Tvorba DVD Menu

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
KalaShniK
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Tvorba DVD Menu

Příspěvek od KalaShniK »

poraďte, ja už som na dne, celý večer som prejazdil na nete a vyskúšal som všetok software ako Ulead DVD Movie Factory, Ulead VideoStudio, Ulead DVD Workshop, Adobe Encore DVD, Adobe Premiere Pro, Adobe Premiere Elements a pod. Adobe Premiere Elements (vo verzii 3.0) sa mi páčilo, ale nenašiel som tam to čo som chcel.... chcel by som buď nejaký soft na PROFESIONÁLNU tvorbu menu na DVD alebo postup, ako na to.... dik

btw. pri spustení Pinnacle Studio 10 mi stále len zobrazí pohľad na program a potom chybu + Odoslať správu o chybe .... takže neviem, skúsim tam hodiť ešte patch....
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Vybornej je DVD architekt!!! Jinak Pinnacle 10 je nestabilní, delam v 9tce a menu jde v poho:) , kapitoly, dokonce animované...ozvučené vše ok :) musiš mit patche na 9.3...JInak je to typicke nestabilní Studio:)
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
kocourleo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kocourleo »

Já bych ještě doporučil na vyzkoušení DVDLab pro.
Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518
KalaShniK
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KalaShniK »

skúsim ten Pinnacle 9. .... potom napíšem
martin.slampa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin.slampa »

ja mam PINNACLE 10 jenze sem nejak to vytvareni menu nepochopil pomuze PLS nekdo?
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

martin.slampa píše:ja mam PINNACLE 10 jenze sem nejak to vytvareni menu nepochopil pomuze PLS nekdo?
Co si nepochopil? mám 9tku ale to je podobné, jinak je to v napovede detailně popsano...
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“