ADSL vs WIFI 5GHz ???

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Jackin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Jackin »

kamarad na vysocine taky resil i s mnoha dalsimi wifi...cekali a uhaneli spolecnost z Policky aby jim poslala signal, za 4 roky to meli...potom uz to bylo jen na nich, rozhazeli po barakach wifiny a ted jsou spokojeni...jenze to je vesnice kde jsou baraky od sebe treba 300m...napr.draty vysokeho napeti nebo haluze od stromu moooc velky problem...ale stalo to za to...jedina moznost, pokud clovek nechce jet pres pomaly mobil
Lojza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lojza »

když si budeš pořizovat ADSL, tak si připlať 200 měsíčně za tarif Extreme (2 Mbit) bez FUPU, 12 GB na měsíc je špatnej vtip.
happy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od happy »

Tak jsem nakonec nasel nabidku od volnyho, takze spis zkusim ADSL.
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

happy píše:Tak jsem nakonec nasel nabidku od volnyho, takze spis zkusim ADSL.
JJ volny je good....narozdil od Tiscali nema FUP.

Kdyz jsem s Tiscali pretahl, tak diky debilnimu fupu, jsem ani neodeslal mail.
Proste net byl nepouzitelny....nekolikrat horsi nez po modemu.
A tim jak porad byl traffic ostatnich uprednostnovany predemnou, tak maily nesly odesilat diky dloouhym odezvam a brouzdat na netu temer take neslo.
To je mi radsi milejsi si za data navic priplatit nez mit nepouzitelny FUP.

Pres Volnyho jsem mel tarif za 950Kc bez DPH a 3mbit/256kbit a naprosta spokojenost(ted uz urcite budou nabizet i zajimavejsi tarify nez pred rokem). Limit byl 20GB za mesic a pri pretahnuti se platila nejaka castka za kazdy GB navic co si pamatuji. Neni pry take spatny Bluetone. Mrkni na jejich nabidku. Kazdopadne od Tiscali ruce pryc, jsou to smejdi.

Jeste kdyz se vratim k wifi, tak tam fakt zalezi uplne na vsem. Kdyz je spatny provider a je slaby signal, tak treba zacne snezit a nejede ti net...atd atd. V tomhle je ADSL vice spolehlivejsi. Samozrejme neodsuzuji wifi. Kdyz je dobre udelana sit tak taky slape jako hodinky bez vypadku a dlouhych pingu.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“