doc to pdf

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
jack68
Začátečník
Začátečník

doc to pdf

Příspěvek od jack68 »

prosim doporucte mi program na prevedeni z doc do pdf.(krome openoffice mam zakoupeny microsoft office 2003 a nechci mit dva editory v pc)
Dekuji
Brtl!
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brtl! »

A co takhle zkusit (zapni si aby se ti ukazovali koncovky programu jako exe. txt. atd.. ale na to musis mit nainstalovany nejaky program co otevre pdf a pak tu kuncovku prepiš treba na ggh.pdf)...
lalala
VasekB
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od VasekB »

jack68
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jack68 »

program jsem zkousel ale vzdycky se mi kousne pocitac.Kdyz to zkousim vyexportovat v openoffice tak je vse ok.
VasekB
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od VasekB »

[quote="jack68"][quote="VasekB"]http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... pdfcreator[/quote]
program jsem zkousel ale vzdycky se mi kousne pocitac.Kdyz to zkousim vyexportovat v openoffice tak je vse ok.[/quote]

mame ho i v praci sitove a zadne problemy
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Brtl! píše:A co takhle zkusit (zapni si aby se ti ukazovali koncovky programu jako exe. txt. atd.. ale na to musis mit nainstalovany nejaky program co otevre pdf a pak tu kuncovku prepiš treba na ggh.pdf)...
to je hovadina :roll:
ignorelist: kremrole a dezoláti
jack68
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jack68 »

zombux píše:
Brtl! píše:A co takhle zkusit (zapni si aby se ti ukazovali koncovky programu jako exe. txt. atd.. ale na to musis mit nainstalovany nejaky program co otevre pdf a pak tu kuncovku prepiš treba na ggh.pdf)...
to je hovadina :roll:
nato jsem radsi ani nereagoval :).Shanim program ktery by to dokazal.Zkousel jsem trial verzi solid conventor akorat jsem zjistil ze prevadi z pdf do doc :( a ja to potrebuji opacne
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

já používám FinePrint PDFFactory, ovšem nevím jestli ti vyhovuje že to je placený program...
ignorelist: kremrole a dezoláti
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“