Black screen ve hrách po reinstallaci systému

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Ctibor
Začátečník
Začátečník

Black screen ve hrách po reinstallaci systému

Příspěvek od Ctibor »

Mám problém se kterým si nevím rady. Asi před dvěma týdny jsem totálně reinstalloval celý systém, poté jsem si nahrál hry, které předtím v poho chodily a ejhle - black screen. Hra se normálně spustí, je slyšet zvuky úvodních videí a pak i to , že hýbu myší v menu, ale obraz nikde, navíc co chvíli na monitoru problikne nápis, že do něj nejde signál, ale vážně jen na okamžik.
Zkoušel jsem všemožné ovladače, reinstallaci directx atd. Dělá mi to u her - Half-Life 2, CS:S, Dark Messiah of MM nebo Thief 3. Naproti tomu jiné jdou normálně NFS:MW, Jade Empire, C&C - Tiberium Wars. Prosím poraďte.
No, jak je vidět, jsem tu zbytečný, protože v současné době celé operaci schopně velí android, který byl stvořen k mytí záchodů...
Godzzila
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Godzzila »

co máš za monitor?
Ctibor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ctibor »

Normální CRT AOCéčko. Ikdyž je pravda, že ten jsem taky měnil(akorát při tom reinstallu) , ale že by to bylo monitorem?
No, jak je vidět, jsem tu zbytečný, protože v současné době celé operaci schopně velí android, který byl stvořen k mytí záchodů...
Godzzila
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Godzzila »

je to možné jde o to kolik max dá rozlišení + obnovovací frekvenci

hra totiž nastaví vysoké rozlišení (kvůli tvé sestavě) ale monitor ji bezvládne tak se proste vypne

(můj názor)
Ctibor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ctibor »

No na tom by mohlo něco bejt, ale tenhle monitor zvládne 2200 nevim na kolik a 100Hz. Uvidim. Zkusim jinej monitor - pak budu moudřejší. Zatim díky.
Ctibor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ctibor »

Ty jo - to sem nečekal, fakt to je tim monitorem. No už je stejně na čase koupit novej, tak co nadělam. Moc díky za radu.
Godzzila
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Godzzila »

no jo s tím já se nazlobil
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“