je nejhorsi, nejede mouse aim

Nj to je uz problem GK, ale verim ze na novych ovladacoch ti to pobezi lepsie a hra viac nez tych 30fps neda je tam asi frame limiter. Inak ten Mouse AIM sa spojazdnit da http://www.mouseaim.net.tc/palda píše:no pred patchem to bezelo s Vsyncem na tech 30fps... (tedy asi max co ta hra da, vic se mi nepodarilo z ni dostat s jakymkoliv nastavenim) ... a dohral sem to s tim.. tedka po tom patchi teda nic moc... a jeste nechodi ten mouse aim