Cena tak do 7000 kč s dph
Docela se mi líbý tento Fujitsu-Siemens B19-3 CI má ho někdo nějaká názor,zkušenosti ?
Nebo nějaký jiný lcd (LG?SAMSUNG,FUJITSU-SIEMENS nebo jinou zančku ?) do těch 7 tis
.
Moderátor: maXXmilian

Maji lepsi odezvu, ale to je asi tak vse...A ver mi, 2ms nepoznas.. Navic, vyrobci si k odezve napisou co chteji, takze bych VUBEC neveril specifikacim. Spis bych hlavne hledel na vyrobce.teldah píše:Ale TN obrazovky mají lepší odezvu MVA atd ne ?
Sice asi né tak pěkné barvy a pozorovací uhly (které mě nezajímají)
Je to na hry a filmy a právě se bojím té odezvy u MVA/PVA
Takže radši TN obrazovku

by nemusel bejt špatnej. Uvažoval bych o něm.viper86 píše:(http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... X0270208JZ)

Taky mám 940BF, taky sem hledal dlouho pořádný LCD a dotřetice taky si nemůžu stěžovat.1Carlos1 píše:ja mam samsunga 940BF,je to skoro to samy jako 931BF a nemuzu si stezovatteldah píše:Takž byl jsem u dvou kamošu podávat se na 2 samsungy
931BF a 931BF
A lepší se mi zdál ten 931BFa to jsem hledal poradny LCD fakt dlouho

A vis o tom ze ten samsung je MVA a to LG TN. to je pak jasny, ze se nemuzes rozhodnout. Jinak ja mam zalusk na ten samsung. Chci neco co ma dobry podani barev a hodne dobre pozorovaci uhly, protoze chci sledovat hlavne filmy a TV z postele, takze budu koukat trochu zespodu, proto ty uhly. Jinak ted koukam na Asus MB19TU a je to zna, ze je to TN na kokani na filmy z uhlu je to blbe, ale na hry very very goodslejtr píše:Ale 940BF je zase panel TNRozhoduju se mezi timhle,940FN a LG L1970HR-BF.A uz vazne nevim co si vybrat
Nezna nekdo v OL nakej obchod kde bych se nato mohl kouknout na zivo?

jj o tom vim. Ale to LG sem videl ve skutecnosti a jako celkem slusny.... Toho samsunga sem ale bohuzel nevidelDrummz píše:A vis o tom ze ten samsung je MVA a to LG TN. to je pak jasny, ze se nemuzes rozhodnout. Jinak ja mam zalusk na ten samsung. Chci neco co ma dobry podani barev a hodne dobre pozorovaci uhly, protoze chci sledovat hlavne filmy a TV z postele, takze budu koukat trochu zespodu, proto ty uhly. Jinak ted koukam na Asus MB19TU a je to zna, ze je to TN na kokani na filmy z uhlu je to blbe, ale na hry very very good