Stahování přes torrenty, BITLORD - problém se stahováním..

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Stahování přes torrenty, BITLORD - problém se stahováním..

Příspěvek od kotas »

..Asi (skoro) každý z vás má zkušenosti s Torrenty a následným stahováním. Já osobně používám program BitLord - nejvíce mi sedl, uživatelsky přívětivý, rychlý, nakonfigurovaný.. :)
Co mě trápí je, že už cca týden mis tojí jeden soubor o velikosti necelých 8GB na 94,2% a pořád nepokračuje a nepokračuje..občas se ukáže pouze upload, ale ne download! Viz screen:
Obrázek
Jen tak pro info, dělá to u jiných klientů typu Utorent, Azerus (né mě ale pár známým :roll: ).
Nevíte někdo co s tím? To už ten server jako není funkční nebo co??

//EDIT: můj názor asi bude, že daný torrent už nikdo asi po mě nestáhl a pokud ano tak ti lidi dostahovaly takže se nemůžu dělit s nikým o rychlost a pravděpodobně to takhle zůstane viset :evil:
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
@n@n@s
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od @n@n@s »

Tohle je normálka..prostě musí být nějakej týpek co má stahle 100% připojen.. pokud není stáhne se pouze maximum co je dostupné.. Už se mi to stalo hodněkrát.. je to prostě už nefunkční torrent někdy se stane že se ještě někdo ze 100% připojí ale málokdy.. Jo torrenty a jejich zdílení jsou někdy na DICK.. používám BitComet a vždy než neco stáhnu podívám se jesli je někdo v klientech co má 100% jinak to nemá cenu :)
MB: DFI LanParty NF4-D | CPU: AMD Athlon 64 3200+ 2,0Ghz @ 2,5Ghz Def. Vcore | RAM: Kingstone 4x512Mb 400DDR2 | HDD1: Seagate B. 250Gb SATA2 | HDD2: Seagete B. 320Gb | DVDRAM LG GSA-H20L | VGA: WinFast GeForce 6800GS 256Mb PCI-E 510/1150Mhz | Zdroj: Forton BlueStorm II 400W | Mouse: Logitech G5 | 19" LCD Benq FP93G X | Genius 5.1 HomeTheater Black
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Heh, určitě veřejnej tracker, co ? :roll:
Goldnoob team proud member!
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“